Не знаю, не пам'ятаю останніх своїх снів Я чоловікові розповідала про то, що на форумі сталось останнім часом. Так він каже - та забань нафіг всіх підряд включно з адміном і самою собою і попартесь собі дружньо в бані
Я думаю що наші щоденні будні також мають вплив на наші сни, а особливо, якщо події відбуваються під впливом емоцій. Мені сьогодні снилось, що душу співробітницю Басю (яку не дуже полюбляю) :ninja: Зранку не встигла розповісти про свій сон. Я вчора писала, що в нас вже тиждень на роботі дурдом, бо начальство у відпустці, а та зараза (яку я душила уві сні), мало того, що ніц не робить, так ще й пискує до клієнтів і підкидує всім свою роботу...Ну і приснилось мені, що вона приносить мені чергове замовлення, чого я просто стерпіти не могла і кинулась її душити. Але все таки її не вдушила, бо моє сумління проснулось і каже мені: -та лишися ти того ровера, їй тільки 5 років до пенсії залишилось, хай живе! Ну і я її відпустила...А саме головне, що решта співробітників навіть не кинулись нас розділяти, кожен сидів і спокійно робив свою роботу не звертаючи на нас уваги... А сьогодні дзвонила начальниця і питалась, що там в нас у відділі коїться, бо дзвонять до неї клієнти зі скаргами на ту Басю А в понеділок Бася йде на коврик до шефа (але вона ще про то не знає )
Через отакі от маренн я звів свій сон до мінімуму.... Наді мною кришка...віко,надійно забите сотками....придавило груди....неможливо рухнутись... Я кричу....- Я ще живий! Живий,чуєте?!!!...але ніхто не чує...сипеться земля...повітря стає мемше....і чорно.... Підриваюсь...і боюсь склепити очі... Та й отаке...
Снилось якесь місце у Львові, так ніби дворик, бруківка. Якийсь приїжджий хлопець шукав там щось закопане. Але не знав де треба рити. І була старенька жінка, я її називала своєю прабабцею, яка знала, що там під бруківкою щось зарито. Ми спочатку подумали, що якісь скарби. Але вона сказала, що там було вбито 5 німців і на них були якісь вартісні речі. Ми вияснили, що той шмат бруківки належить до власника квартири під номером 10 і пішли до нього просити дозволу розкопати. А виявилось, що він має з квартири таємний хід в підземелля. І ми туди полізли.. Було дуже тісно, ми повзли в напівтемряві.. По дорозі трапився здохлий бобер і труп чоловіка в білій сорочці. ми долізли до каналізаційного люку, по якому спустились по дуже колючій драбині ще нижче під землю і потрапили в підземний світ, де були люди, які працювали, готували їсти.. А замість підлоги там була лава, яка кипіла. Ми ходили довкола неї попід стіни. В одному місці мене хтось штовхнув, і я зачепила шафу з книжками, і вони попадали в ту лаву.. По моєму, то було пекло, але люди там були такі безтурботні..
А мені всю ніч БРУСНИКА снилась...така червона , відбірна і дуже дуже багато.А я ж тої брусніки і в очі ніколи не бачила.
А то хіба не то саме, що брусниця? Вона в Карпатах є. А сон напевно до русифікації при новій владі. Тільки не ображайтесь, я й сама не без гріха, тобто не без русизмів.
та я й не ображаюсь, бо у нас більше російською розмовляють.А я й так не така як всі, намагаюсь максимально наблизитись до львів"ян.Про ці ягоди я тільки чула, але ніколи не бачила.Вони червоні?
Ото був в мене сон цієї ночі, ближче вже до ранку, як бойовик якийсь. На щастя, не довго тривав, але мені й того вистачило. Отже, сниться, що батьки пішли на роботу(щойно закрили за собою двері), а я ще лежу в ліжку і чую, що знову хтось відкриває двері. Пробудилась і думаю, мабуть, мама вернулась, бо щось забула. І тут в мою кімнату швидко заходять два чуваки в чорних масках і мене розстрілюють...В мені залишається купа дзюрок, я лежу в ліжку мертва в калюжі крові. А вони так як прийшли швиденько, так і пішли. Капець який сон. Ще й як завжди, в мене сни такі з деталями, кожну дзюрку на собі бачила і як з неї виходила кров. От шляк. Після такого взагалі не хочеться спати - буду сьогодні цілу ніч Олімпіаду дивитись.
Та не Ви одна........... Мені теж часом,як насниться,то коли прокидаюсь не одразу можу прийти до себе,і повірити в реальність Раніше частенько снились злючі коти,хотіли увірватись до хати,але шось їх не пускало,хто знає до чого це?Або маленькі кошенята народжуються під диваном і нявчать,ховаються.Хоч зроду віку в мене не було котів.Шо за мара?
Та кожному може щось таке чудернацьке приснитись. От ще кажуть люди, що їм сняться чорно-білі сни. Скіко себе пам'ятаю, то завжди лиш кольорові сни сняться. Ну а сьогоднішній то взагалі - "у всій красі", така червона кров. І що цікаво, бойовики і всякі "фільми-стрілялки" взагалі не дивлюсь. п.с. але то добре, що не політики, бо мені раз Литвин з Гриценком приснились. Що всі разом маємо рятувати якогось хворого, робити операцію, а ніхто того зробити не може, бо ніхто не лікар.:girl_haha:
pukhnastyk з Вами весело.Ви певне і в житті весела людина.Це дуууууууже добре!!!!! Шось я відчуваю,шо Ви мені нинька наснитесьЙдум спати.Па-Па!!!!!!!!!!!
Файних Вам снів, Поетко! Дякі за компліменти. п.с. як я Вам раптом приснюсь, то Ви розкажіть як там ві сні виглядала-м, цікаво На добраніч!
Якщо передивитись ОІ, то може наснитись таке, як мені: Іде Олімпіада вже в Сочі, у жіночому фігурному катанні Росію представляє Пугачова і виграє золото. Підхожу після прокату до неї, питаю: "А скільки ж фігурним катанням займались?" А вона мені так хитро: "Рівно три дні!". Таке от.
Мені якось посеред тижня снилось, що подалась я добровільно в нашу армію, та ще й чоловічу до того Була я там одна дівчина на всю роту, нікого не знала крім одного мого друга дитинства, який мене морально підтримував. Муштрували нас в тій армії так, що слів бракує. Ми цілий час бігали, підтягувались, качались, щось копали, віджимались ітд ітп. І так одного вечеру, після відбою, лежу я собі і думаю: "А нафіга мені та армія? Здається пора звідти забиратись", після тих слів засипаю, а потім просипаюсь від будильнику...пора на роботу
Було би добре!Мені приснилася сьогодні Тимошенко,та ще й як! Хотіла мого кота собі забрати(сказала,щось на зразок "землю колгоспу") Зайшла на кухню,а я її якоюсь сковорідкою,чи то кастрюля була,як гримну! ВОНА встає,як в фільмі термінатор Збудилася від того,що кіт з ліжко стрибнув! П.С.Зробила висновок,що не варто рано( в 22.00 )лягати спати,ато якась дурня сниться!
Я нині цілу ніч рятувала коней!! вони всі плавали в річці, а я відчайдушно за ними стрибала і випливала з ними на берег. ото я намучилась!!!!прокинулась така втомлена ...