Здоровенни такі кульбаби і по середке вже чорні Відьми кажуть коли таке сниться що б зрозуміли що це сон і далі можна шаліть як уві сні , наприклад у футбол в лізі чемпіонів грати.
Ой, я вибачаюсьото вже затупила!Я ж чомусь вважала, що дописую в Звичний день.та й думаю, щось вуйко загнув
а мені останнім часом футбол сниться особливо матчі команди нашого класу, де хлопці завжди виграють, а ми (як завжди) вболіваємо за них))) а на вихідних або канікулах завжди гімназія сниться)) люблю))
Вам тут весело... а я сьогодні постраждав через сон отримав по ниркам... Маринці наснилося, що хтось нападає на неї, і вона давай захищатись...ціляла колінцем нападникові по яйкам...а влучила по моїм нирками... так що...сни страшна штука...
В мого чоловіка таке буває - як тільки засинає, то має іноді такі подьоргування і зажимає руки в кулак міцно. Стараюсь класти його руки десь по далі, бо як вщипне вночі, то не стільки болю, скільки страху
ой, мені сьогодні таке наснилось що аж мороз по шкірі пішов. в мене просто останні декілька днів навязлива ідея, може хтось памятає про хлопчика, який гарно на гітарі грає, я дуже сильно хочу його в живу послухати. так от сниться мені що він сидить в мене дома на дивані грає на гітарі, а я по ЛФ лажу, і така щаслива що аж сяю (не памятаю коли це я була така щаслива в реальному житті). сон був на стільки реальним, що коли проснулась то шукала його по хаті (стан був на пів сонним) а коли остаточно очі відкрила, то таке розчарування ото і сни в мене
А мені сьогодні Сявич снився......в Борисполі.....я на літак запізнилася.....а він там якраз був бо прилетів з Австралії...і втішав мене...ше й грошей позичив на ще один квиток...Дякую, Сявич...бо в сні забула сказати
А я сьогодні Городоцьку всю ніч шукалаЗаходила в кав"ярні, пила каву, блукала вузенькими вуличками на яких було багато рекламних щитів і людей.У якогось лікаря(молодого єврея) навіть ровера взяла(сам дав)ще снилася маленька дівчинка яку мені треба було погодувати, а я не знала чим.А ще бачила свої білі-білі зуби.І дуже тим втішалася.
Ще один сон....снилися мені жахіття...а конкретніше - то мені снилася я сама....і один епізод з мого життя....в цьому сні я перший раз побачила себе з боку в такій ситуації...виявляється що я істерична, криклива і неврівноважена "тьотка"....
І мені сьогодні снився кошмар.наче стало темно-темно в кімнаті, і я відчуваю, що хтось зайшов...поганий, а я нічого не бачу , було так страшно...прокинулась і потім довго боялася заплющити очі...
Ой. Подібні сни мені частенько сняться - чи на якийсь транспорт спізнюєшся, чи то на іспит не з*являєшся =) А взагалі сни сняться часто, та запам*ятати їх в деталях вдається рідко.. А іноді дуже цікаво згадати. Я навіть щоденничок сноведінь розпочав Та от халепа - вранішній будильник вибиває з голови всі деталі:-( Як ви з цим боретесь? Чи може все добре пам*ятаєте?
Є спеціальні тренування шаманські або індейскіi.Коко крукiв було на дереві, з якого боку бачив ,як каркалі.Кого першого зустрів по дорозі або назустріч чоловік чи цьоцька ,зліва направо або справа на ліво йшов. Такі прикмети не просто чорна кішка перебежала. http://www.youtube.com/watch?v=2L90GP3f6-Y&feature=related Ілюстрація як руни читати (яка є не найкраща), якщо руни уві сні це вiдьмацтво повне .
Говорячи по нашому Пьорунство. Пьоруна слухали під Дубом (не під кожним) i дуб шепотал їм своїми листочками.
Нині уві сні за мною ганявся фен я отако собі подумала, жи певно тре менше на вихідних дивитися всякої фантастики, містики і ужастіків),бо потім всяка дурня снитися починає)