То шось не понятне було, побачив його спину, такий собі старший трохи худий чоловік, на якому форма ідеально лежить! Сідав в машину, вроді жигулі якісь чи шо.... Не помню, здається темно синього кольору ---------- Додано в 01:19 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ---------- Хоча думаю знаю на підставі чого? мені приснився такий образ VasMT
Люди в чорному викликали на двобій, їх було п'ять але за лопату взявся тільки одін.Білісь на чорних та гострих садових лопатах Якімсь зворотним форхендем відходячи взад від випаду противника зніс йому верхівку черепу. Схоже як у фільмі Вбити Біла ,верхівка ч. підлетіла вгору.Але сам "ніньзя" залишився живий.
Чомусь мені "домашні сни" сняться про квартиру у Львові, де жила від народження 22 роки. Потім ще на 5 різних квартирах жили, але щось не пригадую, щоб з ними щось снилось. Всі події відбуваються там в батьківській квартирі. Чому то так? І от цієї ночі сниться, що я там виглядаю з вікна і бачу трьох жовтих каченят на дереві. До них підкрадається крокодил і одне каченя забирає в пащу. А воно не дається (як на малюнку "Никогда не сдавайся!") і починає душити того крокодила. Виривається з його пащі, бере за хвіст і давай тим крокодилом вліво-вправо лупити по дереві. Я витягнула телефон, щоб це зняти на камеру (погодьтесь, не щоденне видовище ), а ті каченята почали в мене камінням кидатись! І розбили 2 шибки на балконі. Потім 2 каченята бігали по квартирі, і я намагалась їх прибити шваброю або в коробку впіймати. Але не виходило. Потім одне каченя виглядало як жовтий комар з ниток, друге теж розлізлось в формі. І ніби здохли. Я нічого не курила на ніч
сниться щось щоночі, чи жахи якісь, чи драми, чи навіть еротичні сни.. Але лікарі кажуть, що змістовні сни - то не дуже добре. Краще, коли нічого не сниться, тоді краще відпочиважш під час сну
Допомагав хірургу, стояв поруч і виконував його вказівки (дай те, прибери се). Не сподобалося , нерово якось . Перевелі хвюрером в стрілки охорони або СБ лікарні. Головний лікар каже - точно тiе сподобається, різати нікого не треба і платимо більше
йой, чогось мені снилось, що я побачив UnKnown! І це враховуючи те, що я її фото навіть не видів, в маршрутці їхали, о таке то....
Може теж форумом навіяло, не знаю до чого. Мiстечко як у вестернах хатинка типу гамеріканскій котедж але вивіска чи шильда замість звичного на вайлдвесте "Saloon" -Баня. PS Тих хто в бані помиють , напоять і музика їм файне зіграє та дівки станцюють, тільки писати не можуть, але це в житті не головне щоб було куди писати.
Мені часто їжа сниться, бо годую малечу і сама постійно голодна ходжу. А ще часто сниться що у малого зуби виросли, при чому всі зразу
В мене завжди,коли сплю не на своєму ліжку,сняться якісь фантастичні сни.Сьогодні снилося,що брала участь в боях без правилВиграні там гроші передавала для Ромка.І ще снилося,що я з Ромком говорила по телефону і радила йому брати участь в таких боях,бо там багато платять і можна непогано заробити Хора,нє?
Таке кажуть, мабуть, заздрісники, яким кольорові сни не сняться Мені постійно тільки кольорові сняться. Чорно-білих не пригадую взагалі. Майже щодня пам'ятаю свої сни. Навіть протягом дня можу згадати що снилось.
А мені якось кілька днів тому снилось, що їдемо з друзями в Єгипет.. Не знаю чому саме туди і не памятаю, чи сон був ще перед тим бардаком, який там зараз твориться, чи вже після того як почались ті страйки..