Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

так оце, прошвирнувшися описом снів
    ( вже й у риму ляга!)
    Так і хочеться їх протлумачити:
    ............
    ...... пр. пробачення
    Будь який рух вперед - це добре віщування
    Ви прогресуєте, досягаєте успіху і визнання.
    Ну а Львівський трамвай - це обставина місця

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені сьогодні снився дощ і коханий з хвостиком, а у нього ж коротка зачіска

• Подобається Подобається x 2
  3. von Philip de Conopel

Вау! то паскудне віщування. Дощ - то гнів, непорозуміння, а волосся зав"язане хвостиком - "канєц любви".
    Але сни - то не вирок, а попередження.
    Постарайтесь самі розібратись у своїх стосунках і чинити оборежно і виважено.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це був віщий сон, мабуть.. Я збираюсь до Львова знову.. Може і тобі щось "випаде" і теж поїдеш ;)

• Подобається Подобається x 3
  5. Alias

та ну!Я схильна в цьому випадку вірити в те, що "Дурний спить, дурне й сниться":)))

• Подобається Подобається x 4
  6. von Philip de Conopel

Кажуть "дурням щастить", але ж Ви на таку не виглядаєте.
    Негайно лягайте спати - завтра п"ятниця, а сни на п"ятницю вважаються найбільш віщими. Приємних Вам сновидінь. Амінь.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

За кілька днів до пологів моєї коліжанки снилось, що подзвонив її чоловік і розповідав, що вона народила. Розказував, що все гаразд, тільки от зразу з лікарні не вийде, бо лікар її трошки надрізав..
    Я ще думала чи розказувати про цей сон коліжанці, щоб не лякати її, але таки розказала..
    Через кілька днів отримала смс від неї про пологи. Нічого не згадувала про надріз, просто написала, що боляче було і досі болі. Пізніше дізналась через маму, що її таки трошки надрізали.. о_О

• Подобається Подобається x 5
  8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останнім часом мені сняться усілякі торнадо,цунамі,землетруси....і то так реалістично,що,прокинувшись,я ще дууууууууууже довгий час не можу прийти до себе.......доречі,такі сни в моєму житті вже були,але,нажаль,я не можу пригадати перед якими(або,в наслідок яких) подій:dntknw:

9. vkoc

vkoc Well-Known Member

Девчонки, та бросьте вы эти сны. Спится потому и снится. Сколько сонников я перечитала за свою жизнь, ни черта правды и подтверждения там не нашла, одна ерунда на пошлом масле и больше ничего.

10. victorys

victorys позитивчик :)

Як то "бросьте вы эти сны"? Хіба можна зробити так щоб людині нічого не снилось? :scratch_one-s_head:У цій темі люди пишуть що кому снилось, а чи вірити в тлумачення снів чи ні - це індивідуальна справа кожного :pardon:

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

100% ПІДТРИМУЮ..тема для того й створена,щоб ділитись розповідями про сни,а НЕ тлумачити(пояснювати) іх...ІМХО....

12. vkoc

vkoc Well-Known Member

Все ясно! Я просто не поняла сути. Конечно здесь вы правы, извиняюсь. Само собой мне тоже снятся сны, но наверное я просто устала от жизни...

13. а я ось люблю докопуватись: що б це означало? Маю кілька прикладів, які будуть зі мною до кінця днів. Змалку снився мені жахливий сон, який повторювався час від часу на протязі років. Припинився після того, як сон здійснився.
    А ще, одного дня, мені приснилось, що померла моя сестра. Зранку переповіла свій сон чоловікові, а він на те: "дурний спить - дурне йому сниться"... а три дні по тому сон до деталей повторився в дійсності...

• Подобається Подобається x 6
  14. von Philip de Conopel

(Спираючись на Ейлі Ґольдберга) Природні катаклізми, яких Ви є свідком, ворожить отримання зисків чужим коштом і збирання плодів чужої праці, що Вам вдасться вийнятково вдало. Незалежно від власної на те волі, отримаєте багато чужим коштом.
    Хоч Ви попереду казали, що не хочете трактувань, але таке застереження краще знати, заради справедливості.

Ну, щоб не виглядало, що я чуже трактую, а свого не даю:
    Часом мені сниться величезний будинок, в якому я зовсім не орієнтуюсь, блукаю, їжджу поламаними ліфтами. Знаходжу забуті криївки, які мені колись належали, але я про них забув. І то все під якусь загальну тривогу і роздратування.
    Так ось будинок уві сні тлумачиться як середовище, в якому людина перебуває. А часом ще містичніше - середовище, в якому обертається власна душа, в тім числі і власна тілесна оболонка.
    А ще цілком надійне віщування, коли сниться (перепрошую) лайно, виходки, громадські сортири... - то виявляється до грошей. Ну але це стосується людей з відповідною філософією - хто не вбачає в грошах мету існування, але перманентно впирається в їх нестачу.

Останнє редагування: 28 вер 2009
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

цікаво як ви протактуэте мій сон...:) снився мені мій знайомий.. що лиш привіт та папа, ми з ним не спілкуємось з сином, який вже дорослий, а зараз він маленький.. і що він того сина всюди пропихав, на різні конкурси - вони разом їздили і тому подібне...у сні син за нього був більший фізично і той його пропихав і також в прямому сенсі - брав за шкірку і пропихав:)

• Подобається Подобається x 6
  16. Alias

Або такий.Снилась Пугачьова з Крістіною , я була у них вдома, так нарно спілкувались.Помешкання у них саме звичайне і вона дуже жалілася , що фанати жити не дають.А Христя була дівчинкою років 10-12.Запрощували до них частіше заходити.:)

17. von Philip de Conopel

Тлумачення є на акторів:
    Ті, кому вони сняться, несправедливі самі до себе, щоб сподобатись оточенню ведуть себе інакше, аніж підказує власне серце.
    А якщо чути улюблену пісню, то будете тішитись визнанням у своєму колі.
    Мабуть в сумі то би означало, що надто віддаєтесь громадській роботі і товариству на шкоду власним потребам.
    Мабуть на улюблених примадонн має бути окреме тлумачення: може запишіть власні спостереження. А може до Миколаєва якісь зірки естради збираються на гастролі?

А Багірі нічим не поможу - хіба що - не марнуйте час на сторонніх людей.

Мені снились три білі пацюки на підвіконні, між рамами. Перше враження - противно, виганяю їх. Приходжу вдруге - знову там метушаться і не думають нікуди втікати

18. Alias

І яке тлумачення Вашому сну?

19. victorys

victorys позитивчик :)

"якщо три білі пацюки метушаться на підвіконні між рамами, то нема чого їх виганяти звідти, бо вони і так нікуди не втечуть" :)))

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

та де, що ви таке кажете? я залюбки віддаю свій час на сторонніх, може комусь помогти треба:)

а де твій аватар? :)