Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. kym

kym Well-Known Member

Да....якщо зубодьоргальні дохтори в англії мішають нейрологію з марксизмом і матеріалізмом то дуже шкода тих англійців які мають хворі зуби)))))))

2. sumarva

sumarva миється в бані

Мой вещий сон

Я практически никогда не помню снов. Если я запоминаю сон, то это значит, что я заболеваю -- там простуда, грипп и т.п. Но один сон я запомнил, поскольку он сбылся до мелочей. Итак,2002 или 2003 год. Мои оба сыновья еще не женаты. Снится мне, что я иду по летней лесной дороге, вокруг деревья, не так, чтобы очень высокие и густые, но, главное, по обеим сторонам очень высокая трава -- цветущий иван чай, крапива, сныть и прочее лесное разнотавье. Правой рукой я веду за ручку мальчика лет трех, он одет в синие короткие штанишки с помочью через одно плечико и белую рубашечку. И он мне что то рассказывает, при этом жесткулируя правой, свободной ручкой. И я точно знаю, что этот мальчик мой внук от младшего сына. Я проснулся в слезах от счастья. Жене говорю -- У Миши будет мальчик. Она удивляется -- откуда, у него еще даже девушки нет. Ну, все бы и забылось, но проходит 5-7 лет, Миша женится, у них рождается мальчик Тема. чрез два года мы покупаем загородный дом, они переезжают жить в него из города. Я со счастливой бабушкой каждый день приезжаем к ним няньчиться с Темой. И вот в очередное гуляние с Темой по дорожке пред домом меня вдруг как обухом по голове -- вот он, мой давний сон, воплотившийся до мельчайших подробностей, только шортики на Теме не синенькие и вместо белой рубашечки цветная футболочка с надписью. Я последовательный атеист и материалист, не верю в бога, особенно в версии Кирюхи, да, верю в черта, особенно в версии Пуйла, в общем у меня сложные отношения с потусторонним миром, но вот такой явный сигнал ОТТУДА. Прошу прощения за мой русский, во первых я уже растерял то владение и лексику украинской мовы, которые были у меня 50 лет назад, в России живу с 1961 года, во вторых у меня нету украинской раскладки на клавиатуре, хотя это мжно легко поправить. Там всего то три буквы отличаются.

Останнє редагування: 22 гру 2014
    • Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Таваріщь Кім, ви є великим спеціалістом в області неврології? З неповносередньою освітою? Бо судячи з тих помилок в вашій писанині ви більшої освіти не маєте.
    Отже не лізьте до справ в яких ви не тямите анічогісінько. І до кожної справи стараєтесь приточити ваш дурнуватий марксизм з атеїзмом.

4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ой а мені щось останнім часом одні кошмари сняться...недавно якісь потепельники(спочатку ніби це немовля,а потім воно якось виросло зразу...)Жах:shout:

5. kym

kym Well-Known Member

Галюцинації процес хімічний - напевне зїли чогось не то, або вікна вакуумні і кисню бракує

6. Lvivska Kvitka

Та кисню ніби не бракує,бо завжди сплю при відкритому балконі і є доступ свіжого повітря:)Та й не їла нічого такого...Може якийсь дуже емоційний день був і потім всяка всячина снилась;)А я вже себе даремно накручую,що це якісь неприємності будуть:dntknw:

7. terRen

terRen Дуже важлива персона

Я б так з впевненістю не говорила, таке явище як сон, ще до кінця не вивчене.:dntknw:
    Сни сняться всім, одні люди їх пам"ятають, а інші ні, так як і сни, одні запам"ятовуються, а інші відразу забуваються.
    Особисто я ненадаю великого значення снам, але точно знаю, що вони мають якесь значення, а саме, коли сон не просто каламбур, а має змістовність, чітку картинку подій... Ми не в змозі все це відразу витлумачити, але часто,згодом ми розуміємо, що все це вже ми знали, відчували, бачили...

• Подобається Подобається x 2
  8. avatarwin

мені щось подібне снинось колись, як пізніше виявилось я була вагітна.

