А мені сьогодні снилось що ми переїхали в нову квартиру- студію, вона така велика і така класна, хочу щоб це було насправді)))))
Мені снилась веранда в моїй хаті,на якій стояло багато-багато пар різноманітного взуття:чол.,жін.,дитячого.Потім з кімнати виходили люди і взувалильсь кожен у своє,тільки я ніяк не могла знайти свій другий чобіт,всю ніч шукала і не знайшла........
З уніформою теж було. Ось так. Приморський містечко, вокул окупанти німці , італійці.На мені та братці болгарська форма , i сом впевнений що ні хто з воякув не прічепіться.Самі можемо "вилучати надлишки у населення" але ми цим не надуживаємо. Потім дізнався що знаки на болгарській армійській формі були правильні.
Такий красивий сон снився... Ніби випав перший сніг, іще чистий і рівний-рівний, а серед снігу росте багато білих нарцисів. Поряд яблуня і магнолія, вони теж усі у цвіту.
А в мене сни казкові... ужастіки знімати...дарую... Лежу в ящику...труна..чи шо...мабуть,бо знаю,що наді мною кубометри землі...я на спині...порухатись неможливо...повітря менше і менше...і безпомічність... Збудився...полєгшало...пачку сигарет,поки відійшов,а там і ранок...
сни ой мені деколи такі сни сняться,що хочеться пошвидше проснутись!Деколи сни повторюються... Моя мама каже Спиться-тай сниться
Хм..а в мене манєчка якась... Снилось,що випадають зуби...я їх витягую з десни єден за другим... Як сємєчки... К дождю,відать(с)...
Мавр в коричневому шкіряному плащі читав мені вірші про кохання руською ,шкода ні чого не запам'ятав. Дивився старий альбум з лицарськими та кінськими зброями 7-8 століття. Під одним з образів був напис-Петрат.
Була в Мілані. Дуууже гарне місто! Архітектура просто вражаюча! Бачила міланську оперу і зайшла якось через неї до колізею. Виявилось, що в Мілані є багато колізеїв різних країн світу. Я зайшла в український. Там виступали видатні оперні співаки України. І було оголошено, що невдовзі співатиме переможець шоу "Україна має талант" - Грищенко. Я була так ніби за кулісами і бачила його репетицію. Співав він фальшивлячи і якісь поважні дядьки перешіптувались про те, що це буде останній виступ Грищенка, бо він вже погано співає і не тягне до рівня міланської опери. Потім я спустилась до людей, які сиділи на плацу колізею вколо. Грищенко і різні актори були на другому поверсі. Після виступу якийсь чоловік вистрілив в нього і вбив ніби насмерть. Хтось в натовпі сказав, що цей вбивця вбиває ту людину, яку має вбити, і ще разом з тим кілька інших людей, поки його не впіймають. Люди не рухаючись сиділи вколо, а той вбився проходив повз нас, ніби вибираючи кого ще прибити. Дійшов до мене і вистрілив мені прямо в голову. Я крикнула "Нєєєєє!", відхилилась і побігла до виходу. Бігла по місту, поки не зустріла італійську поліцію. Стала за ними, сховалась. Потім прийшла українська міліція і мене забрала в безпечне місце. Сказали, що той вбивця таки вбив кількох людей, поки його впіймали
Не дає спати... Вже кілька ночей... Відчуття загрози...невідворотньої...грізної...не знаю,як то пояснити... Правда...відчуття не зникає і вдень... І то настільки реально...шерсть на загривку...дибки стає... і не знаю,звідки то чекати...
Снилось, що я розуміла в сні, що це сон. І була якась жінка ніби в весільному платті. я подумала - о, це ж сон, треба спробувати як це торкатись когось! Я її якось так за руку взяла і дуже добре відчула ту руку і плаття. Подумала - ухти, сни такі реальні відчуття передають! Але потім був далі сон і більше не розуміла, що це сон. Якось так дивно.
Щось сталось????? -- Снилось, що мені принесли котів і доводилось з ними бавитись.. Не люблю котів і не знаю що з ними треба робити, тому було важко.. Встала така змучена.
Снилося, що сиджу за святковим столом і дивлюся брошурку якогось кандидата у президенти. Так смішно читати, а його фото на обкладинці ще смішніше! )