Відповідь: чи вірите ви у сни??? не зрозумів, фацети глушать парфумами кобіт? Ліля нас просто заплутала.
Відповідь: чи вірите ви у сни??? На моїй останній (і тепер вже колишній) роботі було заборонено вживати будь-які парфумовані засоби, бо були випадки того, що кобіти мало не померли, бо мали алергію. Добре, що на засоби гігієни не нарікають. Так що свіжовипрані речі та душ щоранку - то на такій роботі норма. Якщо на когось пожаліються щодо запаху, його відправлять додому в душ, тільки тоді може вернутися до праці. :D
Відповідь: чи вірите ви у сни??? в київському метро відчув що це таке, коли у замкненому приміщенні багато людей "перепарфумлюються"... коли повернувся до львова — цього не зауважив... мабуть львів’яни знають міру в цьому...
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Гм, останні 3 сторінки, за винятком кількох повідомлень, дуже детально розкривають тему снів:D Невже сни форумчанам уже не сняться?
Відповідь: чи вірите ви у сни??? "што тєбє сніцца крєйсєр аврора"... я пропонував виділити в окрему гілку... це питання до модератора...
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Так ніби я писала В мене точно так само. Кодли сниться жах можу прокинутися і додумати щасливий кінець.
Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Пропоную сюди писати опис своїх снів і подібного, якщо є таке бажання. Я недавно прокинувся і приснився мені такий сон: В тому сні став я чомусь поліцейським правда без форми. Далі біжу я позаду двох своїх напарників але відстаю. Біжимо ми тунелем який нагадує ню-йоркське метро але по всіх вимірах десь в десять разів більшим. Відстаю я все більше а попереду нас чекає велика озброєна банда. І тут я хапаюсь за пістолет а його нема. Мене бере страх але біжу далі бо не хочу лишити своїх напарників одних і думаю тепер мені хана, не вийду на цей раз. Накінець перевіривши в енну кількість разів ліву кішеню своїх штанів я знаходжу пістолет. Але який то пістолет! Миршавий, дамський з ультракоротким стволом десь 4мм калібру і ще найгіршої якості. Попереду вже почалась перепалка, я примітив що на щастя всі користуються такимиж пістолями як і у мене. Пістоль який я пробую витягнути з кішені там застряє. Я з жахом бачу як на мене їде злий пуерто-ріканець націливши дуло свого пістоля. Накінец я спромігся витягнути свій. Але вже пізно. Лунають два постріли і я бачу два поранення на свому торсі але пробігаю мотоцикліста і стріляю двом напасникам попереду в облича і ховаюсь за кутом на право в розгалуженні тунелю. Мої напарники дострілюють когось з ліва. Пуерто-ріканець вертається на мотоциклі і завертає за кут. Бачу як мій напарник цілиться в нього. Вибігаю і стріляю мотоциклісту в обличчя. Його лице заливається кровю. В цей момент я прокидаюсь і бачу що моє тіло вигинається на ліжку угинаючись від куль а права рука танцює в повітрі ще намагаючись поцілити мотоцикліста. :D Це все можливо було б не так комічно якби у всіх була армійська зброя. :D
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Сєкс і баби ...адназначна. А про тунель вчорась було в "Нєвероятно ...но факт"
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. :D Ну це само собою. Але коли я прокинувся то десь 5 хвилин сміявся. Тай сон чомусь більше форумні війни нагадує.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. а ви перед тим часом ніякий американський бойовик не дивилися?
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. В тому то і справа що ні. Форум читав. :D А бойовик дивився десь три дні назад. Може і наклалось одне на друге, бо два актора справді з бойовика були. :bazar: А може і мені бойовик зняти?
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Так,будете продюсером,режисером і виконавцем гловної ролі.Жанр буде краще комедія,по типу маскі- шоу. А масовку на львівському форумі наберете.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. У моїх снах часто дія відбувається в чітко промальованих кварталах НЕЗНАЙОМОГО міста, причому вулиці, будинки щоразу до деталей збігаються, тобто я орієнтуюся в тому місті. Частина - будинки, які схожі з нашими "сталінками", іноді трапляються більш сучасні (ніби з іншого серіалу) - але точно не Київ і не якесь інше місто, де я бував хоча би тиждень. Ніяких ознак "національної" ідентифікації - обличчя, автомобілі - все якесь "другопланове". Раніш, коли були напружено-конфліктні періоди життя, траплялися епізоди з таким елементом: мені треба поспішати (тікати або наздоганяти когось - звичайно, у тому ж місті), але повітря було настільки щільне - як рідина, гальмує рухи і час плине по-іншому. Ну той (та інші тривожні елементи) я раз і назавжди вигнав зі своїх снів.
Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. Певно до грошей... І то,певно до грошей...