Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снилось, що за вікном було дерево з густими гілками. І між ними жив кіт. Такий великий, пухнасто-сірий. І ніби там була його хатка. І довкола були розвішані різноманітні ковбаси різної форми і кольору. І він помітив, що я його зауважила. Я хотіла його сфоткати з тою ковбасою - це ж таке дивацтво! Але злякалась, що він зараз переселиться кудись в інше місце, злякавшись що я можу його ковбасу з'їсти. І почала йому розказувати яка в нього там гарна хатка і при нагоді сказала, що не люблю ковбасу, щоб заспокоїти його :))). Він стрибав між гілками і вікном, до мене в кімнату заходив. Такий гарний він був :)

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іра, може ти голодною спати лягла?:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та ні.. Але вже знаю - той кіт то не кіт, а кицька. І та кицька, то моя свекруха :ninja:

• Подобається Подобається x 3
  4. Zaba

Zaba миється в бані

Ви би визначилися, бо одне другому перечить.

5. Alias

та пупера вже тут давно немає, так що на відповідь не надійтеся :)

6. Alias

Сьогодні мені теж якийсь незвичний сон снився.Начеб-то ми з Максимом у моєї бабусі в селі.Щось там прибирали, газову плиту чистили.Потім три великих букета червоних троянд.Два букети я поставила в вази , а для третього шукала вазу саме таку як хотіла.Її не було.Хоча в бабусі було дуже багато кришталевих ваз і вазочок. але шукала саме ту яку хотіла.Коли прокинулась , згадала, що ця ваза вдома і у ній стоять троянди, що подарував макс..але вже засушені.А ще, коли Макс спав і повернувся до мене. я побачила, що на руках у нього перчатки з обрізаними пальцями і не шкіряні, а в"язані чи такі як у робітників-робочі.
    Дивний сон ..До чого б це?Хто розгадає?

7. victorys

victorys позитивчик :)

А я сьогодні пів ночі коропів ловила в такому великому басейні і то якимось таким саморобним сачком з целофану :scratch_one-s_head:

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:) до прибутку . Мені коли сниться що ловлю рибу завжди на наступний день приємний сюрприз буває.
    А от позавчора снилося що змії ловлю. І зловив здоровечу змію та й не маю куди приткнути. Цікаво до чого б це

9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Змія-то недоброзичлива людина.

• Подобається Подобається x 2
  10. у сім'ї :)

• Подобається Подобається x 2
  11. victorys

Та поки що не в моїй.
    Мені теж мама колись казала, що риба то на діти :)))
    А ми от вчора дізнались таку новину, що шефова вагітна :)

А сьогодні мені щурі снились, багато щурів великих і маленьких, які лазили по мому робочому столі, але я їх не боялась (адже в мене колись був щурик :) ). Почитала інтернет сонник - нічого доброго...Тільки якщо убити уві сні щура означає перемогу над якоюсь проблемою..А я б убити не змогла :pardon: Цікаво яка тварина сьогодні насниться? Здається треба поменьше дивитись на ніч Animal Planet :)))

• Подобається Подобається x 4
  12. Alicia

Alicia Well-Known Member

А я з дитинства боюся курей...не знаю, чому? В селі я була кілька разів, в мене там майже немає рідні...І мені, час від часу, сниться, як в небі "парить", мов орел, курка, весь час дивиться на мене таким злим оком, і потім, як камінь падає вниз, щоб мене клюнути...Це мій постійний кошмар. :sad:
    А щодо пророчих снів...Що ж...якось в дитинстві дуже захворіла, і в мене була гарячка...Мама розповідала, що я марила і постійно повторювала: "Юрій Нікулін помер, Юрій Нікулін помер..."
    А через кілька днів великий актор дійсно помер...
    Пророцтво якесь? :dntknw:

13. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

А мені яйця снились. Мама каже - на сльози. Сонник - на радість і багатство. Мама, звісно, авторитет, але в даному випадку я краще соннику повірю...

• Подобається Подобається x 9
  14. victorys

Молодець! І я так роблю :) Якщо щось файне то надіюсь на файйне, а як погане то взагалі не беру до голови і зразу забуваю.

• Подобається Подобається x 7
  15. Vexler

Vexler Well-Known Member

Мені один сон віщий снився, не буду описувати бо це стосується особистого життя......одним словом приснилась одна подія, я був в шоці, і проснувся як від кошмарного сну..... а потім та подія сталась точнісінько як в сні....незнаю, може в мене ангел хоронитель дуже класний, бо не раз замічав за собою віщі сни...у сни вірю...незнаю що то за сила, але майбутнє прогнозється так...мається на увазі деякі важливі моменти у житті....ніби застерігає...

• Подобається Подобається x 8
  16. Брати на руки хвору дитину - поганий знак. А мені приснилось, беру на руки дитину, а вона мертва... далі ще одну...
    А сьогодні вночі (вже вдійсності) з дорогій мені людиною стало погано... страшно те, що сни застерігають, але ти безпомічний запобігти...

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а мені сьогодні сон приснився, що Нірванка забанила Сявича.... і всі вимагають амністії, але дарма...Нірванка говорить, що те, що зробив Сявич - не підлягає під амністію...
    от що означає пересидіти на ЛФ, то саме, що на сонці перегрітися))))

• Подобається Подобається x 6
  18. Alias

А мені вже тиждень покійники сняться:sad:

19. syavych

syavych копач

Останнє редагування: 27 січ 2010
    • Подобається Подобається x 3
  20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Останнє редагування модератором: 27 січ 2010