Іспаночко можна зрозуміти, що це сон і не лякатися.Якщо у сні не будє страшне і в реале станеш сміливої . Містика і фантастика надає снам яскравості, навіть якщо просто правильну книжку під подушку покласти (не читаючи) - відьми знають.
Сон на тему кризи. Прийшли якісь скорочені працівники типу менаджера з робітниками. Та хочуть у мене в дому кавярню отворить . І що б я ім посудомойкою служів. Кажу купить сi машинку посудмойную , відповідають-дорого. Прогнати їх не здогадався , паненкі з ними добрі й самі спокійні , тільки замисляють якicь бздюри.
а мені снилося, що я отравилася, бо випила воду з очищуючим засобом.. такий ще синенький... і вже відчувала що помираю, повністю оглохла і все навколо почало бігти перед очима і темнота зявлятись... а потім подумала, та що це я?! помолилась, перейшло... кричу домашнім хай мені ліків принесуть чи швидку викличуть.. ледве випровадила в аптеку, а мені замість ліків якусь фігню принесли.. я далі кричу.. ще якась дівка до хати привалила і якісь діти, я їх виганяю... так і прокинулась... а потім була здивована, чому до мене всі такі добрі, посміхаються, люблять.. в сні усі були як чужі, ще не відвикла ото людині сниться те, що вона відчуває... перед сном Стелла і корейська морква з відбивною... чи я собі ворог??
А мені снилась форумівка,і головне-нікого не пам"ятаю хто там був,пам"я таю тільки,.що ми з Мавпусиком обговорювали шефа Малесенької (того,що з фотографії корпоративу)
я аж під стіл від сміху залізла невже він такий симпатичний, шоб про нього говорити? то певне я шось знову не розумію
А мені пару днів назад снився сон ніби то мама мого Павла питається у мене чому я на роботу ще не йду, чи я взагалі не хочу працювати тільки у дома сидіти ітп...:girl_mad: І відразу на наступний день після обіду вона каже мені , що була в банку (де вона раніше працювала, бо вже пів року на пенсії) і що там є стаж для мене і чи я б не хотіла? Я як то почула то аж здригнулась, що маю сни пророчі Та в принципі я не проти на той стаж піти, я навіть хочу!:girl_curtsey: Але щоб таке наснилось напередодні...
а мені приснилась сьодні однокласниця колишня, яка чогось на мене кричала, що аж пробудилась... згадала собі свій сон трохи давній- важкий період тобі був в моєму житті... приснилась мені Матір Божа, яка зійшла з статуї і каже до мене - ти мусиш знайти це джерело попити з нього водиці, і тоді в тебе все налагодиться... їздила я по Україні в пошуках- не знайшла... мож ще не усі місця відвідала, чи мож тре закордон .
Не спішіть шукати, джерел багато... Просіть в молитвах відповіді де знаходиться те джерело і Ви отримаєте її.
сон міг мати символічне значення...можливо в пошуках ви знайдете те, що вам допоможе, а джерело то лиш спрямування... то може також означати внутрішнє очищення - вода як зцілюючий, очищуючий символ....
а мені снилося, що я була на футбольних змаганнях в команді з друзями. зайняла друге місце, перше - моя однокласниця))) випередила мене на кілька очок)) а ще снилося, що сестра повидаляла всі фотки з мого телефону, я на неї дуже злилася)) добре, що вчасно зрозуміла, що то сон(коли побачила, що з фотками все нормально)), бо вже би посварилася з нею))
хоч давно це було - памятаю статую з якої зійшла Матінка, не бачила я такої... ні на фотках ні вживу...
А мені як завжди якийсь квест нині снивсябігала по Львову,шукала якусь вулицю, на ній будинок №8 і в тому будинку мав буди якийсь офіс,в якому я мала щось забрати.і бігала я по Львову вночі в дощ будинок я знайшла,тіки там брама була зачинена на кодовий замок.я одним ударом ноги висадила двері(от би в житті так ) і зайшла досередини.в під"їзді я стикнулася з якимось зомбі і перенеслался в Сихівський ліс.там я була разом зі своїми учням.було дуже темно і страшно.мала початися буря і голос з неба мені сказав :Біжи,ти маєш врятувати цих дітей від загибелі.і я з дітьми побігла через ліс.почав лити дощ,гриміти,блискати.буря ніби нас переслідувала..навколо нас почали падати дерева..брррр..нарешті нам вдалося вискочити з лісу до перших будинків,де ми заховалися від бурі під якимось балконом..от таке от.. більше до Сихівського лісу ні ногою...
Ну була вчора у лісі гроза. але щоб аж так? то не ліс страшний, а підсвідомість! ліс, яко уособлення смерті... Ужастікі такі собі