Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. ovod

ovod Well-Known Member

залежно з чим у вас асоціюється кінь... тому варіантів багато - від вирішення якоїсь проблеми до отримання чогось..

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ось це дай Боже, щоб отримав, те на що надіюсь.

• Подобається Подобається x 3
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

тю...пєчалька:wacko:

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Тю...то ще квіточки...:pardon:
    Я от раз їхала маршруткою з коліжанкою в Городок....задрімала....
    Сниться...що роджу:eek:...:crazy:...
    Коліжанці мої скучно(не то шо мені:)) )бере будить мене,але смикає за рукав...а мені то сниться шо хтось за руку тримає....як глянула хто...:))

• Подобається Подобається x 5
  5. OliaGold

OliaGold New Member

Мені вже 3 рази !! снилося що я померла і це та було реалістично , було таке відчутя змриння зі смертю і розуміння того що все я помру . ужас таке ужасне відчуття ,врогу не побажаєш

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ледве знайшла тему:) Треба її витягати на світ Божий. Щось перестали форумляни своїми снами ділитися, тому почну із себе.
    З самого ранку в чудовому настрої, бо снився мені (не повірите) Тіль Швайгер [​IMG]
    [​IMG]. Цікаво, як це можна трактувати?
    Сон був настільки приємним, що аж не хотілося прокидатися [​IMG]
    А що вам сьогодні снилося?

• Подобається Подобається x 1
  7. Fruit Tella

Fruit Tella New Member

мій сьогоднішній сон

А мені снилось, що в мене екстрасенсорні здібності. Я стояла на дорозі і з ножиком в руці рекламу з бігборду знімала на відстані від нього десь 400 м. Ех, ті сни! До чого б це могло бути? :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  8. morze

morze Well-Known Member

сниться вода -це добре!

9. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

У віщі сни як такі я не вірю, але буває таке, що якесь питання дуже мучить і саме в сні отримуєш на нього відповідь. До речі, з точки зору психології (зокрема Джон Кехо) така теорія має своє підтвердження

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Колись ще в школі я так задачки пару разів розв"язувала у ві сні. А в реалі ну ніяк не виходило:))

11. Little Miracle

Ну мені також снилось, що я веду машину, хоча і розумію, що водити не вмію. Перестало снитись одразу після того, як вперше сіла за руль:)))

12. morze

morze Well-Known Member

Психологи протракують Ваші сни індивідуально, і за гроші! А астрологи -проти психологів! (також за гроші)!!!

13. Little Miracle

САме краще спробувати самому в них розібратись. Основний плюс такого методу - самостійно в сні завжди можна знайти такий підтекст, який би влаштовував саме вас:yes:

14. morze

morze Well-Known Member

Сонник -Біблія в них віруючих!

15. Як насняться щирі очі,
    Прокидаєшся щоночі
    І чекаєш - де ж зоря
    Ювілею Кобзаря?:give_rose:

16. Я спробую допомогти з'ясувати, до чого б це могло бути. Тільки, будь ласка, пригадайте, що саме було зображено на тому бігборді? Це допоможе звузити очікувані цілі сну.:mocking:

17. Alias

Наші переживання відтворюються в снах.

Сьогодні всю ніч снилося як не бурхлива річка , так море.

Снилася Іспанка і дівчата з ДП (нікого не знаю)
    На якомусь високому поверсі молодь...багато.....хлопці сидять на підвіконнях спиною на вулицю, а мені страшно туди глянути..насправді я висоти не боюсь.

Збираємось переправитись через річку...річка надзвичайно бурхлива, аж кипить...бачу як інші на човні мало не підлітають ...і тут хтось мене кидає в ту річку, Іспанка вже там і ще якісь дівчата...весело.Але мене обурив той факт, що намок мій телефон...з Іспанкою витягуємо з телефонів батареї...а ще я не вмію плавати (у ві сні) але добре тримаюся на воді.

Потім море...там вже спокійніше...дивні люди малюють картини на воді і я з ними подружилась..

Ну якось так...

• Подобається Подобається x 2
  18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

о_ООго, ну й сон.
    Подивилася в сонник:

19. Alias

Річка була бурхлива, але зовсім не брудна і не мутна. :)

20. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

Снилось, що міліційонера відлупив.

а де твій аватар? :)