Приснилось наче почався Зомбі апокащіпсис, а я тікаю навіть не знаю від чого - стрибнула в машину, а вона не їде, а повзе - я втікаю і хочу бігти, а пересуваюсь немов ноги зі свинця - прокинулась засмучена((
А шо Вам мєлочицця? Забаньте в дрьомі ту неполновєсну еротіку та й переходьте зразу на ідейну до дрижаків порнуху Бо сама еротіка, це наче пожарнік в смокінгу... ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- Або каблуками-шпильками замість копит цокала
http://tfrolova.blogspot.com/ ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ---------- http://tfrolova.blogspot.com/ Завітайте на мій блог ,друзі
Ви рЄдкий жіночий екземпляр,- заміжня, многодєтна,.. а веселка... А це значить, шо і у вас партньор "ні фіга сібє!!!"... Щас поїду у бєженський табун, проголосую за ПС, а потім ще скажу все, шо про вас думаю вже після виконання свого громадянського долга
Ну по перше не екземпляр я, а така вот одна єдина та неповторна жінка! ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- Щей яка!!!!! ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- А як без того, справжньої жінки тільки так! ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ---------- За ПС, то за кого за ПСа? ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ---------- Сподіваюся що ви тільки добра надумаєте, а аж ніяк не смітя!:empathy: ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ---------- Бажаю не бути боржником, та "долгів" не мати!! А я вже проголосувала, самого ранку виконала свій громадський обов"язок!
Темна кімната... шафа, ліжко, стіл...на столі дві порожні склянки....нічого не видно, суцільна темрява....з ліжка піднімається жінка і йде в туалет,з шафи виходить худий , високий чоловік весь у довгому ,чорному одязі, великий чорний капелюх скриває лице...а лиця немає...просто все чорне....йде за жінкою...з"являється брат тієї жінки і несамовито кричить її ім"я.....чорний чоловік вже береться за ручку дверей...брат кидає в нього склянку...склянка просто поглинається, розчиняється в чоловікові...брат замахується другою склянкою....і від погляду чорного німіє, тіло паралізує так, що не може вимовити й слова...... Страшний і незрозумілий сон....
Аліас, а ти на ніч нічого не читала чи може який фільм з подібним сюжетом дивилася? Може то тобі початок до написання детектива спробуй
А знаєш, дуже багато відомих письменників, поетів, митців почали своє творіння пізніше, :dancer: а в дитячі та юнацькі роки, навіть непідозрювали про свій талант. Спробувати можна...