Кажуть що сни запам*ятовуєш в залежності від того коли збудився. Так ось мені запам*ятався вчорашній мій сон. Був дуже дивний. Ніби я зі своїм чоловіком і десь ще багато людей, але це у Львові або на Україні то точно. І якось воно так є, що я напіводягнена і це вже вечір, а мій чоловік ходить ніби напідпитку з якимись чи то друзями чи то жінками, і коли я його кличу підійти до мене він мене ігнорує. І тут я довго не думаючи, іду ніби додому і одягаю голубий спортивний костюм і збираю всі речі. Мене бабця моя, яка спить в кімнаті на ліжку питається куди ти йдеш? А я кажу, що іду геть з дому від Андрія. І тут мій чоловік якось дізнається що я від нього йду і влаштовує страшний дебош - гаратає в двері, кричить різні бяки і погрожує мені що я нікуди не піду. Але я при тому при всьому залишаюсь спокійною і виходжу на вулицю. І тут до нас виходить дзядзьо моєї товаришки з якою ми разом виросли. (Довідка, він помер вже добрий 8 років тому). Так он він до нас говорить, що чому ми влаштували такий гармидер адже у нього мала дитина і вона хоче спати. А хтось з моїх родичів йому каже, що ось вона хоче іти з сім*ї. А він у відповідь каже, що спочатку треба попробувати щось налагодити. Ну а ми йому розказуємо що я вже перепробувала і який мій чоловік впертий і як він продовжує в свому репертуарі. І на це він сказав, ну що ж, таки треба йти. І на цьому я збудилась.
Аліас! Де ви були сьогодні вночі? А я знаю де! Ви були у моєму сні, вже вкотре. Снилося мені, що я живу в гуртожитку, йду по сходах, аж тут назустріч іде ваша сестричка з довгим світлим волоссям - це ви до мене в гості приїхали. Потім ніби ми всі (і ви в тому числі) на якомусь стадіоні гуляємо, але там було дуже гарно, якась студентська вечірка. А потім у мене в кімнаті (в гуртожитку, що снився) сиділи. І хтось загубив ключ, і ми всі його шукали..
Обожнюю канцтровари! Бери мене наступного разу. А мені після Львова часто сниться, що я купую трамвайні талони, то в кіоску, то в трамваї, і кожного разу мушу просити "на всі", бо в продавців здачі немає. ) ) ) Але найдивніше, що у тих снах живе якась жінка, котра продає підроблені талони, а я не можу їх не купити, бо вони дуже красиві, на хорошому папері, з різними малюнками, а потім на мене у трамваї сваряться, що то підробка і де я таке купила. А ту жінку ніхто зловити не може, бо вона постійно в іншому місці ті талони продає.
мені чомусь здаэться, що це символічний сон.. і взагалі, сни які повторюються є чимось більшим ніж суєта.. звичайно не варта приділяти їм надто багато уваги, але..
Мені сьогодні наснилось стільки снів,скільки й за весь минулий рік не пам"ятаю,та ще й ті сни плавно переходили один в другий після мого чергового пробудження-засинання:1-ий сон,що мені фарбують волосся в мене вдома десь опівночі;2-ий,що в мого синочка,виросло багато зубиків(і я то побачила,коли мене фарбували);3-ій,що до мене прийшов мій колишній хлопець з "повинною" за все зло,що він мені колись причинив,і сказав,що хоче бути тільки зі мною(притому,що в мене є чоловік та син);4-ий та нальбільш тривожний,що в момент мого вияснення стосунків з колишнім,до моїх батьків подзвонив лікар і сказав,що всі аналізи підтвердились і мені треба негайно робити операцію,всі плачуть,я в шоці,колишній каже,що тепер тимбільше мене не покине.......ось такі сни
Давненько щось мені цікаві сни не снилися от тої ночі нарешті приснилося щось цікаве - я у холі палацу Хоткевича, чекаю початку чергової КВН - гри(і при тому знаю, що моя команда грати не має).тут раптом я помічаю своїх хлопаків,одягнутих в нашу форму.хлопці, виявляється, вирішили вигнати мене з команди і грати цю гру без мене.я починаю з ними скандалити,але вони зі мною не говорять я вибігаю з Хоткевича в сльозах,біжу на всіх парах до Оперного, там зустрічаю Бору..вона починає мене втішати, казати,що все буде ок,що вони ідійоти і ше пошкодують по свій вчинок.потім ми з нею гуляли по центру а потім я їхала додому в маршрутці,даю водію гривню(більше в мене не було).водій без проблем взяв гроші.тут якась жіночка з дитиною на руках починає на весь салон кричати, що от молода, гроші заробляє, а 1.50 за маршрутку заплатити не годна і починає вимагати у водія,щоб він мене вигнав з маршрутки.я починаю з тою жінкою сваритися і прокидаюся. от таке - цілу ніч зі всіма сварилася
Ой..ну і сон мені сьогодні наснився... Що позайомилася я з якимось хлопчиком....ми гуляли...потім я вирішила від нього втекти...але чомусь у нього були мої мобільні телефони...я їх так йому і залишила...а сама сіла у таксі і поїхала додому...а ше мені снилися червоні панчохи....
