Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Так... тойво... не зловила ж :nea::dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А то не важно...зловила не зловила....Ксеня....риби то добре....Ти головне Сергію розкажи:)))

• Подобається Подобається x 5
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Попробуйте співставляти сни з подіями наступного дня і впевнений, що переконаєтесь у їх значимості. Я вже казав, коли уважно прочитати Біблію, то там майже все комусь щось являлось уві сні і про щось попереджало...

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а там і не пише, шо тре зловити, просто тре, шоб приснилося.:)

5. Coffe13

:nea: всетаки сом втік :nea:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Питання: Рибка, що приснилася, була бойцовая?

• Подобається Подобається x 7
  7. Coffe13

Ііііх.... тоооочно....ось вона підсвідомість... то всьо нестача нашої Рибки на форумі :preved:
    П.С. бо перше трактування щось не тойво :nea: :sorry:

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

:) а мені що снилось.. я захожу з якоюсь жінкою і її дитиною( дівчинка 7-8 років, але хворенька) в магазинчик, вона починає міряти одяг, і нічо їй не подобається, підходить до продавця( чи то завідуючої) і каже, в вас нема що вибрати, вам тре міняти асортимент, і я знаю хто в цьому вам допоможе, бере її за руку і веде до мене, .. я стою розгублена а продавщиця починає мені розказувати, щоб я приносила їй ескізи, а я ще думаю собі, а нафіга ескізи, краще готові зразки одягу...
    отаке от наснилось мені...:)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снилось, що їхала з Іспанкою і багірою в автобусі. Іспанка була вагітна, а Багіра мала кудись відвезти якийсь предмет, який мені нагадав губку з паралону для купання :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

Знаєш що то означає? що ми дуже з Іспаночкою хочемо на форумівку, щоб тебе побачити, але дві не знаєм як там вдастся... і ще одне значення приходить мені на думку, але не скажу його)))

11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

а чому? :pardon: вже заінтригували. :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

значення приходять від знання)) Ну мені ся здає, що Іспанчина вагітність і моє відвезення губки то якісь обтяження, клопоти.. той же звязок з форумівкою... але то таке... я си фантазую і серйозно не сприймаю... :)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Такс, дівки. Ви собі як хочете, але хоч на одну форумівку явіться! А потім розбирайтесь зі своїми губками :)))

14. Mavpysuk

Нірванко....обіцяю що пані Іспанка зявиться обовязково:)Вона отутечки з боку сидить і теж обіцяє:)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А пані Мавпусик? ;)
    --
    Такий прикол :))) . Мені останніми днями пару таких снів подібних снилось - ніби я з кимось зі знайомих львівських їду в автобусі. Але автобус такий великий, як в Польщі. І тут виявляється, що Львів купив в ЛАЗу тролейбус і два автобуси такі великі з гармошками :)))

• Подобається Подобається x 4
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

всьо з вами ясно.. зато на мене не було ні часу ні можливості((

17. Mavpysuk

От і не треба Іруська...я завжди рада Тебе бачити:)

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

"офтопппп"

ну-ну...

19. Колись, одна моя знайома, заспокоювала мене так: "Не переживай! Сон - то небесна птиця: дурний спить - дурне йому сниться" :))) От і знов нагадався мені цей вислів сьогодні. Сниться мені: Юлька з своїм Тигрюлькою прийшли до нас у гості. А то той Тигрюлька як позіхнув, то мій кіт вирішив йому в пащеку заглянути. Та не просто заглянути, а так як він у мене на все цікавий, запхав голову йому у саму глотку :pardon:

20. victorys

victorys позитивчик :)

Снилось мені сьогодні, що їду я у старенькому львівському трамвайчику і дивлюсь трохи далі від мене сидить Іруся Нірванка :) І саме головне, що ми себе відразу впізнали, хоч до того ніколи не бачились і знались тільки по фотографіям з ЛФ. Потім ми почали балакати про всьо на світі і про то, що добре, що на кінець зустрілись :preved:...а потім...будильник зараза...:ireful1:
    І не пам'ятаю куди ми так їхали і навіщо :pardon: Та сон був добрий. Люблю такі :good:

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)