Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 1
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мені приснилось шо випав зуб(без крові) я його розгледіла, а він м"якенький,вже сиджу переживаю....П.С. Ну,нашо я така суєвірна, і кому від цього легше????

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тобі точно-ні :).Це до неприємностей.але не переживай,в кого їх не буває?Все буде ОК

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Натрапила я на цю тему і згадала, що мені сьогодні приснились гриби.

Вирішила подивитись у якийсь інтернетовий сонник.

От що вийшло:

Думаю тепер, що мені більше підходить... )))

• Подобається Подобається x 3
  5. Honda

Honda Well-Known Member

А мені знову снився Львів... Що сідаю в трамвай, а потім виходить, шо їду в тролейбусі.:wacko: Потім розумію, шо шось забула/пропустила/шо шось не те, виходжу і біжу через вулички назад на зупинку...
    А іще було таке відчуття, шо хтось за мною женеться, переслідує...

Пам"ятаю, мені якось снилось, шо в мене всі зуби випали, просто так:))) І так реально снилось, шо я думала, шо то насправді.

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Може ото?;)
    Можна потрактувати як те,що сьогодні ви не пошлете Полковника в баню,бо він буде чемним:)))

• Подобається Подобається x 5
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну, це Полковнику вони б мали снитись. )))

А взагалі, він мене і без грибів дивує від останньої помивки (ттт, аби не врікти). :)

8. XrustunkA

Тю......а мені село,де баба живе,снилося.....
    Сидів біля повороту до бабиної хати якийсь хлопчик....поговорила з ним зрозуміла.що він через дорогу живе....
    Ми посідали на узбіччі....але постійно їздять машини...і ми не можемо нормально поговорити....

9. ovod

ovod Well-Known Member

а я чогось не памятаю що мені сниться.... точніше пару хвилин після останнього сну ще памятаю про шо він, а потім встаю і все....порожньо....

• Подобається Подобається x 1
  10. XrustunkA

я сни періодами запамятовую.....два тижні може нічого не снитисяа потім тиждень-два щоранку детально памятаю всі сни...і може їх кілька за ніч сниться:pardon:

11. ovod

ovod Well-Known Member

це ще залежить як просинатися...... якщо швидко вставати і йти кудась.... то нічо не пригадаю....
    а якщо полежати подовше.... то трохи памятаю...от...

12. XrustunkA

попередньої ночі сниться....і то настільки наближено до реальності...

"Звичний день.....зранку пари,після пар маю з другом їхати в Ашан.Здибалися...поїхали...зробили покупки...подуріли....вирішили ще прогулятися.Погуляли...ніби все нормально і все як завжди....тут завязалася якась дурна розмова(суть не пам"ятаю,але знаю що дурна розмова)....я образилась.......накричала на друга...він пішов......(далі пусто)...дізнаюсь що з ним щось трапилось(якась аварія...).....буквально через кілька хвилин після того як я накричала.....оглядаюсь довкола....біля мене нікого нема,а метрів за 30купа народу...кличу знайомого....не відповідає.......кричу взагалі до будь-кого щоби відізвались....тиша.....тут чую хтось з того натовпу каже:""Все....він вже не говорить...все"...я стою ....реву....розумію що то про друга говорять....не можу нічого зробити....просто реву...."

Прокидаюся вночі від того що важко дихати,вся в сльозах,схопила телефон дзвонити до друга......тоді усвідомила,що то п"ята година ранку і що я дома і то лиш сон.....

Дивний...дурний сон...

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ха!
    Був у нас на заводі перекладач. То йому серед ночі приснилося, що завод горить. (завод з безперервним циклом виробництва). То він першим ділом директору подзвонив о 4 ранку! :)))

Директор приїхав о 5-й, мене теж збудили пів п'ятої, Я прибрів (приїхав на завод в 5.15), а він спокійно працює...:))) ) Випив чаю і...

Головне сам перекладач подзовнив і ліг спати :haha:

---------- Додано в 02:34 ---------- Попередній допис був написаний в 02:33 ----------

• Подобається Подобається x 6
  14. XrustunkA

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

То як ви з ним помиритеся тоді?

• Подобається Подобається x 6
  16. DUDUV

DUDUV Active Member

Мені приснилось, що я яйця бью:haha::haha::kissc:

17. Alias

Кому?:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  18. Alias

Снилось мені, що я збираюсь у Львів до НЬОГО...Такі нерви..не знаю,що вдягти, що взяти з собою,боюсь запізнитися на потяг ....і знаю , що ВІН має мені подарувати автівку...червону, новеньку.....Дивний подарунок...

19. XrustunkA

Та чо?Файні іграшки...брат колись колекцію мав:mocking:

Мені моя цьоця снилася...я приходжу додому а вона п"яна:)))..і я чогось дома то не на сьомому а на першому поверсі:scratch_one-s_head:

20. Alias

Кажуть,що п"яний то до хвороби :sad:

а де твій аватар? :)