Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снилось, що Аліас і Мавпусик були в горах, а Ромко їх фоткав :) Ромко був в камуфляжних штанах. А я лазила по калюжах і ловила рибу. Впіймала одну велику і бачила ще одну таку ж, але не вийшло її впіймати.

• Подобається Подобається x 9
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Перед матчем на полі виносили футболістів в трумнах в них була форма збірної Іспанії. Типу зомбі або вампіри, зараз піднімуться і всім покажуть, тренер інший був-чаклун якиcь або той що душу продал.З цього сну вилетів не хотів на :crazy: гру дивитися.

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Під ранок зморило. Мало кави,мабуть. І от...лиш закрив очі...я в кімнаті без вікон,схожій на тюремну камеру і лікарняну палату водночас... На койці Зоряна,нерухома,вся в кривавих синцях...руки викручені... Я не можу зрушитись,хочу рванутись до неї,взяти на руки,пригорнути,захистити...хоч знаю,що ПІЗНО...пізно... Я бачу того,хто це з нею зробив...упітаний мордоворот...хочу подерти його на шматки...і НЕ МОЖУ зрушити з місця... Він зкопує малу з койки,я помічаю,що в неї відрубані ступні,але ще жива...і не можу зробити бодай руху... Прокинувся...і вже не лягав...не міг....сидів над малою і радів,що це лиш сон...просто сон... І найстрашніше...відчуття ПОВНОГО БЕЗСИЛЛЯ...Та це лиш сон...

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Казала моя бабуся колись:дурне лягло,дурне спит,дурному сі дурне снит. Спати вредно. На ранок комп запоров....руки трусились...і соображав мало. Зара в лісі...а відновлювати сил нема...і рудименти не працюють. Резюме - сон вкрай шкідливий для здоров'я. Тре лишатися тої вредної звички. Та й всьо.

• Подобається Подобається x 9
  4. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Мені снилася шалена гонка-я бігаю з ножем за кимось,і мене теж хтось ловить...Мчимо по сходах вгору і вгору...При цьому я навіть розуміла,що сплю і могла робити,що хочу.Ми вбігаємо у велику квартиру,й у вікно від вітру падає величезне дерево,валиться стіна,шматки скла,боляче...І все,я зриваюся з ліжка.

• Подобається Подобається x 4
  5. layer9

layer9 Well-Known Member

гм... мені практично нічого не сниться, тому що я якщо засинаю то насіть сном назвати неможливо - просто відрубуюсь від втоми
    ну а коли вони вже сняться то через день чи два завжди справджуються

• Подобається Подобається x 1
  6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Біла хатка колежанцi під червоним дахом, на горизонті зелений ланцюг гір. Усе як в реалі її батьки на дворі та виноградник.
    Якимось дивним чином хапаю її за яя.
    Вона
    -I що. У всіх дівчат є яйця.Тільки ті хто на мертвих анатомію вивчають цього не знають.
    Йо зупинився , завис як дуже довірливий але дуже замислений дурень.

• Подобається Подобається x 4
  7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Дуже часто просипаюсь весь у холодному поті, деколи той самий сон по 2-3 рази сниться!
    А коли просипаюсь, радію, що це був сон...
    Але знову хочеться його пережити, навіть страшний, не знаю шо то за біда...
    може Ви знаєте?

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

:wacko::russian_ru:Брєд сивої кобили.....

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Такі сни сняться всім...
    Особисто мені такі сни хочеться чим пошвидше забути... а вам навпаки,оце саме мене й дивує.....;)

9. Templar

та майже кожного дня сняться..

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Ви пробували розшифрувати цей сон? Він має якийсь зв'язок із реальним життям? Думаю, що відповідь треба шукати в цьому.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снився Ромко і Зоряна. Але спочатку я їх не бачила. Взагалі все було без форм. Був ще лікар. Зоряна була як рослинка-фонтан, якій було слабо. І той лікар помасував листочки, після чого почалась лити чиста-пречиста водичка з того фонтану, ніби з рослинки. І всі навкруги плакали і раділи. А потім була відома людина, яка була організатором конкурсу чи шо.. Той чоловік проводив ніби голко-терапію Зоряні, але пальцями.
    Наступною картинкою була кімната, по якій Зоряна їздила ровером. В неї то не дуже зграбно виходило спочатку, але всі з того раділи.
    Прокинулась в сльозах.

• Подобається Подобається x 8
  12. poetka

:good::good:
    Мені теж Ромко снився...але давніше...
    Зараз останнім часом сни забуваю,тільки пам"ятаю,шо якісь жахи і несенітниці....

• Подобається Подобається x 1
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

...вона так і не навчилась їздити...

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

У меня жена тоже не умеет ездить.
    :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  15. poetka

І я не вмію :blush::blush::blush::dntknw:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як каже мій тато "ще не вечір" :)

• Подобається Подобається x 3
  17. poetka

:good::good::good::)
    Точно,точно....

18. Templar

Сьогодні мені приснилась гітара, я хотів щось бринькнути, але вона не настроїна (а я то грати не смію), потім взяв у руку, а вона зламалась... во як!
    А пару днів тому, ще перед сном собі думав "Все, хватить, пора забути! і тут вона мені приснилась, блін....
    Ну шо то таке має бути? Як з тим боротись?

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Зустрічаю стару подругу. Вигляд у неї якийсь болючий. Питаю - чим лікуєшся? Христинка показує білий порошок. Суєт його мені просто в очі.
    Вдихаю а розумію що це кокаїн. Відразу всьо прозоро та ясно стало, тільки що було похмуро тако похмуро ...:):):)

Останнє редагування: 17 жов 2010
  20. Templar

VasMT, а у вас часом не звання майора?
    Бо мені таке наснилось)

а де твій аватар? :)