Моєму батьку сьогодні приснилась величезна цифра 20.....тепер вся сім"я чекає на 20 А я кажу, що то привезуть замовлену кухню.
А мені вже другу ніч підряд жахи сняться - то розбомблений Львів, я в партизанському русі і втікаю від ФСБ; то снилося мені сьогодні, що на мене хоче напасти величезний ведмідь, а я намагаюся від нього в якійсь клітці сховатися.
а мені снилася вагітна жінка подібна на пані ІСПАНКУ , і чомусь живіт у неї був ззаду а не спереду, і поряд ще вела двох дітей. Що то могло би значити?
Мабуть, потрібно менше дивитись новин. Бо й мені сьогодні наснилось, що усіх чоловіків до єдиного забрали в армію. І всюди залишились тільки жінки й діти. Раніше сни були якісь радше як пригодницьке кіно ) Хоч записуй було та сценарій роби)
Курніть якоїсь коноплі чи якоїсь іншої гадості і побачите що це аналог сну. Сон це звичайні галюцинації в мозгу і нічого вони не означають... так що лишіться того
Хто сказав, Кім? Ви вже сюди прилізли зі своїм проклятим марксизмом-ленінізмом і діалектичним матеріалізмом?