Згадала, що мені минулої ночі снилося - наче Бред Піт мені в коханні освідчувався, заміж кликав, а я від нього втікала з криками "Ти що, головою довбанувся - в тебе є жінка і шестеро дітей!"
Приснилось мені два дня назад що вже на дворі зима і я босий бігаю по снігу)) і незнаю чого зразу думаю якась прикмета добра чи погана хз) думаю то був знак купити собі якесь взуття на зиму, а то при теперішній ситуації скоро всі будем босі ходити. Хочу собі заказати на зиму взуття і не знаю на чому то зупинитись чи то брати щось таке на сувору зиму чи для цієї зими підійде навіть щось осіннє ( хто чув прогноз погоди на зиму??) і я всеж таки послухаюсь свій сон і буду щось вибирати. Знайшов 2 варіанти одні тіпа мега стильні а інші можна сказати попроще для походеньок по місту) хто що може сказати який варіант кращий? чи може взагалі ось такий варіант брати?? http://www.salegid.com.ua/clothes/men-shoes/ я вже запутався) надіюсь що мені знов присниться які краще взяти) або щось ви підкажете!)
Мені тут одна модерша вже котрий рік по случаю сницця, і весь час одягненою, бо вона ж дуже заміжня... А як попередження зробить, так я вабщє починаю чманіти, а в переривах женюсь на ком попало... І так місяць, або два триває... Трудно сказать, шо станеться, якщо вона мені червону картку втулить... Вже добре буде, якщо мене далі партії Ляшка не занесе... Про всяк випадок вила я вже заготовив...
Дивлячись які... Такі, як у Пєтрова-Водкіна на "Купании красного коня", так вже десь сто років живуть у вражеской Третьяковкє... І хто б міг подумать
Один тут я знаю, про що це Ви... Це, сто пудов, шо про того бичка, якого я тьолкой замєсто Вас назвав Роки два тому...
Я теж дуже рідко запам'ятовую сни.Страшні сни запам'ятовуються найкраще і надовго) От цікаво в кого були віщі сни??І що саме снилося?