Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. то ти, мабуть, хотіла туди поїхати, щоб їх попередити )

а мій каже, нині йому снилось, що збирався на рибалку, а чобіт десь не міг знайти, то його батько (хай з Богом спочиває) каже йому: ну, то на, візьми мої ... чого би то?
    знаю, що коли померлі щось у сні просять, то на Службу треба дати, а як пропонують? треба подати все-одно...
    отакий у мене "добрий ранок" нині

• Подобається Подобається x 7
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Чула,що не можна нічого брати у померлих коли сняться.

• Подобається Подобається x 3
  3. у вісні важко себе проконтролювати )
    та, чоловік каже, що поки збирався, та й вже зтемніло - мабуть підсвідомість включилась :pardon:

• Подобається Подобається x 6
  4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Приснилась перекинута вантажівка, навантажена різним мотлохом і фруктами. Чомусь викликала в мене таку відразу, що я (як дізналась вранці) уві сні кричала "фу!" :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Може хто мій сон розтлумачить.
    Коротше приснилось мені що іду пішком до Львова Десь між Ковирями і Солонкою на трасі.
    Надворі ніби темно але дорога освітлюється, машин нема взагалі, час від часу якісь люди проходять і зграя собак по дорозі ганяє туди сюди і мені треба біля тої зграї пройти.
    Собак я боюсь і на яву ну уві сні я також боявся.
    Ну почав я іти, а серце аж в пятках, час від часу з тої зграї якийсь маленький песик до мене почне скакати ну і великі тоді огризаються також.
    Головне решта людей десь там на зупинці стояли ноль уваги на те що собаки є.
    Від одного малого собаки я навіть руками відмахувався, взяв його за морду і відкинув, навіть відчув на дотик його зуби.
    Потім коли зграя чуть відбігла я чогось роззувся (а на дворі то сніг) пройшов до зупинки і назад взувся.

Ну от таке я б сказав жахіття наснилось...

6. TOURIST_KA

TOURIST_KA Member

А мені сни сняться в основному до 24.00 і після 9.00 год (або я запам’ятовую тільки ті, що в цей час сняться), але я в цей час рідко коли сплю, тому побачити сон для мене щастя)))

7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А мені сьогодні приснилося,що хтось(не можу пригадати хто :sad: ) подарував мені перстень срібний з бурштином.Точно такий же ,який я бачила в одній крамниці в центрі і хотіла придбати(там тоді не було мого розміру)

• Подобається Подобається x 5
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Приснилося, що на нашу розписку не прийшов фотограф....а я стою під тим Палацом Потоцьких і реву...дзвонимо до всіх фотографів-всі зайняті...в мене істерика...
    прокинулася, вся подушка мокра від сліз...

• Подобається Подобається x 8
  9. TOURIST_KA

TOURIST_KA Member

А мені сьогодні приснилося, що прийшла весна і завтра буде вже +10))):good:

• Подобається Подобається x 2
  10. terRen

terRen Дуже важлива персона

Нехай би вже мені Весна приснилася, я так її виглядаю...,:), а то сняться такі важкі сни: малі діти (то вони плачуть, а я їх маю забавляти ,то дитина падає з дивана я її ловлю, заспокоюю... ,і так вже багато ночей і чиї ці дітки незнаю), а цієї ночі приснилася колишня сусідка(якої вже років з 10-ть, як нема серед нас) , і щось мені дуже довго говорила , але я не запам"ятала ЩО? :sad:

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А у Вас є діти?
    В мене був недавно період, коли теж щоночі діти снились. І найчастіше моменти, коли я їй брала під руки і піднімала.
    Дітей в мене ще нема..
    Чоловік каже, що діти - то до проблем. Але ж проблеми є постійно :)

• Подобається Подобається x 7
  12. terRen

Можливо і до проблем, бо їх дійсно вистачає, а ще синочок захворів... :sad:, взагалі мені часто сняться сни ,які збуваються, та тільки я не вмію їх тлумачити. Коли проходить час і збувається(та чомусь в більшості випадків сни віщують погані новини), то тоді розумію до чого той чи інший сон був.Правда не завжди події відносяться до мене чи моєї сім"ї.:sad:

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ооо, в мене так само! Хоча деколи думаю, що коли пробую тлумачити сон і передбачити що б він міг означати, то тим самим притягую ці речі, тому і виходить, що сон віщий!

