Снилось, що за вікном було дерево з густими гілками. І між ними жив кіт. Такий великий, пухнасто-сірий. І ніби там була його хатка. І довкола були розвішані різноманітні ковбаси різної форми і кольору. І він помітив, що я його зауважила. Я хотіла його сфоткати з тою ковбасою - це ж таке дивацтво! Але злякалась, що він зараз переселиться кудись в інше місце, злякавшись що я можу його ковбасу з'їсти. І почала йому розказувати яка в нього там гарна хатка і при нагоді сказала, що не люблю ковбасу, щоб заспокоїти його . Він стрибав між гілками і вікном, до мене в кімнату заходив. Такий гарний він був
Сьогодні мені теж якийсь незвичний сон снився.Начеб-то ми з Максимом у моєї бабусі в селі.Щось там прибирали, газову плиту чистили.Потім три великих букета червоних троянд.Два букети я поставила в вази , а для третього шукала вазу саме таку як хотіла.Її не було.Хоча в бабусі було дуже багато кришталевих ваз і вазочок. але шукала саме ту яку хотіла.Коли прокинулась , згадала, що ця ваза вдома і у ній стоять троянди, що подарував макс..але вже засушені.А ще, коли Макс спав і повернувся до мене. я побачила, що на руках у нього перчатки з обрізаними пальцями і не шкіряні, а в"язані чи такі як у робітників-робочі. Дивний сон ..До чого б це?Хто розгадає?
А я сьогодні пів ночі коропів ловила в такому великому басейні і то якимось таким саморобним сачком з целофану
до прибутку . Мені коли сниться що ловлю рибу завжди на наступний день приємний сюрприз буває. А от позавчора снилося що змії ловлю. І зловив здоровечу змію та й не маю куди приткнути. Цікаво до чого б це
Та поки що не в моїй. Мені теж мама колись казала, що риба то на діти А ми от вчора дізнались таку новину, що шефова вагітна А сьогодні мені щурі снились, багато щурів великих і маленьких, які лазили по мому робочому столі, але я їх не боялась (адже в мене колись був щурик ). Почитала інтернет сонник - нічого доброго...Тільки якщо убити уві сні щура означає перемогу над якоюсь проблемою..А я б убити не змогла Цікаво яка тварина сьогодні насниться? Здається треба поменьше дивитись на ніч Animal Planet
А я з дитинства боюся курей...не знаю, чому? В селі я була кілька разів, в мене там майже немає рідні...І мені, час від часу, сниться, як в небі "парить", мов орел, курка, весь час дивиться на мене таким злим оком, і потім, як камінь падає вниз, щоб мене клюнути...Це мій постійний кошмар. А щодо пророчих снів...Що ж...якось в дитинстві дуже захворіла, і в мене була гарячка...Мама розповідала, що я марила і постійно повторювала: "Юрій Нікулін помер, Юрій Нікулін помер..." А через кілька днів великий актор дійсно помер... Пророцтво якесь?
А мені яйця снились. Мама каже - на сльози. Сонник - на радість і багатство. Мама, звісно, авторитет, але в даному випадку я краще соннику повірю...
Молодець! І я так роблю Якщо щось файне то надіюсь на файйне, а як погане то взагалі не беру до голови і зразу забуваю.
Мені один сон віщий снився, не буду описувати бо це стосується особистого життя......одним словом приснилась одна подія, я був в шоці, і проснувся як від кошмарного сну..... а потім та подія сталась точнісінько як в сні....незнаю, може в мене ангел хоронитель дуже класний, бо не раз замічав за собою віщі сни...у сни вірю...незнаю що то за сила, але майбутнє прогнозється так...мається на увазі деякі важливі моменти у житті....ніби застерігає...
Брати на руки хвору дитину - поганий знак. А мені приснилось, беру на руки дитину, а вона мертва... далі ще одну... А сьогодні вночі (вже вдійсності) з дорогій мені людиною стало погано... страшно те, що сни застерігають, але ти безпомічний запобігти...
а мені сьогодні сон приснився, що Нірванка забанила Сявича.... і всі вимагають амністії, але дарма...Нірванка говорить, що те, що зробив Сявич - не підлягає під амністію... от що означає пересидіти на ЛФ, то саме, що на сонці перегрітися))))