Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Мені часто сниться,шо я втікаю.Просто від когось чи від чогось.Точно не знаю. А ще,обов"язково-перехрестя,шо горить,кров,що тече і дзеркала. Чиста правда,шо коли мені сняться свічки-хтось помре.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Десь років з 5ти і дотепер у снах часто себе бачила як падаю під поїзд з перона метрополітена. Але крові не було.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. я щось читала про те, що можна навчитися "програмувати" свої сни тобто, якщо довго і наполегливо тренуватися, то можна побачити сон який захочеш ну а перед тим добре вивчити сонник і подивитися що віщує гроші, славу, удачу до речі, сни в вас кольорові? в мене постійно. часто сниться трава зелена-зелена, або ліс, одяг червоний або ще щось таке яскраве, одним словом кольори зі снів пам’ятаю добре
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. угу!Кольорові!І добре запам"ятовуються.Наприклад,запахи сняться,переживання особливо.Коли прокидаюся,потім ше довго мучить якийсь неприємний осад.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. І в мене сни кольорові Кажуть, що можна контролювати свої дії, якщо побачити руки.. В мене таке було двічі, я в сні згадала, що треба на руки подивитись і подивилась Потім могла робити, що хочу - стрибати, літати і т.д. Якщо навчитись цьому, то можна втілювати чудернацькі бажання у снах Додано через 2 хвилини Згадала.. Мені часто сниться сон, де я запізнююсь на літак.. І взагалі сняться поїздки в потягах, автобусах, нові міста..
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. О,вав!Я навіть не знала...Тре буде колись попробувати.До речі,у мене буває таке,шо я нагадую собі що це сон і що можна цим скористатися,типу:ну це ж сон...Правда,просинаєшся,а цього немає...обідно....
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Ромцю, та деж як відстає від народу то до гроший? То до втрати гроший, радше. :p
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Дякую... Щодо грошей: Насниться лайно - це точно до грошей. Одному приятелеві наснилося - він не знав, до чого то і не пішов на роботу. А ввечері - лист від нотаріальної контори: його дружина отримала спадщину - 1/2 квартири в Росії. Наш із ним спільний знайомий, бухгалтер кооперативу (часи перестройки) "влетів" на умовний термін та досить великий штраф. Зателефонував я йому пізно ввечері - "Що робиш" ? - Сиджу на табуреті перед дверима туалету і дивлюся .... може насниться, як Миколі... Такі в нього жарти. Смачного !
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. в мене теж так буває класне відчуття - бачити сон і знати що тобі то просто сниться, люблю такі сни, їх хочеться подовше затримати, особливо колись в сні відбувається щось небезпечне, а ти знаєш, що тобі ніц не буде, бо то сон
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Ну,я люблю,як мені шось приємне сниться.Тоді можна продовжити.А коли мені страшно,я собі зразу згадую,що це всього навсього сон)))
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. А мені коли сняться покійники, завжди на зміну погоди, в основному на дощ. Колись давно приснився сон. якого не можу забути вже кілька років. Квітучий сад і голі дерева, в той же час світить сонце а на другій половині місяць. А ще буває, що сниться сон, а я вже його бачила і знаю продовження.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. І шо,тепер ми знаємо,чому у вас безперестанку падає дощ!)))))
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. мені раніше часто снилося, що людям оголошують про те, що із наступного дня повітря буде платне. і на всіх його не вистачить. хто не заплатить - задихнеться)) тоді страшно було, а зараз взагалі сни нормальні сняться. а як погані - то я собі кажу:"нє, я так не хочу" і тоді або сон міняється, або я прокидаюсь...
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. =) І нікому нічого соромітського не сниться ? Не ВЕРЮ (с)
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. А мені часто сниться,що мене знов забирають в армію.Я кажу - та я вже відслужив,але то нікого не колише - і в учебку... ЗІ.Якщо то не до грошей,то до чого?...
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. хм..от візьміть і розкажіть, може тоді ще хтось наважиться
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Приходить до мене (як правило, у квітні-травні) "віщий" сон: Ось 31 серпня або 1 вересня. Я низько пролітаю над берегами річки Козинки (де любив і досі люблю потусуватися біля студентських таборів, з дівчатками познайомитися, влаштувати нічні шашлики, глинтвейн та пісні до повної відключки) - і бачу - зміна в таборах закінчилася, нікого нема ! Літо пройшло марно! Я впустив рік ! І такий сум бере... І ніби душа злітає в конкретному місці за конкретним азимутом - над деревом на тому березі, де в кінці серпня сходить сонце... Хочав реалі приходить липень, приходить серпень і ми з друзями добряче "відриваємося" в тих місцях, але той сон щось означає ! Тому я щороку друзям та рідним нагадую: поховати мене за язичницьким обрядом - розвіяти попіл саме на ТОМУ місці, а якщо буде літо - то в момент сходу сонця над ТИМ деревом. Бухати, не сумувати, співати мої улюблені епатажні пісні.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Про віщі сни. Коли давно цікавилась ними. Пам'ятаю теорію про те, що в сни переходить все те з реального життя, чому ми не приділяємо увагу, або не помічаємо, а воно відкладається в підсвідомості, а потім показується в снах. Пам'ятаю приклад про механіка літака, який перевірив літак, не знайшов поломок, а потім йому приснилось, що літак розбився. Як потім виявилось, з літаком в польоті виникли неполадки. Це і був т.зв. віщий сон. Механік насправді бачив поломку, але не усвідомив її, а вона йому записалась у підсвідомості і уві сні показалась.. Буває, що ми збираємось в поїздку, а конкретно за автобус не думаємо. Але все це є в підсвідомості. В снах змішуються явні і неявні факти, наші страхи і бажання.