Мені сьогодні цікавий, хоч і чорно-білий, сон наснився. Снилось ніби сижу і дивлюсь старий чорно-білий фотоальбом із свого дитинства та шкільних років. Але незвичним було те, що дивлячись на кожне фото я бачу приблизно 5-10 хвилин подій які відбувались перед зробленям цього фото, такі собі міні-фільми з мого життя. І дивлячись на це я все памятаю і переживаю так, ніби це знову відбувається зі мною. Бачу, як такою маленькою дівчинкою танцюю в шкільному ансамблі, потім бачу як з мамою гуляю в Парку Культури і катаюсь на качельках, а ще як дзвоню дзвоником на 1 вересня...потім момент, як тато купив перший гірський ровер. Так цікаво було гортати той альбом і ще раз то всьо бачити. :girl_in_dreams: І що саме цікаве в мене є ті всі фотографїї які я бачила увісні
А мені снилась кров :ninja: Протягом цілого сну я бігала по лісі, по вулицях. Спочатку я була людиною і ховалась від вампірів. Сховалась за кущами, але вампіри мене знайшли по запаху - вампіри же дуже відчувають запах людей. До того я бачила, як вони вбивали людей, кусаючи в шиї, в тіло. Але мене впіймав один симпатичний вампір, який пожалів і вкусив в ногу і попив крові. Потім він поводив рукою, щоб рана загоїлась, але ще трохи кров капала звідти. Потім я з ними бігала за людьми, я стала вампіркою. Дивилась фільм про вампірів, може то тому сон приснився. Але боюсь крові.. Мамі недавно село снилось, а воно їй сниться перед тим, як хтось з родини вмирає, або хворіє.. Страшно.
Снилася сама собі у домовині у весільній сукні.Одна Я в домовині, а друга Я стоїть поряд і говорить з тою, що лежить.От тільки не пам"ятаю про що говорили
а мені за останній місяць енну кількість разів снилось що мене підстрілюють, вбивають... одинм словом закінчується моє життя... але нє! раз синлись терориси, які чомусь хотіли вбити саме мене, але я своєю силою волі і характером якось на них вплинула і вони пішли геть... сьогодні снилась жінка християнка з великим ланцюжком з хрестиком яку переслідував мусульманин.. і я бачила її сперед себе як вона біжить.. спочатку я думала, що то я мусульманин,але коли жінка відірвалася, то я всерівно бачила її збоку і зблизька..... блондинка.. спочаку вона була немов в циганській матриці - світ і вона були в кольорах циганського одягу... потім світ став як світ і вона переодяглася в маскувальний одяг хакі і закурила... забігла до когось додому ,де їй дали притулок... потім гарно одягнулась і з господарями пішла на вечірку в вечірніх нардах.. господар до неї приставав, а вона йому щось дуже мудро і популярно пояснила чому цього робити не варто, бо він одружений і тп...)
Років з 5-7 мені нічого не снилось, чи принаймні я не пам'ятала, що там мені сниться. І ще дивувалась страшно, чого так. Як же то було добре.... Вже десь з кілька тижнів мене щоранку будять якісь дурнуваті беззмістовні сни - всі як один тривожні. Ліпше б я і далі не пам'ятала.
Багато чого наснилося в цю ніч, але в пам"яті залишилось тільки це..Іду додому а дорогу мені перповзає зміюкаяку я майже і не момітила.Підходжу до дверей під"їзду, поки дстаю ключ мені під ноги підкатується такий невеликий диск, хотіла його ногою відштовхнути і тут той диск стає клубком змій, що обвиваються , переплітаються навколо моєї ноги, але не кусають.Якось я від них збавилась...Починаю знову відкривати двері і знову теж саме.такий жах. Потім я в під"їзді...До ліфта-ліфт не працює, двері відкриті і провалля.Йду пішки, попереді два чоловіка, виявляється , що то священник,а другий теж тільки рангом нижчий.Щось говорили ми , але не пам"ятаю що.Піднялися на самий вищий поверх..якась велика кімната, захаращена мотлохом.Я виходжу з неї і бачу чи то на стіні чи на сходах намальваний образ Ісуса...він то зникає, то знову з"являєтья.Позаду чую голос Оксанки Коффі, що то дійсно Ісус і мені не здалося... Такий дивний сон....
