Взагалі - якесь несусвітнє! Білі кольори - то чистота ( в сакральному розумінні), число три - асоціюється з Святою Трійцею - тобто - найсвятішим, що лиш може бути. Але пацюки - то скриті недруги, що затівають якусь пакість. От і будь мудрим! (А! здогадуюсь. Але не скажу) До речі, Alias, я ще міркував щодо Пугачової і Арбакайте. Вони звісно "артистки", але своїм мистецтвом доводять, що "грають" лиш самих себе і більше є природними на сцені , аніж навіть в приватному житті. А "артисти" в класичному тлумаченні - це ті, що перед публікою перевтілюються в когось іншого. Може сон треба розуміти так, що Ви надто екзальтуєтесь (розкриваєтесь) перед оточенням? Отже: бережіть свої таємниці.
Правильно робите! Але ж я попереду зробив ремарку, що сни - це скоріше попередження. Добре, що я заліз у цю гілку. Заставляє уважніше відноситись до своїх сновидінь. як ось сьогодні: Велика баюра, чи болітце, в яку я врешті зісунувся з мокрого берега, занурився цілком і тепер бовтаюсь у воді. Але страху, що ось втоплюсь – нема, я ж добре вмію плавати та й вода доволі чиста. Немає глибини - всюди мілко і я завжди стою ногами на дні. Врешті думаю собі – а може порибалити? Десь у кишені знайшовся жмуток лєски з тупим іржавим гачком. Ще би знайти якогось вудилища. Бреду попід берег – усі гілки поламані, на вудилище не годяться. Врешті думка: а пощо я тут мокну? Треба вибиратись на сушу. Вибратись по стрімкому і слизькому березі – досить важко. Тут вже й справді треба докласти серйозних зусиль. Але це вже стає дуже принциповим! Я таки видряпуюсь на берег. І прокидаюсь з відчуттям перемоги!
Снилось, що моя коліжанка покликала мене на фотосесію, де вона позувала фотографу. Я приходжу, а вони в обіймах. Фотограф високий і має темну шкіру. Але ніби не араб, а просто загорівший. І чорнявий. Ми кудись їздили машиною, в якій щоб назад залізти, треба передні крісла відкинути. Потім ще всяке різне снилось.. -- Спросоння чоловік питає чи я вже встала. Каже: "Магда пише до мене на аську, питає чи ти встала, хоче зайти в гості. Питає чи можна зайти з Кайтком. Хто це? Її новий хлопець?". Я напівспляча думаю - ого! сон так швидко збувся! Стоп. Кайтек - це ж її пес! І взагалі в неї є хлопець.. Хоча сьогодні як приходила, то розповіла, що майже розходяться
Снилося мені, що ніби надворі осінь, а в мене чомусь день народження. Дзвонить телефон. Це виявилася наша форумлянка Вікторіс. Вона мене привітала, ми з нею мило побесідували, а в кінці я питаю: - Як у вас справи в Польщі? Не сумуєте за Львовом? - Все добре, не сумую, - відповіла Віка якось сухо. У сні мені здалося, що вона щось недоговорила. Аж тут дзвонить форумлянин Педро. У нього виявився дуже приємний і веселий голос. Привітав мене і питає: - А чи можна приїхати до вас на Київське море. - Так, можна, але купатися вже холодно. - Та я просто на природу хотів. ...Я прокинулася - на годиннику 4 ранку. Вікторіс, Педро, ану зізнавайтеся, вам в цей час не гикалося?
Не гикалось, але проснулась я десь по 2й (на український час по 3й) і довго заснути не могла, то мені жарко, то холодно, то подушка не так лежить...Може то та повня
Сьогодні мені снилось, що я займався сексом із свою викладачкою з економіки. Секс був надзвичайним...
Це до контрольної. Гарантую А мені снився чийсь старий заповіт на пергаменті. Готичним шрифтом написаний.
Снилося , що робила вино з винограду, але самого винограду не бачила, а тільки вино..червоне Агов! Шановний Пилипе з конопель, чекаю на Ваше трактування
Готуючись до іспиту - не полінуйтесь вивчити предмету. Успіх гарантований. Україна чекає на добре підготовлених фахівців
Снилось мені, що мила сходи в цілому під'їзді (але снився не наш під'їзд, а так ніби львівський). Встаю, кажу чоловікові, що таке снилось, значить треба сходи помити біля нас, давно не мила. Виходимо з квартири - сходи помиті!! В цілому під'їзді.. Я в шоці. Прибиральниця з ЖЕКу приходить раз на місяць-два, переважно я на поверсі мию. От і маємо віщий сон.. -- Чоловікові снилось, що мене звільнили за те, що мало працюю. А в дійсності мені затримують зарплату вже 3 тиждень.. Може дійсно хочуть..
Альяско! Навіть не сподівався, що такі сни здатні являтись молодим дівчатам. Чесно, я не є фахівцем від цього, просто маю певний власний досвід і книжку, що дещо роз’яснює. Але не все. Саме на цю тему дуже банальні віщування подає Ґольдберґ. Чесно кажучи, вони мене не влаштовують. Бо трактують вино ніби просто алкоголь. Вино. - То є один з найдавніших напоїв і символів. Щось про Вакха чи Бахуса знаєте? Це були античні божки, що привносили у рутину повсякденного життя пиятику, веселощі, вільне кохання, неконтрольовані вираження емоцій і вдячність життю. Вони й піклувались вином. Часом втрачали міру – і зазнавали покарань від верховних правителів. - На останній вечері з учнями Христос подав чашу з вином – і сказав, що віднині воно символізує Його кров, яку Він жертвує за спасіння людей. Відтоді вино є в християнській літургії символом жертви Христа, яку ми приймаємо як причастя. Агов, Аляско! Може Ви не проста людина? Обов’язково знайдіть час поговорити зі св’ященником (Але християнської церкви, а не секти!)
Якась містика снилася. Ніби сиджу за столом і щось пишу. Біля столу шафа з книгами. Піднімаю голову і бачу, що книги непомітно для мене змінили своє положення. "Що за містика?" - подумала я. І кажу комусь невідомому: "Ану, постав так, як було!" Потім я вийшла з кімнати, повернулася за хвилину - книги стоять як зазвичай. Ну точно якась нечиста сила. Я взяла фотоапарат і вирішила це місце зняти - може, щось проявиться. І тут бачу на дисплеї, що біля шафи стоїть дівчинка-привид. У неї довге світле волосся, великі благаючі очі і перекривлений рот з вибитими зубами. Я зрозуміла, що вона хоче повідомити мені щось важливе. Залишила на столі папірець і сказала: "Напиши, хто ти і що хочеш". Вийшла з кімнати і... прокинулася. Так і не дізналася, що ж та дівчинка хотіла сказати. Пилипе з конопель, а як ви це розтлумачите?
Я звичайнісінька дівчина-студентка Невже все так запущено? навіть не уявляю про що говорити з священником.Про свої сни?
Прикольно, справжній сценарій для трилера Мені така велика і добра собака снилася, але щось вона задуже приставала... перше просто хотіла, щоб я з нею побавилась, а потім як завалила мене на землю, короче, придавила так конкретно і я встати не можу...кумедно