Снилось, що в моїй школі повно зомбі і я їх "розваляю". А всьо через те, що чоловік захопився грою, де розваляє тих зомбі :8:
Ага . Тільки я вчора дивилась "Будиночок на озері" і хотіла, щоб мені той будиночок наснився :girl_in_dreams:
я і забула про цю гілку А мені за останні 2 тиждні стільки різного та дивного наснилось От сьогодні наприклад снилось, що прийшов до нас на роботу новенький хлопець років 18-20, а так як нікого чомусь не було, тож я його провела по всій фірмі, показала де що є і почала розказувати про свою співробітницю. Розказувала, про всі її добрі та погані риси характеру, поведінку, вигляд, одним словом описала її зі своєї точки зору від А до Я. А коли вже на кінець прийшла та співробітниця, виявилось, що то її син... І як той сон тлумачити я не знаю Я їй (тій співробітниці) розповіла сьогодні про мій сон, так вона сказала, що я перепрацювалась вчора
"Давно ужастиков не дивився і грибочки некурю." Я у сусіда в півнiце, де за ногу повішений обідрана людина . Запитую: Петро це що за клієнт? Відповідає: Ось ця вендліна був колись снайпер що у нашому селі котів стріляв.
Ой, а мені сьодні снилось що я танцюю... і рухи даються мені спочатку дуж важко, таке враження що ноги пов)язли в болоті, і поворот не туди я роблю куди тре, і партнер дивиться на мене здивовано, чого торможу... але помаленьку .. розтанцювалась... А музика при цьому така гарна звучала)
В моєму житті був період, коли мені дуже часто снився чорний ротфейлер, від якого я втікала. Одного разу в сні він мені відгриз голову...((( Деякі сни бувають буденними, проте інколи частина сну, трошки видозмінена, збувається ( я не про собаку )). Недавно мені взагалі приснилась третя світова війна, це я перечиталась новин про ядерне випробовування КНДР...
Позавчора снилось, що я стою у воді. Вода сама прозора, але в ній плавають багато всяких нечистей - жабки, ящірки, змійки. Я щось збираю в тій воді і так боюсь, що мене щось вкусить! Бр.. А вчора проблеми цілий день кусали. Збулось. А сьодні снилось, що я граю в Life fot Dead. Це така масакрастична стрілянина, чоловік в неї грає. Там є четвірка гравців в команді, яка стріляє в зомбі. Мені все так детально, як в грі приснилось! Зброя, патрони розкидані, "суміш молотова", база, інші учасники, аптечки.. Мене вчили стріляти. Я ходила по кімнатах, збирала патрони і сувала їх до кишень. А коли прийшов час перегрузитись, то вже попала в інший сон.. Снилось, що їду в потязі. А через вікно видно в траві кілька об'єктивів. Пригадую в сні, що колись мені вже снився сон з тим потягом та об'єктивами. Значить, що вони там лежать давно і ніхто їх не забирає. Хотіла вийти на найближчій зупинці, щоб піти туди забрати ті об'єктиви. А зупинки все не було й не було.. А потім була піддослідним кроликом якоїсь скаженої фармацевтки. Вона випробовувала на мені і ще на інших людям ліки на безсоння. Я мала спати цілу ніч, а спала тільки 3 год. Встала, в лабораторії була прибиральниця. Вона рилась в документах. Прочитала, що ті ліки погані і втекла. Я не встигла, бо прийшла лікарка. Я притворилась лунатиком, щось там помугикала і лягла в ліжко, притворилась, що сплю..
кажуть, як жаби в воді є, то вода чиста Мені (здається в минулу п'ятницю) наснилось, що я четверо близнят народила, але запамятався тільки один хлопчик При чому сон був з таких реальних снів, коли пам'ятаєш всі деталі, наче це не сон, а реальність. Проснулась вся мокра і з того враження розбудила Павла та розповіла йому то посеред ночі, на шо він мені відповів: "двійня ше може бути, а четверо то за багато, не потягнем...", повернувся на другий бік і заснув. З ранку звісно ніц не памятав шо казав, а от я після того заснути не могла
Мені сьогодні такий хороший сон приснився, що я хочу щоб сьогодні він повторився! Зранку спішилась на роботу, тож не встигла розповісти Снилось мені, що я з друзями ще діти (хоча і виглядали так як зараз) і маємо ми святкувати Новий Рік. З тої нагоди на святковому столі в нас замість шампанського, канапок та салатів лежить багато солодощів всяких різних, а найбільше жувальних гумок І нам дуже-дуже весело, ми такі щасливі та безтурботні! Надуваєм бульки з тих жувачок, дурієм та сміємось аж дух запирає. ...і я проснулась від свого власного сміху, уявляєте? Давно я не сміялась увісні :girl_in_dreams: Памятаю, що коли мій брат був маленький, то пару раз бачила як він хіхікає або посміхається коли спить, тоді ми з мамою раділи, що йому щось файне сниться
Цікаво, а до чого сняться змії? Мені позавчора така в'юнка і велика змія приснилась, повзала по мені, але більше ніц не робила. Мо' хтось знає до чого то?
пошукай у соннику (в неті теж можна знайти), але щось мені здається, що то шось недобре глянь тут на приклад http://sonnik.uaclub.net.ua/8_7023_word.html
Снилось, що йшла по сходах в будинку і побачила, що маленький хлопчик розбиває двері якоїсь кладовки, хоче туди пробратись. Питаю чи збирається щось звідки вкрасти. Відповідає, що хоче побачити труп, який там в середині. Питаю звідки знає, що там труп. Відповідає, що бачив, як якийсь чоловік туди перетащив трупа і якраз щойно побіг вниз втікати з місця злочину. Довкола багато людей з'явилось, вони чули нашу розмову і затримали того чоловіка, що втікав. Атмосфера була така, ніби це вже кінець і все вже ок. Люди розслабились і чоловік вирвався з рук. Побігла до вікна, глянула і побачила як він вибіг з під'їзду, сів в машину і від'їхав. Намагалась розгледіти номерний знак. Але там були самі цифри і ніяк не могла їх запам'ятати всі разом. Дзвоню в міліцію, хвилююсь чи повірять мені? Розказую цілу історію. Не вірять. Кажу, щоб доганяли машину, диктую номерний знак, ніби повірили.