14. terRen

Всі думки матерелізовані,тому я також стараюся про них не думати,казала мені одна знайома,якщо сон приснився поганий казати: "куди ніч - туди й сон...",хоча він інколи засяде в голові:scratch_one-s_head: і дзинчить, як набридлива муха..., а ще якщо той же сон присниться декілька ночей, як по сценарію... то хоч -не хоч, а будеш думати чого?:dntknw:

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останні дві ночі мені снилися різножанрові "фільми"-кольрові,реалістичні сни,котрі мали початок,логічне продовження та завершення,і всі вони-тривожні! Так от,про те,що пам"ятаю:
    1-ий "фільм":я з друзями винищую дивовижних,величезних,диких звірів,котрі появилися в наших околицях після настання мерзлоти))) (закінчення сну-ми всі йдем,щасливі,що перемогли останнього звіра,а ніби "паралельний " сюжет "показує",що десь в горах є ще багато таких монстрів...я так зрозуміла,що продовження буде)))....
    2-ий "фільм": я боролася із якоюсь нечистю,котру ніхто крім мене не бачив;
    3-ій: почався,як звичайна сімейна милодрама,а закінчився страшною грозою і коли бив грім,я чула голосний крик із погрозами...
    Страшо тепер спати лягати,бо таких "гостросюжетиків" більше не хочу "бачити" (серце ще й досі калатає при згадці про них)

• Подобається Подобається x 6
  16. deva

deva Well-Known Member

о, мені сьогодні приснилось, що мене відправляють кудась в відрядження чи то в Китай чи в Японію, а я ніяк нехочу туда їхати, і тут ніби якісь картинки в мене виникають з життя цієї країни, а там суцільний хаос і я прошу щоб відправили мене в Берлін, адже там моя дитина. Проснулась така стревожена, не знаю до чого це все....... але в Японії зараз сильна біда...... чи то як кажуть " спиться і сниться")

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Мені щось таке дивне наснилосяю. Наче я стала демоном і служу у пеклі. о_О

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Не дивно, бо коли:
    то і не таке може наснитися.:)

• Подобається Подобається x 1
  19. Helianthus

Helianthus New Member

Сьогодні мені приснився трактор)я сів в нього, причепив причіп. Гарно, як досвічений тракторист вирулив заднім ходом зі свого подвір"я і почав кружляти найглибшими ровами, вздиратись на найкрутіші (90градусні) гори, найбільшими сніговими кочогурами:scratch_one-s_head:

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снилось, що я була в магазинчику у Львові. І там продавцями були якісь мої знайомі - дівчина і хлопець. І я з ними там в магазині пила чай. Вони звернули увагу, що через дорогу біля в'їзду в подвір'я між будинками крутяться якісь хлопці. Ніби караулять когось. І коли жертва з'явилась, то люди, які стояли поруч біля чи то магазину, чи то під'їзду, розійшлись, наче втекли.. Так реально було відчувати цю напружену атмосферу перед трагедією!! За жертвою в подвір'я зайшов один з караульщиків. Помітно нервуючи витяг руку з-під куртки, в якій тримав пістолет. Вистрілив в жертву і втік.. Дуже добре пам'ятаю його лице і емоції! Я б його впізнала б зараз.. Після цього мої знайомі хотіли мене провести кудись, але ми пішли навколо, щоб не йти через ту вулицю, на якій все відбулось. Але щось не виходило, треба було тудою все одно йти.. Поруч пройшов міліціонер..
    Прокинулась в такому страху, що аж трусило! Не могла подолати емоції і заспокоїтись. Залізла під крило чоловіка, зажмурила очі і почала собі навіювати думки про щось хороше, щоб той сон не запам'ятався.. Думала про море.. Не помогло забути, але потім приснився дуже гарний сон..
    .. Водії автобусу Львів-Лодзь постійним пасажирам подарували путівки на море :))) І ось ми їдемо тим автобусом через якесь містечко. Дуже гарна казкова архітектура, вивіски укр. і польською мовами.. Питаю в людей що це за місто, кажуть що якесь з українською назвою на букву А біля Лодзі..
    Потім кадрами вже снилось, як в місті біля моря їхали місцевим автобусом, шукали по карті вуличку до моря і йшли за машиною з укр. номерами..

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)