Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

снилось, що я заснула з термометром, міряючи температуру, прокинулась від жахливого болю голови. бо термометр тріснув і вся ртуть полилась по тілу. мене госпіталізують, квартиру опечатують, батьків виселяють...

насправді, так і заснула з термометром, - тільки-от прокинулась о 3 ночіі витягла його, цілий)

• Подобається Подобається x 8
  2. Leri

Leri Well-Known Member

а мені сни сняться надзвичайно рідко...
    але коли вже сняться то такі, що буду пам'ятати до кінця життя

наприклад у ранньому дитинстві снилося, що я будучи русалкою пливу верхи на величезному білому морському чудовиську... і мені це подобається (не хотілось прокидатися)

а інший сон... можливо класифікувати як жах але...

навколо моровиця... хвороба від якої помирають всі..
    мої близьких хвороба вже забрала, а я йду по кімнаті і падаю... піднімаюсь, а моє тіло лежить на підлозі а я дивлюся на себе і плачу
    а потім (як у фільмах) лягаю назад у своє тіло і прокидаюсь...

прокинувшись відчула що все у моєму тілі болить як від удару а в очах сльози ніби я всю ніч гірко ридала у подушку

але страху не було... тільки легкий сум...

і ще один

я біжу за хлопцем який мені дуже подобався (на яву подобався)
    я його наздоганяю на крутих сходах, він обертається до мене і каже "ну... давай може кудись підемо..." я безтурботно сміюся і кажу "та не треба!"
    а він зітхає з величезним полегшенням...
    я прокидаюсь і розумію, що це все правда на яку я закривала очі...
    він мене ні крапельки не любить але якщо я буду "вішатися" на нього він піддасться... тільки це буде для нього великим тягарем...
    правда була гіркою, але на щастя це було у ві сні... наяву таке пережити для мене було би 100 крат важче

Останнє редагування: 17 лис 2009
    • Подобається Подобається x 6
  3. Снилося мені, ніби я прийшла з батьками у якийсь величезний центр розваг. Вони кудись собі пішли, а я залишилася сама. Поплавала в красивому басейні, посиділа в кафе. І тут зустріла Зануду. :))) Вона чомусь була не руда, а з волоссям пшеничного кольору. Поговорили по те та се, про її донечок. Потім вона познайомилася з моїми батьками.

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Така дурка снилась сьогодні, аж спати більше не хочеться лягати :) Отже, снилось мені, що йду на співбесіду, вся така "при параді", думаю як то воно буде і заходжу в приміщення, де мала бути співбесіда, а це якийсь великий хол з великою кількістю компів і відповідно робочих місць, тільки нікого з людей нема, пусто, трошки я проходжу по тому холу і бачу чувак на люстрі висить - повісився...:hang1:...такий відразу страх по всьому тіло перейшов :scare: і від цього я прокинулась...ото вже сон

• Подобається Подобається x 2
  5. Von Philip de Conopel мабуть десь у черговій подорожі, то я просто поґуґлила тлумачник снів, то там пише, що бачити когось повішеним означає "помилкові друзі". :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

ну якщо так, то такі "друзі" з часом виявляються :)
    а стосовно роботи такий сон нічого не говорить, наприклад, що саме якийсь вид діяльності мені непотрібний? сон як попередження...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снились потяги, колія, вокзал, люди.. Я товклась по вокзалу то з торбами, то їх десь загубила, то з двома роверами. Дуже хотіла в туалет. Але там була величезна черга. Зауважила, що в самому туалеті є просто дзюрки в підлозі (біля них товклось багато людей в чергах), а також пару кабінок, на яких намальовано значки "для інвалідів та пеленання дітей". Вони виявились пусті і я собі спокійно зайшла. А люди почали товкти в двері і просити пошвидше рухатись. А я їм кажу: "Альо! Якби я не показала, що можна заходити в ці кабінки, бо вони пусті, ви б ще годину в черзі стояли. А я всього лише 2 хвилини в кабінці і ви вже мене підганяєте!" Я там була з торбами і тими двома роверами - великим типу Тиса і маленьким типу Зайчик. І як там то все помістилось? :)

