А мені приснилось шо випав зуб(без крові) я його розгледіла, а він м"якенький,вже сиджу переживаю....П.С. Ну,нашо я така суєвірна, і кому від цього легше????
Натрапила я на цю тему і згадала, що мені сьогодні приснились гриби. Вирішила подивитись у якийсь інтернетовий сонник. От що вийшло: Думаю тепер, що мені більше підходить... )))
А мені знову снився Львів... Що сідаю в трамвай, а потім виходить, шо їду в тролейбусі. Потім розумію, шо шось забула/пропустила/шо шось не те, виходжу і біжу через вулички назад на зупинку... А іще було таке відчуття, шо хтось за мною женеться, переслідує... Пам"ятаю, мені якось снилось, шо в мене всі зуби випали, просто так І так реально снилось, шо я думала, шо то насправді.
Ну, це Полковнику вони б мали снитись. ))) А взагалі, він мене і без грибів дивує від останньої помивки (ттт, аби не врікти).
Тю......а мені село,де баба живе,снилося..... Сидів біля повороту до бабиної хати якийсь хлопчик....поговорила з ним зрозуміла.що він через дорогу живе.... Ми посідали на узбіччі....але постійно їздять машини...і ми не можемо нормально поговорити....
а я чогось не памятаю що мені сниться.... точніше пару хвилин після останнього сну ще памятаю про шо він, а потім встаю і все....порожньо....
я сни періодами запамятовую.....два тижні може нічого не снитися ну тобто не памятаю що снитьсяа потім тиждень-два щоранку детально памятаю всі сни...і може їх кілька за ніч сниться
це ще залежить як просинатися...... якщо швидко вставати і йти кудась.... то нічо не пригадаю.... а якщо полежати подовше.... то трохи памятаю...от...
попередньої ночі сниться....і то настільки наближено до реальності... "Звичний день.....зранку пари,після пар маю з другом їхати в Ашан.Здибалися...поїхали...зробили покупки...подуріли....вирішили ще прогулятися.Погуляли...ніби все нормально і все як завжди....тут завязалася якась дурна розмова(суть не пам"ятаю,але знаю що дурна розмова)....я образилась що майже не реально,бо щоб мене образити треба добряче постаратись.......накричала на друга...він пішов......(далі пусто)...дізнаюсь що з ним щось трапилось(якась аварія...).....буквально через кілька хвилин після того як я накричала.....оглядаюсь довкола....біля мене нікого нема,а метрів за 30купа народу...кличу знайомого....не відповідає.......кричу взагалі до будь-кого щоби відізвались....тиша.....тут чую хтось з того натовпу каже:""Все....він вже не говорить...все"...я стою ....реву....розумію що то про друга говорять....не можу нічого зробити....просто реву...." Прокидаюся вночі від того що важко дихати,вся в сльозах,схопила телефон дзвонити до друга......тоді усвідомила,що то п"ята година ранку і що я дома і то лиш сон..... Дивний...дурний сон... Сьогодні з тим другом посварилисяІ то так конкретно....і з фразою"Нам більше не треба дружити"
Ха! Був у нас на заводі перекладач. То йому серед ночі приснилося, що завод горить. (завод з безперервним циклом виробництва). То він першим ділом директору подзвонив о 4 ранку! Директор приїхав о 5-й, мене теж збудили пів п'ятої, Я прибрів (приїхав на завод в 5.15), а він спокійно працює... ) Випив чаю і... В 5.30 починався робочий день... Головне сам перекладач подзовнив і ліг спати ---------- Додано в 02:34 ---------- Попередній допис був написаний в 02:33 ---------- Прикро коли люди розлучаються... Треба вам було той сон дивитися?
Та нині вже не дивилася Ціхо будь і нікому не кажи.... Начебто пояснила, тьху-тьхущо друзів просто так не відпускаю
То як ви з ним помиритеся тоді? Негайно лягайте спати і йдіть миритися Е-е-е... Дузє добрє. В одного мого знайомого був замовник - голандець. І після виконання замовлення клієнт каже: - (Ім'я занйомого) то не є добрє! ... німа сцена, мій знайомий вже починає внутрішньо злитися за якісно виготовлену роботу, і тут клієнт додає: - То не є добрє - то дузє добрє! (всі щасливі всі посміхаються) (ще одне - то був не сон )
Снилось мені, що я збираюсь у Львів до НЬОГО...Такі нерви..не знаю,що вдягти, що взяти з собою,боюсь запізнитися на потяг ....і знаю , що ВІН має мені подарувати автівку...червону, новеньку.....Дивний подарунок...
Та чо?Файні іграшки...брат колись колекцію мав отаких Мені моя цьоця снилася...я приходжу додому а вона п"яна..і я чогось дома то не на сьомому а на першому поверсі