Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

gvorn порадив подивитись фільм "Страх і трепіт" про японську корпоративну етику....уявіть як я спала всю ніч в ролі японки.....

• Подобається Подобається x 6
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Позавчора їхала з чоловіком на забаву. Коли зупинились на одному із світлофорів і почала розглядати вулицю, то побачила в'їзд в подвір'я між будинками, як зі сну, тільки поруч був ріг вулиці, а в сні було продовження будинків. Стояли 3 хлопців: 2 високих і 1 низький. Точно так, як снилось!! о_О Одягнені в стилі місцевих хуліганів. Тільки малий був в світлій куртці, а в сні був в темній. Чекали когось. Точно так само ходили біля того в'їзду, як снилось! Звернула чоловікові увагу на них (я йому теж той сон розповідала). Він не перейнявся.. А мені було так страшно!!! На щастя, здається, все обійшлось. В неті не знайшла ніякої інформації про той вечір..

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знову снилося,що я не встигаю на потяг:sad:..а ще захід сонця снився,дуже боялася,що не встигну сфотографувати.

• Подобається Подобається x 4
  4. Engineer

Engineer ..........

Скажіть як позбутися снів, надоїло вже - третій тиждень, день в день? сняться сни, cпочатку було так цікаво спати, але тепер немjжу нормально виспатися:wacko:

PS: також було не мало снів, котрі збувалися.

5. ovod

ovod Well-Known Member

а шо до цього часу не снились?

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

треба настільки втомлюватись, щоб ліг і відрубився.. тоді міцно спиш, і снів нема)))
    щось сниться зазвичай під ранок, бо тоді сон є не міцний, поверхневий.. а з того що вам завжди щось сниться можна зробити висновок що ви дуже чутко спите.... може щось заважає?? чи якійсь думки лізуть?

• Подобається Подобається x 1
  7. Engineer

Engineer ..........

хіба кіт))):)
    снилися,але не так часто....

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

куда вже більше і так ледве теплий приходжу додому...

8. Alias

ну значить то від перевтоми:)

• Подобається Подобається x 2
  9. ovod

ovod Well-Known Member

мене сни ніколи не стомлювали....
    але деколи було таке як марення... нав'язливі ситуації по 20 раз одне і теж підряд...але то від перевтоми... більше до такого не скочуюсь...

10. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

або переживає сильно через щось, це і не дає розслабитись)

11. Engineer

Engineer ..........

ну мене також, але тут настіки реальні сни снилися, шо капець...

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

страшно хочу у відпустку, змучився працювати

12. ovod

ovod Well-Known Member

а ви могли там щось за своїм вибором робити чи воно просто снилося?

13. Engineer

Engineer ..........

міг, вот наприклад сьогодні я не дав, щоб мене запхали в мясорубку у вигляді пральної машини )))

14. Кохана

Кохана LuBimaya

А мені сьогодні снився вчорашній футбол, ну ясно по якій причині - бо дивилась його...
    а ще!!!!!! о_О не відомо з якого дива ця пісня
    http://www.youtube.com/watch?v=2F_QpURajSY&playnext=1&list=PLE2B1A21D4C204362
    я тепер її цілий ранок наспівую...
    а ну товарищі фрейдисти. розкажіть, що б то могло значити...

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Люблю саме фрейдівські пояснення читати, хоча мало в то вірю, але..

16. Кохана

Кохана LuBimaya

сто відсотків!!!! я ж додому збираюся, а там і зустріч однокласників цього року!!!! знайомі і рідні місця!!!! це ж треба....

17. ovod

ovod Well-Known Member

а по-моєму в тебе полетить флеш плеєр і я знову полізу до тебе його налаштовувати..:))) і в тебе полетить комп)))

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

свідомо не дав це зробити чи так вийшло?
    ти міг би наприклад політати?

18. Fon

Fon whom how

ну канєшна мені приснився стадіон і купа людей які мені заважали бігати. це повязано мабуть із тим що забагато людей вирішили вести здоровий спосіб життя. ще якихось 5 років назад під 7 рранку можна було застати тільки 1-2 старших спорцмена, що настирно хочуть жити. ну і парочка дівок, яким целюліт вже в нирки потрапив ))) тепер блян зранку до 10 штук різних. навіть пари подружні є. а у вечері нєфіг йти, там мамам штук 10 з дітьми що люблять таранити своєю головою ноги спорцмена і дуже тішаться коли той спорцмен старається їх перепригнути чи оббігти. от і сни відповідні - прийшов на стадіон, а всі мені мішають, нерви тріпають, відволікають.. алее коли прокинувся і прийшов на стадіон - вапщє пусто..
    але бляха, самий страшний сон це провал екзамену в інституті, і ТЕБЕ ВІДРАХУЮТЬ!! ПІДЕШ В АРМІЮ!! і знаєш же шо спиш, шо тобі вже 30 років і нікуда тебе не візьмуть, навіть якби просив, але всерівно сцикотно і холодний піт )))
    зазвичай люди кажуть що їм сняться віщі сни. але мушу вас всіх засмутити, ніфіга ви не вангі, це простий виверт мозку - дежавю, замішана на надуманій геніальності. пояснюєм. неріко нам уночі спросоння приходить на думку щось геніальне, таке що просто світ переверне. і ми зазвичай вже на ранок не памятаємо що то було. простий викид гормонів, що провокує псевдо-геніальність. таке буває у людей сильно напідпитку, але там вже інші зони мозку стимулюються. те ж і з віщими снами. ну приснилось що ось сірий коридор і мама каже "йди їсти", так це ж повторялось у житті сотні разів. чи ще якась така повсякденна ситуація.
    так, про що я? ага, сни це всьо брехня мозку. дехто вважає що сон першопоказник шизофренії, мов, здоровий організм не буде собі придумувати всяке-різне під час відпочинку..

• Подобається Подобається x 3
  19. Alias

Ну я просто тащуся від того як Ви пишите:)) так і хочеться сказати ПІШИ ІСЧО!

Хм..а я колись у ві сні вірші "сочіняла",а вранці записувала,а ще твір приснився і я його на 5 написала вже не у ві сні.

• Подобається Подобається x 5
  20. Fon

Fon whom how

а може мене хтось опублікує?
    із раннього, СОН - у кожного своя доля і свій шлях широкий..

а де твій аватар? :)