Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спілберг відпочиває....

2. Olenall

Olenall миється в бані

прокинулась, під під звук свого голосу, ПРИИИИИИ, це була пропозиція поїхати на конячці (2 рази в житті каталась

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

то та кобила, що за мною бігала, то не кінь.

• Подобається Подобається x 3
  4. avatarwin

а мені снилося як я з автоматом бігала по місту разом з членами самопомочі і відстрілювали (розкоркулювала) , то бись проводили люстрацію усіх хабарників і їх членів родин на корись громади, і проснулася від того що у мене хтось вистрілив ніби і граната на голові розірвалася. Що може значити такий сон?

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

От гляньте,- Вам снились зовсім різні, але, з Ваших же слів, все-таки члени... Ви двічі про них згадали, і тому я, як успішний бальний танцор, не можу ігнорувати цей інтригуючий факт в своїх рекомендаціях.
    Отже,- це мимоволі навіває на думку, що цей сон беззастережно вєщий, а граната на голові, це до того, що Вам треба швиденько готуватися до полновєсної фієсти...

• Подобається Подобається x 3
  6. Тетяна Денис

Тетяна Денис Active Member

З Біблії ми точно знаєм минулому Бог через сни давав перестороги, вказівки та пророцтва, але чи сьогодні він керує своїми людьми в такий спосіб?

Євр. 1:1, 2: «Багато разів і багатьма способами [в тому числі через сни] в давнину промовляв був Бог до отців через пророків, а в останні ці дні промовляв Він до нас через Сина [Ісуса Христа, вчення якого записані в Біблії]».
    1 Кор. 13:8: «Хоч пророцтва й існують [і деколи Бог передавав своїм слугам пророцтва через сни],— та припиняться».
    Раніше сни давались з певними серйозними цілями і звістками, а сьогодні все що необхідне людині є в Біблії.
    І різні сонники, які сьогодні є, вони явно не від Бога.
    Але беззаперечним фактом є те, що наш мозок унікльний, який може думати та доходити до логічних думок навіть під час сну. Доречі дуже цікаво подосліджувати про роботу мозгу під час сну.http://wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/102004082#h=33:1-34:348

7. Olenall

Olenall миється в бані

так я не бачила ту кобилу

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

у вас може й унікльний, а у нас не такий...

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені сьогодні снилася Юля Тимошенко.

Наче ми живемо у п"ятиповерхівці ( у нас 9) а вона з чоловіком навпроти нас знімає кімнатку схожу на кладовку...розпущені коси (у неї справді свої коси) давно не фарбовані, дуже погано виглядала...плакала...
    Потім ми з нею шукали у нашому будинку квартиру № 68 (хм...номер моєї кв) і все не могли знайти, бігали по поверхах...Юля вже була нормально вбрана і з калачем на голові. Справила про себе гарне враження...

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а пересувалась ногами, чи на бронетранспортері?

11. Alias

Сама. чи Ви думали я її візок штовхати поперед себе буду? :mocking:

12. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Моє третє око дивилось на таке зображення:

13. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

на днях весілля снилось, а сьогодні снились похорони. Не скучаю ні дня

14. Medyzza

Medyzza New Member

Колись збувались. Зараз боюсь, щоб збулися:)

15. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ну і сон був сьогодні о_О

• Подобається Подобається x 2
  16. Alias

А курка з однією головою?
    Схоже, що ти перенеслася у ві сні в Рашу і скрутила їй шию :)))

17. terRen

terRen Дуже важлива персона

Може й дві було :dntknw:, але одну я точно скрутила...о_О
    Зараз смішно:mocking:, а коли таке насниться, то якось моторошно...:facepalm:
    Але направду, якби можна було в сні управляти, то навіть без страху скрутила б шию :diablo: півню-пуйлу

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені снилися інопланетяни і кораблі - тарілки. Приємний сон був.

19. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

може інопланетянка приємна?))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А там і не було хлопів... одні кобіти...

а де твій аватар? :)