Пам'ятаєте бігморди "КРАЇНІ ПОТРІБЕН ЛИТВИН"? Так от одного разу мені наснився такий бігборд, на якому було написано: "КРАЇНІ ПОТРІБЕН НОВИЙ ЛАПСЕРДАК!" Пояснити це я навіть і не намагавсь
Йой,а мені нині такееееее снилося..капець...Значця, лажу я по своїй рідній школі, щось шукаю,але сама не знаю що Лажу,лажу( а школа чогось така велика,що капець,всякі там різні лабіринти,таємничі кабінети)..Найцікавіше,що надворі ніч,а по школі крім мене ще якісь людиська лазять..потім я якимось дивом переношуся за Львів( щось таке схоже на Брюховичі). я там опиняюся разом з Борою і ще з якимось двома дівчатами. лежимо собі на траві,спілкуємося,обговорюємо мої нігті (а сонечко світить,травичка зеленіє)..тут раптом ми помічаємо що різко починає хмаритися і блискати. Бора каже,щ озараз буде гроза і треба втікати звідси.ми починаємо бігти по дорозі,різко темніє...біжимо - біжимо,а назустріч нам мчить зелений "жигуль",який їде прямо на мене.я різко підстрибує вгору,хвацько перестрибую машину..ми біжимо далі..і тут світло фар,крик Бори "Дівчата,обережно,це вантажівка" і всьо...нас збиває величезний трак...прокинулася я в холодному поту,ще пару хвилин ворухнутися не могла..потім знов заснула, наснилося мені,що в Україні дострокові вибори, мене вибрали в дільничу комісію секретарем отаке во...
А мені чомусь останні дні почали снитися довгі кольорові сни з чудернацькими сюжетами. Ще й при тому гарно висипаюся.
Снилося мені жахіття...моя фобія.....багато курей, які налітають мені на голову...і дзьобають...та я у сні мало інсульт не дістала....ну ні щоб приснилося щось толкове....
Снилось сонце, а може то просто була вогненна куля, що визирало зза дерев в метрах так 300. красиво було. Та ще й проснулась від того що сміялась, аж самій дивно стало. Потім ще годину заспокоїтись немогла, все сміялась сама до себе. Кажуть якщо людина сміється увісні то тоді над нею ангели пролітають, так бабуся в дитинстві казала. Може дійсно щось таке було
То ше толкове, в порівнянні із моїм сном... : Сниться мені якась бабця, яка живе на території воєнної частини (яка знаходиться біля моста на Чорновола, замість 53 школи...). От та бабця в моїх снах поклоняється літаючим слоникам , від того, шо їсть гамбургери... Я забираю ті гамбургери і несу їх до цирку з метою їх спалити, щоб бабця не поклонялась літаючим слоникам. Дур- дом....................
Не верю(с)Які соняшники? Їх ще й не садили навіть.То може кульбабки? ггггг, мій теж ДЕЩО з Макдональсу з"їв, всю ніч бігав...ніколи спати було