9. kym

kym Well-Known Member

Сни існують стільки скільки існує свідома людина - це десь плюс-мінус 15 тисяч років. Докладно аналізувати і вивчати себе люди почали десь на протязі 2000 років, а за останні 100 років цей процес пройшов шлях у рази більший ніж за всі 15 000 років. Властивість сну як щось надзвичайного, віщого чи ще якогось прийшло до нас у спадок за всі 14900 років - бо тоді людям бракувало знань щоб зрозуміти хоч чуть чуть що таке живий організм насправді, що таке мозок, нерви, нейрони і всяка інша хрень про яку ми можем тільки догадуватись, а можливо і не догадуємся бо ще бракує якигось знань. От частина людей ще до тепер базується на цьому спадковому відношенні до сну. Ймовірність того що прогалюцинувало у мозгу людини і потім співпало з реальністю нічого не означає - крім співпадіння - це навіть можна порахувати спираючись на теорію ймовірності. Це те саме що ви приїхали в чуже місто де у вас один єдиний знайомий і вийшовши з вокзалу ви наткнулись на нього. А потім можете ще сто раз приїхати і не наткнетесь.
    А коли сняться кошмари - то це не означає нічого крім того що організм отравився чимось, чи пішла токсикація чи ще якась невідома хімічна реакція, яка перегрузила мозок непотрібною для нього хімією

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

А мені ось цікаво,що потрібно було з'їсти,щоб за два місяці до пологів наснився весь процес,навіть кількість лікарів і акушерів поруч співпали,я не кажу про стать дитини. Або чим отруїтися ,щоб наснився кінець ери януковича,або дата підписання договору,за місяць до підписання.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Прошу пані, ви полемізуєте не з тою людиною. То є твердолобий комуняка-атеїст. Він зі своєю метеріалістично-атеїстичною пропогандою часто втомлює людей.
    Я слідкую за останніми новинами науки про психологію людини, рівно ж і питання парапсихології. Ми, практично, нічого не знаємо.
    Хочу вам нагадати, що науковці відкрили, що матеріальна частина Всесвіту - це якихось 5-6%. Решта - темна матерія і темна енергія. Тобто, як казав Ісаак Ньютон, незвіданий океан правди лежить перед нами.

12. Lvivska Kvitka

Ну в мене точно не вагітність,але правду кажуть,що є віщі сни.От у вашому випадку точно!)

13. kym

kym Well-Known Member

Ну то купіть у якутського шамана бубен і попробуйте з його допомогою вирвати зуба.
    Блін науковець.... психологія - наука а парапсихололія псевдо наука і не дивно що ви нічого не знаєте коли в голові каша з науки і псевдонауки

Я думаю ви по телевізору цей процес бачили разів сто, а кількість лікарів і акушерів стандартна. Стать можна вгадати з великою ймовірністю 50/50. Мозок процес і кількість запамятав і вдтворив. Стать співпала з бажанням. А сам процес відтворення (сон) скоріше всього стимулювався токсикацією організму в результаті вагітності.

14. Bastard

Bastard Well-Known Member

1st Cavalry , Afganistan :dntknw:

15. terRen

Служили?:)

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Приснилось йому скорше.

17. terRen

У вас все так просто і ясно, ;) і чого ж то вчені так довго "паряться":pardon: над таким загадковим явищем, :cools: як сон...

18. Bastard

Bastard Well-Known Member

Прийшлось увісні. Війна - паскудне діло:hang1:

19. terRen

Так :sad: добре, що у вас був тільки сон. Якби все це жахіття війни,:facepalm: було лише сном...

20. Uganka

Uganka Well-Known Member

По телевізору тоді такого не показували,кількість лікарів і акушерів була не стандартна,за стать я не казала.Взагалі то в мене є пояснення,дуже хотілось почути ваше :) А тоді скажіть чому у сні буває чути голос,який дублює інформацію самого сна,на випадок якщо картинка зітреться,коли ти прокинешся?

а де твій аватар? :)