звісно....... ---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- шо вже? всьо порозхватали? та ну вас...тіко порозклеював фотки... ---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- я не такий....правда христя?
ну от і шо нам тепер не спати вночі....ато мало як приснишся ага....ти диви який...на розхват) ---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ---------- упс.....а мене що назначили експертом по-Оводах?
ну тіко в jpeg..... ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- навіть не знаю.... а от ти в мене двоїшся.....
та лишися ти вже тої травину кіко можна ---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ---------- "я трєбую продолженія банкєта"!!!
без? тре попробувати.... чесно...шойно тебе було багато...а потім ти стиснулася... і стало нормально.....
та куди на заставку... ти спочатку закинь фотку в великому розширенні.... ---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ---------- ну як не послухати.... після моря мені це гірське озеро дуже сподобалося...вода прозора така... нерухома... прісна...сонце.. ліс... гори.. тишина... ляпота.....
Мені рідко що сниться, але останні 3 ночі чудо І Львів мені снився, і давні знайомі, і я... А якшо почну розказувати, то ше фотки виставиш?