Мы друзья,перелётные птицы Только быт наш одним не хорошь На земле не успели жениться А на небе жены не найдёшь Потому,потому,что мы пилоты Небо наш,небо наш родимый дом Первым делом,первым делом самолёты Ну а девушки,а девушки потом...
та видела я львовянок...честное слово, когда говорят, что мол в Харькове самые красивые девушки-нагло врут...они почему то все у вас...Что не барышня-то загляденье, это я как завистливая стерва щас говорю... Поэтому и не флиртую тут с вашим админом...конкуренция, что поделать...
Модератору можна, а нам ні? А мені сьогодні якісь діти снилися...багато маленьких хлопчиків і дівчаток )
Модератор піддався емоціям А мені сьогодні такий приємний сон снився (вперше за довгий час), але тато розбудив на найцікавішому місці:empathy:
ой.., простите-не обратила внимания... Была я в начале месяца в славном городе Львов...понасмотрелась...Люблю его... (однако-возвращалась домой с радостью, что возвращалась домой...) ___________________________________________ Спала и высыпалась, снились хорошие сны..
На Донбас збираєтесь? От правду ж казали "не читайте советских газет на ночь"(с) Я газет не читала, а дивилась Шустера, телемарафон ТСН.....До речі, соромно стало за Т.Чорновол, а за Тенюха взагалі слів немає. Замість того, щоб підтримати наших морпіхів, заспокоїти,сказати правильні слова воно тільки брехало і звинувачувало хлопців. Так от...приснилось, що купую якісь рушники, у борг мені дали заморожену рибу, десь їздили відпочивати (гарні .квітучі місця не далеко від міста) Снилась бабця, що вона тут...десь ми з нею ходили, повернулись додому, а в дверях стирчить ключ. Здивувалась. Зайшла в квартиру, а Оленка каже, що у нас тепер живе окупант ..зараз десь пішов, але буде жити до четверга.
А мені сьогодні знов снилася робота - діти, уроки, семінари, школа і найбільший кошмар - що я про щось забула і не встигаю зробити
А може хто знає, до чого сниться чорний великий павук. Ніби то я з донькою на руках стою в кімнаті, посередині і по павутині вниз до нас спускається чорний павук, розміром десь з кулак, з волохатими лапами і чорними очима. Я доньку від нього відвернула, злякалась, а він в свою чергу назад поповз по павутинці вверх на стелю
http://sonnik.orakul.ua/miller/p/929/ Мені сьогодні снилось, що розбирала ж.д путі, щоб путінські вояки не змогли свої танки до нас завезти. Розібрали 3 км
Та я вже дивилась там, але все рівно зрозуміти не можу, ніби то і не поганий сон, повинно щось хороше бути, а з іншого боку - поганий сон. Особисто я зрозуміла відразу, що буде якась лиха новина, а почитала, так пишуть що карьера повинна покращитись, чи щось таке. У вас взагалі цікавий сон, ну це скоріше на фоні емоцій сьогоденнішніх
А я була "цієї ночі" на похоронах, правда, кого хоронили - не знаю. Труну несли попереду мене, а я чомусь йшла позаду всіх людей і несла кришку від труни. Зупинилась, щоб перепочити і не знаю куди всі поділися. Страшно від таких снів. Добряче пропрацювала...