а мені цієї ночі снився Будапешт....іщо ходжу я і шукаю р. Дунай...йду, питаюся всіх і ніхто не знає..заходжу у якусь наступну вуличку і бачу річку з прозорою-прозорою водичкою...
А мені приснилось що я цілувалась. Ужасть яка я розворотниця. Спочатку цілувалась з своїм бувшим однокласником, тобто я знала що він мій бувший однокласник але на вигляд так і не пригадала на кого він подібний. А потім цілувалась аж з трьома кавалєрами на забаві і всі до мене підлизувались аби я їх замуж взяла. А один навіть лежав мені в ногах і обіцяв золоті гори. Такий чорнявий італьяшка, мене за нього навіть сестра агітувала, то він мені все обіцяв що він для мене ... Але я збудилась на думці, пощо мені нових кавалєрів при живому чоловікові? Добре каже моя їдна файна коліжанка - дурне спить, дурне ся снить!!!
А мені снилося що я зранку кудись маю бігти, вибігаю з хати, а на мому парковочному місці стоїть старезний синій Москвич-412, і головне що мене це не дивує, я дістаю ключі, сідаю, заводжу і їду, надворі темніє, я їду коло парку культури і в цьому місці просинаюся. Цей сон мені сниться періодично вже добрих років 10.
Блін. Мені приснилося в ніч з четверга на пятницю що я з дружиною свого друга ходжу по магазинах, щось шукаємо. І точно. Пятниця. Заїхали з тим другом в меблевий магазин і дві години спорили які йому меблі більше підходять (хоча вони йому зовсім не горіли). Вирішили таки привезти його дружину (ту що я вві сні блукав з нею) і через пів години повезли носити оті меблі на 6 поверх. І думай потім чи справджуються сни. Не знаю як кому, але я заявив другові що якщо його дружина мені присниться ще раз, то я на роботу не піду на наступний день, або хай купляє квартиру в будинку де є вантажний ліфт
Мені наснилось, що мій друг розповідає мені легенду "в китайських мотивах". Прокинулась, записала Тепер не знаю, хто автор - чи я, чи мій друг?
Ну так як легенда була розказана у Вашому сні, то авторські права на неї належать тіко Вам. п.с. другу можна чоколядою (чи що там більше людина любить) віддячити - за гарні ідеї у сні.
Недавно снилось, що якийсь чоловік (напевно лікар, бо в білому) похитав одним з моїх зубів і витягнув звідти 3 шматочка зуба і поклав мені в долонь. Я дуже добре відчувала ті гості шматочки і усвідомлювала що то сон. Подумала, що треба глянути чи є кров, але боялась. Цікавість взяла своє і я глянула - кров була. Уві сні ще думала що то означає, і з тою думкою прокинулась. Заспокоюю себе думкою, що цей сон навіяний вічними проблемами із зубами мого чоловіка.
Давайте перевіримо моє тлумачення. Незабаром один з Ваших друзів (чи "м" чи "ж") тричі підряд чимось ранить Вас, спричинивши відчутну прикрість.. але все ж таки залишиться Вашим другом (повністю зуб не випав).
Ой, хай би вже так було, лиш би нікому нічого поганого не сталось. Бо мені як сняться якісь переломи, то потім в знайомих таке стається. А ще боюсь, щоб то не було з родичами, бо ж кров була..
А мені наш Ромко снився Ніби-то я приїхала в гуртожиток, в кімнату, де колись жила - а там Ромко ремонти поробив, все позмінював, господарює. А я у сні переживала, як я там буду жити, якщо там тепер Ромко живе?
А мені наснилось, що до Львова їде Медведєв і всю площу Ринок пуцують перед його приїздом, на роботі паніка, як згадаю
якийсь мені снився каламбур шо навіть толком не пам)ятаю, пам)ятаю кінцівочку, це те шо я нарешті знайшла і купила чоботи(чи то черевики) такі як хотіла, і мій розмір) чорного кольору) новесенькі) ... напевно шось новеньке мене чекає в житті) зміни грядуть)))