• Подобається Подобається x 5
  8. як би я писала тлумачник для снів, то Ваш сон я б розтулмачила так: поржня зала з порожніми місцями - вибирай що хочеш, а повішений - злякався конкуренції, чим Вам дав дорогу до Вашої мети :) Бажаю Вам успіхів, нехай все буде ось так :good:

• Подобається Подобається x 3
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Коли мені сниться, що хочу в туалет або щось з ним пов"язано, то краще прокинутись і сходити...бо було пару разів, що насилу встигла:haha:))))

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Останній сон,який запам’ятався...
    Я дивлюсь у вікно...яскраво освітлене вікно.
    там лунає музика...всі св’ятково вдягнені...
    там..найдорожча в світі людина...але поряд з нею...хтось....чужий...
    А я...в темряві...кричу...намагаюсь крикнути...а мене ніхто не чує...і холодно...страшно...
    Я повертаюсь..і йду дальше в ліс...
    І біль...такий біль на душі...почуття втрати...
    Цей сон дуже часто повторюється..різні нюанси,але мізансцена одна...
    От...
    Тоді я прокидаюсь і більш не сплю..
    Щоб не продовжився...
    і плачу...від безсилля...

• Подобається Подобається x 11
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: Добре, що на мене сни про туалет не впливають, бо я б так частенько зривалась :haha: Чоловік каже, що в мене взагалі якась фобія відносно туалетів, бо часто вони сняться. То я не можу туалета знайти, то нема кабінки з дверцями, то в кабінці виявляється вікно і на мене витріщаються люди, то туалет має вигляд антрисолів в шафі, то я сиджу, а до мене вривається натовп і каже, що я зайшла в чоловічий.. :wacko:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снилось, що в нас вдома живе мавпочка, така файнюня :) І ніби я її переховую. Мають прийти гості і пояснюю їй, що треба сховатись і не подавати звуків, щоб її не помітили. А вона хоче піпі.. Блін, куди піпі, якщо гості вже в квартирі! Відкриваю вікно, вона вискакує на дерево, робить свої справи і назад до хати і ховається в іншій кімнаті :haha:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я сьогодні когось розкуркулювала:)Забирала меблі, гарні речі, одяг , а перед тим як прокинутись ще й приміряла на себе таку гарну яскраво-оранжову з блискітками і прозору тканину.Вона аж сяяла у мене в руках.

• Подобається Подобається x 4
  14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

знову снилось мені взуття, в закордонном магазині, ходила вибирала, і все мені не те, вибрала якусь пару мештичок, але щось вони мені не дуж, оглядала...оглядала.. і подумала що якщо знайду щось краще - не буду їх брати... от такий сон...

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ой що було.
    Рихтуемося на збори з хлопцями футболістами , там куди їдемо чи карантин, чи ще якісь проблеми з митницею, прикордонниками.
    Шеф кажить , оформимо вас як співробітників червоного хреста.
    Вже на місці займаємося на полі , ззаду дiевiцка у мене м'ячик вiдбірає ,як би уміло але не коректно ,чіпляється -штовхається.
    Питаю себе ,чому у дівчачій команде?:)
    Добре сантітар- фельдшнр, та ще й у жіночій команді.:pardon:
    Подруга на зразок україночка , познайомилися , вона мені свої аматорські роботи показала-скульптури у неї к у хатi майстерня.Може i у реалі така дівчина є?

16. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ой людоньки... У цю ніч на Катерини,коли всім порядним незаміжнім (а може, й заміжнім також) дівчатам сняться гарні фацети, мені таке приверзлося... Цілісіньку ніч снилися пригоди Януковича. Та й такі кумедні, що кілька разів прокидалася від сміху, знову засинала... і далі дивилася "про Януковича". Ось наприклад один з епізодів:
    Снилося, що Януковича запросили почесним гостем на вручення Нобелівської премії модельєрам і дизайнерам, яке відбувалось у Непалі (а самі Непал чомусь був у центральній Африці). Перемогла французька модельєрка з костюмом "Дика клюква". Вручення знімали для ОРТ і Янукович дуже пишався, що кілька разів попав у кадр.

Шановні форумляни, власники сонників і знавці бабусиних прикмет, що такий сон мав би означати?
    П.С. Телевізор я не дивлюся.

