Знаєте, ми сьогодні приснився класний сон...я виграла чек на 1,400000 грн...Якщо збудиться дам знати )...шит ..або ні))))))))
А мені сьогодні снився повний стіл їди, навіть скатертини не видно було... Що саме більше запам'ятав, так ще здорова тарілка з колбасами... І велика яма снилась, до цього теж снилась (все те саме) але цього разу вона стала ширша і глибша... Цікаво, як цей сон можна інтерпритувати?
Спершу пів ночі на якомусь грузовику їздила(добре хоч не за кермом,а збоку сиділа )А потімно на ровері обїжджала вул.Зелену але по якигось крутих підйомах...і дорога з ямками,а я сплю і думаю....яка дорога погана,а я так файно їду
Я не знаю, як це точно інтерпретувати, але мені щось завжди сниться, коли цього не вистачає. З їжею і сексом це особливо яскраво простежується
Хочу, чтобы все, кто в друзьях у меня, А кой-кого там нет) приняли на свой счёт. Вам, кто дорог! + одному человечку з Дрогобыча, и ее кицьке, но я стесняюсь дружбу предложить... http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=910813#post910813
О то мені сон приснився, як у фільмі Inception - деталізація просто "завалісь!" Ходив я собі у сні і вже зрозумів, що то сон... але дивне місто (не існуюче) прописувалося з такою швидкістю і деталюванням, що я прибалдів Але це був другий сон, ... перший був цікавіший - буденний, короткий і нереальніший, хоч це була лише розмова по телефону Чого тільки не насниться?!...
Мене про перший не попередили, а другий то фігня в порівнянні з першим До речі не знав, що то сон... потім увагу звернув, що усе надто реалістично і чітко... (Вчора не міг сфокусувати зору цілий день)
Другий описав - ходив по місту, бачив людей, автомобілі, будинки, узори на будинках (кожен камінчик - не розпливчасто), відчував, як дихаю ... милувався усім доки не згадав, що в реальності мав дизфокусацію зору попереднього дня... картинка почала рухатися швидше і ставати нереальнішою - люди почали змінюватися на механічні створіння, задній фон злився, будинки стали не чіткі... намагався втримати картинку у свідомості - нічого не дало Перший сон -
Бачу біжить кінь, кінь класний, фіра причеплена, зірвався, я за ним (він не мій), пробую злапати не поучається... Пригаю, лапаюсь за упряжку, і пробую його вгамувати, а де так... Бачу спереду стіна з цегли, він прямо туди летить... Я його так потягнув за упряж, що він аж на дупу мів, о такий сон... А власник фіри сказав дякую, о таке от. Цікаво, як його можна інтерпритувати?