Переконана, що віщі сни бувають. Але не можна сказати, що всі сни віщі. Адже сниться щось кожен день, а от віщий сон - його потрібно ще й правильно розтлумачити. Я перейняла це від бабусі, багато чого не сходиться по книгах-сонниках.
Який класний і незвичайний сон, то мабуть неспроста , цікаво чи віщий ? А мені якісь кошмари сняться, що ходжу серед незнайомих мені людей і їх так багато, що я ніяк не можу вийти із натовпу. Прокидаюся, і знову засинаю, і знову те саме.
Не кричи, комиссионка, Словно злой петух. Не добьёшься криком звонким, Чтобы я потух. Принимай любые вещи На любой фасон, Не то сон увидишь вещий, Нехороший сон!
моліться за них. ---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ---------- Бачу сам себе, що побритий. Такий ось сон.
Щось кожну ніч сняться дивні сни....Ну сни може й не дивні... але учасники тих снів Сьогодні в мій сон завітала Лукаш, Собчак....та Іспанка Бідна Лукаш, дісталося їй від нас трьох
Ну як що? я, Собчак Ксенька та ти гнали Лукаш камінням у Росію А потім ми втрьох опинились у Львові у якійсь новій квартирі з гарними меблями .А ще там стояли у великих напольних вазах букети червоних троянд.
О! Краса то яка! Отак би в реальному житті.І до Лукаш в компанію Лєнку Бандарєнка...Але це я щось розмріялася Мрія
Вы верите в книги-сонники и в свой дар ясновидения? Что Вам от бабушки осталось? И нечего толковать сны - это просто переваривание информации за последний, или ярко выраженный, период времени! А то, что кажется, что сны вещие, то тому есть самовнушение, ведь мысли якобы материальны - о чем думаешь, на что надеешься и о чем переживаешь, то оно и будет, или, в противном случае, наоборот! Или вообще не будет
В основному можливо так і є - відбиток дня, та я переконалася і не один раз - віщі сни є!!! Просто не завжди ми їх правильно розуміємо і не всі сни віщими бувають. В книги-сонники я не вірю і ніколи не користувалася ними
То есть, если Вы предположили, что сон, который снился и не сбылся - значит Вы его не правильно поняли? И который сбылся, ззначит был вещий? В итоге каждый сон можно так судить, что он вещий! А как Вы понимаете сон, который не всегда можно понять? А то, что Вы не раз убедились в этих снах не есть факт! Вы верите в материализацию духовного?