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Останнім часом мені по 5 снів на ніч сниться(приблизно), але деталі відразу забуваю, пам'ятаю лише шось ключове, емоції залишаються не надовго, проте на ранок можу згадати, що снились кілька різних снів. Сни дуже різноманітні, але чось більшість останнім часом дуже напружені і навіть криваві: то мене поб'ють ледве не до смерті, то я когось з револьвера уб'ю, часто доводиться переживати грандіозні дуже напружені скандали з батьками, хоч в житті це буває дуже рідко і значно тихіше... Гм, часто зранку прокидаюсь наче адреналіном заряджений і сильна цікавість проймає "шо там дальше?..." (буває ше по дорозі в туалет сниться шось), але все швидко забуваю і миттю вертається сонний ледачий стан.

• Подобається Подобається x 2
  18. victorys

victorys позитивчик :)

А в мене сни сняться якимись такими періодами. Буває цілий місяць сняться сни день в день і я проснувшись памятаю більшість того, що наснилось вночі. А потім настає період коли нічого не сниться... :sad: тобто мабуть сниться все таки щось, але з ранку не памятаю нічогісінького...От і зараз в мене таке, що "нічого не сниться", а я вже хочу, щоб щось приснилось!
    Сни якось особливо не тлумачу собі, але люблю все таки щось бачити уві сні ніж проркидатись з думкою наче ніч пройшла дарма :) І взагалі останнім часом маю таке враження, наче після того як я засну не проходить більше як 15 хвилин і дзвонить будильник на роботу :pardon:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Передмова. 2 роки тому я збиралась переїжджати до Польщі. І ще потрібна деталь - в моєї баби по мамі було 6 братів і сестер, які роз'їхались по кількох країнах СНД. Коли вони повмирали, а їх діти далі роз'їхались, то мама втратила контакт зі своїми двоєрідними, лише з одним зараз спілкується.

І от тоді 2 роки тому мамі приснився цікавий сон. Вона збирала по дорозі автобусом своїх родичів, а саме - двоєрідних братів. І один з братів хотів купити маєток в селі маминої баби. І їхали вони до замку під Лодзем, в якому ніби був маєток Полуботка, здається. І виявилось, що то маєток нашої родини. Але управитель не хотів передавати родині майно.

Так от тоді ми більше сконцентрували увагу на польському замку, і я з цікавості шукала по нету чи бува раптом нема якихось слідів Полуботка в замках біля Лодзя. Ми тоді ще подумали, що може я тут знайду якихось вельможних пращурів :))). Але нічого подібного не знайшлось і забулось.
    Недавно мамин двоєрідний брат знайшов ще одного їх двоєрідного брата через Однокласники, і вони тепер підтримують контакт через нет. Недавно мама була в селі, звідки походить родина моєї баби. Там сказали, що помер останній бабин брат в Росії. З ним і його синами контакт втратився давно і ніхто не знав де вони. Мама розказала про це недавно знайденому двоєрідному братові, і він згадав, що в Москві має бути їх двоєрідна сестра. І таки знайшов її якось через довідку. Подзвонив, розпитав, виявилось, що вона підтримує контакт з братами, в яких недавно помер батько. І ті брати хочуть влітку приїхати на Україну і купити в селі пращурів хатинку! о_О
    Думаю, не варто розказувати в якому шоці перебуває моя мама і наші рідні :).

Одним словом, частина сну збулась. Залишилось лише віднайти маєток Полуботка і повернути його родині :)))

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А мені недавно приснилось,що я в армії,в учебці. Я служив в Харкові,на Холодній горі,в учебці ПВО. І раз в місяць з'їжджалось начальство і були учєнія. І марш-бросок в повній викладці. 20 км. І,от сниться мені отой марш-бросок,тільки біжу я чомусь отут,по Ряснянському лісі,сам,падаючи,піднімаючись,в голові молотком:"Добігти!"...а потім уві сні ж..."А куди...нащо...кому то потрібно"... Але біжу...от.. Хм...казала колись моя бабуся:"Дурне лягло,дурне спит,дурному сі дурне снит,,," і звідки вона мої сни знала?

:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)