Від Криму, звичайно ) Ага, прокинулась.....думаю, щось я так стомилась, мабуть ще трохи посплю-відпочину
То ще не страшний сон, буває гірше: Приходить чоловік до лікаря і каже: - Лікарю, мені щоночі сниться сон, ніби я тягну електричку зі Львова до Тернополя. Вранці прокидаюся таким втомленим, наче насправді тягнув. - Добре, спробую вас вилікувати гіпнозом. Повністю за один сеанс вилікувати не вдасться, то я вам навію, що ви тягнете лише половину дороги - від Львова до Золочева, а через тиждень проведемо ще один сеанс. Через тиждень пацієнт приходить знову: - Лікарю, мені щоночі сниться, що я кохаюся з десятьма красунями.... - Та це чудовий сон! - Та де там, я прокидаюся таким втомленим, наче це справді було, ледве ноги переставляю. - Добре, спробую вас вилікувати гіпнозом. Повністю за один сеанс вилікувати не вдасться, то я вам навію, що ви кохаєтеся з п"ятьма, а потім прийдете за тиждень..... - Докторе, благаю, максимум з двома! Заплачу скільки скажете! - Та чому лише з двома? - Не забувайте, що мені після того потрібно ще поїзд до Золочева тягнути.
Хе) А у меня дача под Золочевым))) Только у нас там только электрички ездят, раньше через эту ветку поезда с Питера приезжали, а в 90-х разобрали рельсы, оставили одну колию для липистричек) А снится теперь Ялта... мы на майские собирались поехать, а теперь наверно в Барселону полетим, там Гауди...
Мені дуже часто сниться колишня дівчина чоловіка і постійно каже мені у ві сні, що все одно він повернеться до неї, ми вже шість років разом, а це все продовжується. І одне я вже точно знаю, якщо вона наснилася, то буде сварка, обов'язково шось трапиться.
Фройд би плакав ))) наснився каштан ,який майже доріс до віконця, а мені тільки руку ось-ось треба простигнути, та на жаль можна впасти, високо-високо .. . Дерево таке гарне, рясне , листочки зелені-зелені, духмяні, віє свіжістю , як тільки у травні буває. Навколо так сонячно ,тепло ( мабуть сонечко із віконця вранці гріло) , усе огортає спокоєм та дитячими почуттями безтурботності.
такі сни піднімають настрій і весь день ходиш під враженням та очікуванням чогось незвичайного та гарного. Мені знову танки снилися...вантажили їх на відправку кудись.
Розкажу вам свій позавчорашній сон, бо не лізе, собака, з голови мені У сні я гуляю Севастополем. Я був там востаннє, коли мені було років 13, за совка ми тут відпочивали майже кожного літа. В мене купа вражень і спогадів про дитинство, чудова погода. І ось якась площа і посередині велике дерево без листя. На гілках сидять стервятники, а попід деревом безліч мертвих закривавлених жаб... Шо воно таке?
Бррр, ну й сон. Мартіні, може Ви новин надивились перед сном? Площа - Крим дерево - Україна (Высохшие деревья - символ печали и утрат.) Стерв"ятники - раша...жаби - вороги.(Жабы во сне - знак не слишком удачливых приключений)
Жаби - то не надто добрий знак. Пишуть, що вони сняться до хворіб або до якихось невдач Головне, не зациклюйся на ньому. А мені взагалі останнім часом нічого не сниться. Просто відключка.
І от мені теж нічого якийсь час неснилося, а от тепер що не ніч то якийсь сон. Післявчора бабуся покійна яка з труни щось нам родичам говорит, а сьогодні приснилося що загаряю, і дуже сонце пече що аж неможу витримати але всеодно загаряю!! Дурня повна
Ні Снилося, наче була в гостях в однієї форумлянки з ДП (а вона наче на горі високій живе). І треба було від неї спускатися крутими сходами попри провалля. Ніч, дощ, я йду під парасолею, посковзуюся на мокрому камінні, падаю, вдаряюся головою об каміння і лечу в провалля. В якийсь останній момент встигаю зачепитися за край сходів і вилізаю-перекочуюся на них. І тут мене паралізувало - лежу і ані поворохнутися не можу, ані крикнути. Темно, зверху капає дощ на мене. Десь в сні промайнула думка, що певно помру. На щастя задзвонив скайп і я прокинулася.
Я досить часто бачу вiщi сни. За день до втечі Януковича наснилося менi, що кiт спіймав великого, товстенного щура, який довго тiкав вiд нього. Так що - хочеш вір, а хоч - перевір
Сьогоднi досить цiкавий сон бачила, от тiльки розтлумачити поки не можу. Снилось менi, що якийсь незнайомий хлоп в'язав на спицях красиву сукню, а потiм подарував менi i попросив, щоб я її вдягла. А потiм - я стою i красуюся в тiй сукнi )) I як то розумiти?
А мені чомусь дуже часто сниться, що я піднімаюся по сходах, а вони - то без перел і дуже круті, то дерев"яні і дуже старі, то йду високо над річкою по підвісному мосту, а він мало того, що сильно рухається, то ще й дощечки через одну-дві повилітали...
Це означає те, що легко тобі нічого не дається і твоє зростання, успіхи це боротьба. Загалом такі сни (коли вверх, а не вниз) - гарні сни. А в мене знову почалася воєнна снотематика ) Сьогодні я була розвідницею