Якось мені на дачі приснилось, що мене під пісталєтом примусили прийняти участь в пограбуванні банку. Після операції бандіти наче дали мені купу грошей, але абсолютно точно пам'ятаю, що чомусь здорово побили мою морду... Просипаюсь зранку в садОвому гамакі,- ніяких грошей, пика теж ціла, але туфлі від Miguel Miratez прямо з ніг спьорли... Назвати той сон вєщим - язик не повертається...
А мені сьогодні приснився неприємний сон, - наче розмовляю з чоловіком знайомим і помічаю, що у нього одного зуба немає, а тоді він чомусь раптово закашлявся і бачу, що кашляючи випльовує кров... avatarwin, чи то кінь чи кобила без різниці - раз доганяють, то звісно , що ззаду "женуться" Мих написав про сон і він до речі не пустий...
Взагалі прочитала "кальсон", потім вже "кольос", але подумала що йдеться про велосипедні колеса (попередньо були дописи про велосипед) Що глухий недочує - видумає....
Коли зуби сняться то до хвороби, клопотів, а якщо сниться що випав, то до смерті когось з близьких, якщо є кров то помре хтось з кровних, ну принаймі в мене такі сни завжди так і було. Останій сон на цю тему був про те як я витягую собі зуби руками задні дивлячись при цьому з жахом в дзеркало, але крові не було, я проснулася з жахом, з голови не виходив той сон, але потім помолилася, тай забула, десь через тиждень дізнаюся погану новину що померла моя подруга в родомі та її дитина теж
Мені не дуже зручно в такому признавацця, але як чесний мущина повинен сказати, що одного разу під час просмотру фільму "Члєн правітєльства" мені наснилося, наче я злився в любовном екстазє з самой бабой Ягой. Оскільки "члєном" по фільму була жінка (її грала Марєцкая), я пощитав, шо фільм є вєщим для мене. Дєло було в сєльськом клубі, в кінці фільми я ото і заснув, а коли проснувся, то від того сонного враження з наскоку і женився на сусідці по клубній табуретці...
Якщо я опишу найжахливіший у моєму житті сон, то вам тільки смішно буде, а в мене серце вискакувало. Снилося, що я плаваю в темно-зеленій, брудній воді, а за мною женеться оранжевий керамічний черевик, клацає підошвою і намагається вкусити.
Та шо я - збоченець? Канєшно насправді,.. тобто на табуретці Я не збоченець якийся, Оженивсь у клубі я, А стілець той замість ЗАГСу, Давнішня мєчта моя