Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Якось мені на дачі приснилось, що мене під пісталєтом примусили прийняти участь в пограбуванні банку. Після операції бандіти наче дали мені купу грошей, але абсолютно точно пам'ятаю, що чомусь здорово побили мою морду...
    Просипаюсь зранку в садОвому гамакі,- ніяких грошей, пика теж ціла, але туфлі від Miguel Miratez прямо з ніг спьорли...

Назвати той сон вєщим - язик не повертається...

2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я так і не зрозуміла,то ви проснулись по справжньому чи то ще уві сні було??

3. terRen

terRen Дуже важлива персона

А мені сьогодні приснився неприємний сон,:sad: - наче розмовляю з чоловіком знайомим і помічаю, що у нього одного зуба немає, а тоді він чомусь раптово закашлявся і бачу, що кашляючи випльовує кров...

avatarwin, ;) чи то кінь чи кобила без різниці :pardon:- раз доганяють, то звісно , що ззаду "женуться":mocking:
    Мих написав про сон:) і він до речі не пустий...

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та в натурі проснувся, а замість кольос одні вонючі носки... кислим пивом від них перло о_О

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прочитала "кальсон" :))) Думаю, ні фіга собі! Туфлі сперли ще й кальсони зняли:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  6. terRen

І я... :mocking: :haha:

• Подобається Подобається x 1
  7. Мікі

Мікі Well-Known Member

В студентах "кольосами" ми називали черевики... сленг:good:

8. Gron

Gron тафгай

А сучасні студеси - наркотикі.
    Всьо тєчьот, всьо із мєня...

9. terRen

Взагалі прочитала "кальсон",:mocking: потім вже "кольос",:) але подумала що йдеться про велосипедні колеса :facepalm: (попередньо були дописи про велосипед):haha:

10. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ого,а я подумала,що про кальоса вам теж приснилось:haha:

11. Olenall

Olenall миється в бані

страшні сни чомусь запам'ятовуються більше

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Коли зуби сняться то до хвороби, клопотів, а якщо сниться що випав, то до смерті когось з близьких, якщо є кров то помре хтось з кровних, ну принаймі в мене такі сни завжди так і було. Останій сон на цю тему був про те як я витягую собі зуби руками задні дивлячись при цьому з жахом в дзеркало, але крові не було, я проснулася з жахом, з голови не виходив той сон, але потім помолилася, тай забула, десь через тиждень дізнаюся погану новину що померла моя подруга в родомі та її дитина тежо_О:cry:

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Мені не дуже зручно в такому признавацця, але як чесний мущина повинен сказати, що одного разу під час просмотру фільму "Члєн правітєльства" мені наснилося, наче я злився в любовном екстазє з самой бабой Ягой. Оскільки "члєном" по фільму була жінка (її грала Марєцкая), я пощитав, шо фільм є вєщим для мене. Дєло було в сєльськом клубі, в кінці фільми я ото і заснув, а коли проснувся, то від того сонного враження з наскоку і женився на сусідці по клубній табуретці...

14. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Якщо я опишу найжахливіший у моєму житті сон, то вам тільки смішно буде, а в мене серце вискакувало. Снилося, що я плаваю в темно-зеленій, брудній воді, а за мною женеться оранжевий керамічний черевик, клацає підошвою і намагається вкусити.

15. Alias

Нічого собі! Нічого екстремального не вживали на ніч? :mocking:

16. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Вжинилися на справді чи в сні?:wacko:

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та шо я - збоченець? Канєшно насправді,.. тобто на табуретці

Я не збоченець якийся,
    Оженивсь у клубі я,
    А стілець той замість ЗАГСу,
    Давнішня мєчта моя
    о_О

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Снилосі жи бачу обручальне грубезне, золоте кільце.

19. Alias

Запрпонують на весіллі підзаробити молодих катати...ну і обручалки на даху машини причеплять :)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

свіжа копійка....

Аліас... кажи, якщо шо... у мене машина біла, презентабельна....

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)