Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. victorys

victorys позитивчик :)

А я знаєш як роблю? Спочатку читаю що написане. Якщо щось погане, то не вірю, забуваю про то і не беру до голови, а якщо добре то надіюсь на щось хороше і все!
    Так само доречі з гороскопами (хоча в гороскопи я взагалі майже не вірю і рідко читаю)

2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Файно робиш! :good: Спробую робити так теж. :)

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В соннику пана Фройда. :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  4. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

"Я бачив дивний сон", останньої ночі.
    Коротше приснилось мені що на лівій руці лопнула шкіра, приблизно між великим і вказівним пальцями (ну таке буває коли брак вітамінів), навіть увісні почув як запекло. Глянув маленька тріщинка.
    Потім глянув, тріщинка стала більшою і трохи глибше в тріщині видно кров, яка впринципі назовні не витікала, але пекло коли рухав рукою.
    Потім почали появлятись такі ж тріщинки на внутрішній стороні долоні.
    Аж вся долоня була вкрита тими трізинками.
    Як проснувся то деякий час не стискав руки щоб ті тріщинки не пекли, аже потім зрозумів що це був лише сон.

Хтось може розтлумачити ?
    Може Фройд чи ще якийсь там умнік?

5. pukhnastyk

Якась містика...:crazy:
    Та йой, не переймайтесь тим всім. :)
    Во мені сьогодні стільки всього на купу наснилось, шо як всьо то розтлумачити, то голова піде обертом: і білі щурі, і скажені собаки, а потім труп одної собаки, а далі приїхала "швидка" за...собакою:crazy: і я на то всьо дивлюся=дивлюся, а потім приходить моя подруга і ми пішли разом гуляти по горищах будинків в центрі Львова, ну а далі - я прокинулась, "дістав" такий сон а-ля "все на купу". :pardon: І шо то вьо значить - та не знаю, може то детективчики почати писати?!...:)))

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Заснув під ранок...
    І зразу...квартира..де я ніколи не був...я шукаю одну людину...
    В квартирі запустіння...сутінки...відкриті вікна...протяг...розгардіяш...
    А там мав бути...дитячий сміх...світло...
    Стою розгублений...і такий відчай...
    Дотепер не можу до себе прийти...

• Подобається Подобається x 7
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зранку ділились з чоловіком своїми снами. Йому снилась наша коліжанка з животом (вагітна тобто). Я прозріла, бо в неї якраз затримка, а чоловік про це ж не знав.. Може сон пророчий?

• Подобається Подобається x 5
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в мене вчергове сон - епопея:)спочатку снилося, що я знаходжуся в якомусь лабіринті,знаю, що зараз маю потрапити на якийсь концерт,де маю виступати,а вихід на сцену ніяк не можу знайти.Врешті якимось чином я таки опиняюся на тому концерті,який,як виявляється,відбувається в моїй гімназії -там купа моїх учнів,їхні батьки,мої колеги,а я в костюмі клоуна:))) далі я переношуся в якусь пустелю.виявляється ми з друзями мандруємо автостопом десь закордоном.найцікавіше, що ми пересувалися автостопом на верблюдах:))):))) в якийсь момент мене щось змушує зібрати сумку і ще з одним другом,поки всі спали,ми втікаємо від друзів і сідаємо на потяг до України.як виявилося на митниці,ми мандрували автостопом на верблюдах по Польщі:))) на митниці мій друг зникає,я залишаюся сама...на тому сон закінчився..От зараз лягаю спати,може дізнаюся чи потрапила я додому чи ні:))):))):)))

• Подобається Подобається x 6
  9. Gregory House

Gregory House New Member

Вчора мені снилося що на Україну напала Росія зі сходу і дойшла до самісінького заходу України.Про це мені розказав якись дідусь і усі люди впаніці тікали,вони не знали куди дітися і тікали.Нарешті всі схаменулися і гуртом відсупали в сорону Польщі,але вже було чути як гриміли бомби і свистіли пулі автоматів.
    Тут ми виходим по дорозі яка веде в ліс,але була іще одна дорога яка вела по мінному полі яке поставили наші щоб Російські солдати не пройшли...Ми не знали куди йти,що робити і взагалі чи будимо ми жити???... Ворожа армія вже на підході...що буде далі???...На цьму сон кінчився.

• Подобається Подобається x 4
  10. pukhnastyk

11. victorys

Пухнастику, чому офтоп? :scratch_one-s_head:

12. victorys

Мені сьогодні снилось, що мене коліжанки мама вчить варити різні смачнющі страви (то певно "кухні для хлопів" начиталась на ніч :))) ), а з ранку відіслала тій коліжанці смску у Львів про мій сон, а вона відписала, що якраз до маму у гості збирається (живе з чоловіком окремо від батьків)
    Отакий от сон малам, пророчий чи шо :scratch_one-s_head:
    Доречі Нірванко як там сон чоловіка? Збувся ;)

• Подобається Подобається x 2
  13. pukhnastyk

Не знаю...:scratch_one-s_head: Просто значок "оффтопу" сподобався. ;)

14. egoistka

egoistka Well-Known Member

я снів не пам"ятаю і не хочу пам"ятати, мені і так добре..а так ще насняться жахіття то гірше спати буду..воно мені тре???

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Від поганих снів гірше не спиться.. Мені сьогодні снилось, що один одругрупник зарізав по черзі інших одногрупників, бачила кров, ніж, тіла.. І нічо, виспалась, встала як огірок :)
    (то чоловік вчора каже - давай дивитись на ніч якісь позитивні програми, бо після детективних програм мені ужістікі сняться. включив на тварин, знудився і переключив на розповідь до серійного вбивцю.. :suicide:)
    Ще не знаю, коліжанка не виходить в ефір.. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чесно кажу, вірю в те, що кожен сон щось значить в нашому житті. З позавчора на вчора мені снилось, що сусідка в декількох місцях руйнувала стіну мого будинку, а я сварився з нею та погрожував судом. З самого ранку до 7-ої години вечора все було люкс. В 7-ій годині вечора до мого дому "завітав" місцевий шизофренік і без жодної причини почав "грузити" мене погрожуючи судом. Прийшлось футболити його до самої брами і кілька раз за брамою. Сьогодні участковий теж визнав, що то ніколи не мішає, а навпаки навіть іноді буває корисним.:)

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені он знову кавалєри сняться. Приснився мені один хлопець з училища який мені подобався і що в нас з ним такі шури мури, що аж гай гуде. А під кінець сну виявилось що він мене обманював. Онто вже штанонос!!!:haha::haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 9
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А мені снилось, що я ходжу по річковому березі і у воді бачу багато багато рибок... різних різних... а потім хотіла зловити самого великого сома, але він втік :girl_cray::girl_in_dreams: отакий от сон [​IMG]

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені снилось..що я помираю...і помер...
    Як і хтів..в лісі...в самотності...
    Але збудився від болю в ребрах..і нирці...
    Жию!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... риба... то тойво.. як його...

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)