Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Від Криму, звичайно )
    Ага, прокинулась.....думаю, щось я так стомилась, мабуть ще трохи посплю-відпочину:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

То ще не страшний сон, буває гірше:
    :))):haha:

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені снилося, що я вишиваю на гітарі.

Дівчата, стережіться!

4. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Хе) А у меня дача под Золочевым))) Только у нас там только электрички ездят, раньше через эту ветку поезда с Питера приезжали, а в 90-х разобрали рельсы, оставили одну колию для липистричек)
    А снится теперь Ялта... мы на майские собирались поехать, а теперь наверно в Барселону полетим, там Гауди...

• Подобається Подобається x 3
  5. Waterlily

Waterlily Member

Мені дуже часто сниться колишня дівчина чоловіка і постійно каже мені у ві сні, що все одно він повернеться до неї, ми вже шість років разом, а це все продовжується. І одне я вже точно знаю, якщо вона наснилася, то буде сварка, обов'язково шось трапиться.

6. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Фройд би плакав )))
    наснився каштан ,який майже доріс до віконця, а мені тільки руку ось-ось треба простигнути, та на жаль можна впасти, високо-високо .. . Дерево таке гарне, рясне , листочки зелені-зелені, духмяні, віє свіжістю , як тільки у травні буває. Навколо так сонячно ,тепло ( мабуть сонечко із віконця вранці гріло) , усе огортає спокоєм та дитячими почуттями безтурботності.

• Подобається Подобається x 2
  7. Alias

такі сни піднімають настрій і весь день ходиш під враженням та очікуванням чогось незвичайного та гарного.

Мені знову танки снилися...вантажили їх на відправку кудись.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Розкажу вам свій позавчорашній сон, бо не лізе, собака, з голови мені

У сні я гуляю Севастополем. Я був там востаннє, коли мені було років 13, за совка ми тут відпочивали майже кожного літа. В мене купа вражень і спогадів про дитинство, чудова погода.

І ось якась площа і посередині велике дерево без листя. На гілках сидять стервятники, а попід деревом безліч мертвих закривавлених жаб...

Шо воно таке? :dntknw:

9. Alias

Бррр, ну й сон.
    Мартіні, може Ви новин надивились перед сном?
    Площа - Крим
    дерево - Україна (Высохшие деревья - символ печали и утрат.)
    Стерв"ятники - раша...жаби - вороги.(Жабы во сне - знак не слишком удачливых приключений)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

предвіщий сон з запізненням.

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Жаби - то не надто добрий знак. Пишуть, що вони сняться до хворіб або до якихось невдач:sad: Головне, не зациклюйся на ньому.
    А мені взагалі останнім часом нічого не сниться. Просто відключка.

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

І от мені теж нічого якийсь час неснилося, а от тепер що не ніч то якийсь сон. Післявчора бабуся покійна яка з труни щось нам родичам говорит, а сьогодні приснилося що загаряю, і дуже сонце пече що аж неможу витримати але всеодно загаряю!! Дурня повна:blush:

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ні:))) Снилося, наче була в гостях в однієї форумлянки з ДП (а вона наче на горі високій живе). І треба було від неї спускатися крутими сходами попри провалля. Ніч, дощ, я йду під парасолею, посковзуюся на мокрому камінні, падаю, вдаряюся головою об каміння і лечу в провалля. В якийсь останній момент встигаю зачепитися за край сходів і вилізаю-перекочуюся на них. І тут мене паралізувало - лежу і ані поворохнутися не можу, ані крикнути. Темно, зверху капає дощ на мене. Десь в сні промайнула думка, що певно помру. На щастя задзвонив скайп і я прокинулася.

14. Alias

Все буде добре ! Ти зможеш "викрутитись" з проблем і неприємностей. :)

15. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Я досить часто бачу вiщi сни.
    За день до втечі Януковича наснилося менi, що кiт спіймав великого, товстенного щура, який довго тiкав вiд нього.
    Так що - хочеш вір, а хоч - перевір ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

глянув на авву - усміхнувся.

17. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Сьогоднi досить цiкавий сон бачила, от тiльки розтлумачити поки не можу. Снилось менi, що якийсь незнайомий хлоп в'язав на спицях красиву сукню, а потiм подарував менi i попросив, щоб я її вдягла. А потiм - я стою i красуюся в тiй сукнi )) I як то розумiти? :)

18. terRen

terRen Дуже важлива персона

А мені чомусь дуже часто сниться, що я піднімаюся по сходах, а вони - о_О то без перел і дуже круті, то дерев"яні і дуже старі, то йду високо над річкою по підвісному мосту, а він мало того, що сильно рухається, то ще й дощечки через одну-дві повилітали... :facepalm:

19. Alias

Це означає те, що легко тобі нічого не дається і твоє зростання, успіхи це боротьба. Загалом такі сни (коли вверх, а не вниз) - гарні сни. :)

А в мене знову почалася воєнна снотематика :)) Сьогодні я була розвідницею :mocking:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сама?

а де твій аватар? :)