прокинулась, під під звук свого голосу, ПРИИИИИИ, це була пропозиція поїхати на конячці (2 рази в житті каталась
а мені снилося як я з автоматом бігала по місту разом з членами самопомочі і відстрілювали (розкоркулювала) , то бись проводили люстрацію усіх хабарників і їх членів родин на корись громади, і проснулася від того що у мене хтось вистрілив ніби і граната на голові розірвалася. Що може значити такий сон?
От гляньте,- Вам снились зовсім різні, але, з Ваших же слів, все-таки члени... Ви двічі про них згадали, і тому я, як успішний бальний танцор, не можу ігнорувати цей інтригуючий факт в своїх рекомендаціях. Отже,- це мимоволі навіває на думку, що цей сон беззастережно вєщий, а граната на голові, це до того, що Вам треба швиденько готуватися до полновєсної фієсти...
З Біблії ми точно знаєм минулому Бог через сни давав перестороги, вказівки та пророцтва, але чи сьогодні він керує своїми людьми в такий спосіб? Євр. 1:1, 2: «Багато разів і багатьма способами [в тому числі через сни] в давнину промовляв був Бог до отців через пророків, а в останні ці дні промовляв Він до нас через Сина [Ісуса Христа, вчення якого записані в Біблії]». 1 Кор. 13:8: «Хоч пророцтва й існують [і деколи Бог передавав своїм слугам пророцтва через сни],— та припиняться». Раніше сни давались з певними серйозними цілями і звістками, а сьогодні все що необхідне людині є в Біблії. І різні сонники, які сьогодні є, вони явно не від Бога. Але беззаперечним фактом є те, що наш мозок унікльний, який може думати та доходити до логічних думок навіть під час сну. Доречі дуже цікаво подосліджувати про роботу мозгу під час сну.http://wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/102004082#h=33:1-34:348
Мені сьогодні снилася Юля Тимошенко. Наче ми живемо у п"ятиповерхівці ( у нас 9) а вона з чоловіком навпроти нас знімає кімнатку схожу на кладовку...розпущені коси (у неї справді свої коси) давно не фарбовані, дуже погано виглядала...плакала... Потім ми з нею шукали у нашому будинку квартиру № 68 (хм...номер моєї кв) і все не могли знайти, бігали по поверхах...Юля вже була нормально вбрана і з калачем на голові. Справила про себе гарне враження...
Ну і сон був сьогодні Я в житті курки не зарубала, а в сні... Біла гуска шипить і хоче мене вкусити, я відмахнулась від нею, а то вже дивлюсь не гуска, а курка - схопила її і скрутила шию Чогось ходжу по якомусь чужому величезному будинку, а там у кожній кімнаті світло тьмяне,мигає, проводка іскрить, ходжу і все відключаю з розеток...
Може й дві було , але одну я точно скрутила... Зараз смішно, а коли таке насниться, то якось моторошно... Але направду, якби можна було в сні управляти, то навіть без страху скрутила б шию : півню-пуйлу