Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ура, Мавпусичок тут!:girl_tender:

Будеш мати мові мешти і кавалЄра!:good:

• Подобається Подобається x 7
  2. D.M.

D.M. Well-Known Member

Мені минулої ночі снилося, серед іншого, якесь передбачення чи то аналітиків, чи то астрологів, що на наступних президентських виборах у США Президентом буде обрано когось із прізвищем Рибка, а Віце-президентом - когось із прізвищем Нерибка. Я занепокоївся: невже Обама не протримається два строки? А потім подумав: треба буде ретельніше з'ясувати, наскільки надійні передбачення з цього джерела.

Ще при цьому я ніби знав, що у США є конгресменка з прізвищем Рибка, республіканка. Але я не був упевнений, чи саме про неї йдеться в передбаченні. І ще подумав: вона ж, здається, дуже молода; треба перевірити, чи досягне вона 35 років до наступних президентських виборів; якщо ні, то це не вона, оскільки до 35 років не можна стати Президентом США.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може то вже компанію починати?
    А чо?
    Рибка цілком може стати гамериканським президентом...:scratch_one-s_head:
    Молода,амбіційна,ерудувана...:good:
    Мовами володіє(сама казала якосьто)...
    Всьо може бути...:sorry:

• Подобається Подобається x 11
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снилось, що переходила дорогу, точніше перебігала, щоб встигнути перед автобусом, який мчав посеред дороги.. Я то перебігла, а бабулька якась посеред дороги заклякла і не рушить з місця. Автобус гальмує перед нею, а вона далі стоїть. Напевно в шоці. А така маленька худенька, ще менша за мене. То я підходжу, обіймаю її і перевожу через дорогу. Ще в мене якимось чудом нога під тим автобусом застрягла, але встигла вивільнитись, поки він не поїхав..
    А потім снилось, що в мене були приступи лунатизму.. І я познайомилась з хлопцем, а потім впала в стан лунатизму, тобто заснула в нього на руках і мені снилось, що я царівна в замку. А він не знав що сталось і чо я зненацька заснула і почав мене будити. Я прокинулась і не знала хто він і почала від нього втікати. А він біг за мною і хотів пояснити що сталось. І я зупинилась, бо він був дуже приємний і просто було цікаво що він скаже. І тут кажуть - "стоп, снято!" і бачу навколо нас знімальний майданчик, а ми виявляється знімаємось в кіно..

• Подобається Подобається x 9
  5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Якicь реабілітаційни центр для борців сумо у відставці , їх там товсті стари японки мнуть труть , масаж і усе таке.:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Ні. На жаль, президентом США поки що може стати лише той, хто народився у США. :sad:

• Подобається Подобається x 5
  7. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Поки мене тут не було, то мені нічого цікавого не снилося, або взагалі нічого.

А от сьогодні є привід написати, бо снилася мені знову Аліас, щоправда лише в епізоді, але більше зі сну я нічого не пам'ятаю, лише те, що сиджу я в дома, а хтось стукає в двері. Я відкриваю, а на порозі стоїть Аліас і каже: "Привіт! Ідемо погуляємо..." Я сказала, що добре, зараз зберусь... І більше нічого не пам'ятаю.

• Подобається Подобається x 4
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені Халіф снився(мультик якийсь такий є) так от він танцював в балеті і ми були закохані. але нам не дозволяли зустрічатись.Жив він у якомусь недобудованому будинку.Я прийшла до нього ,хотіла сісти на якусь лавку і вколола палець -загнала ..мм..як то буде занозу, кров аж бризнула з ранки, було дуже боляче..
    Галюсик, може й справді погуляємо як я переберусь до Львова? Досить вже мені снами блукати по місту:)

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені снилось, що гуляла з Лілею Р. ботанічним садом..
    А перед тим мала бути форумівка, але всі погубились. І в результаті зібрались в мене вдома. Але Іспанки не було і я дуже переживала де вона..

• Подобається Подобається x 8
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тю..де я сі діну:))):))) але приємно коли навіть уві сні за тебе переживають...:blush::blush::blush:

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Нещодавно снилось, що моя мужа мені зраджувала:ireful1:
    при чому: то вже другий сон, де він з одною і тією ж кубітою зажигає - взнала б хто то - повбивала:ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  13. А мені снилося, що Пупер повернувся на ЛФ...

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

Леді, не мучся!!! :)
    я в сонники не заглядаю, но для такого випадку..:)))

в більшості сонників пише, що якщо вам зраджують увісні, то в житті хтось може позловживати вашою довірою...
    а ще пише що це кінець всіх печалей
    а ше отакево
    (то сонник Фрейда)
    "Если вдруг вам приснилось, что ваш любимый изменил вам, это свидетельствует о том, что наяву вы обеспокоены такой возможностью и мучитесь от безосновательных подозрений. Не страдайте и не орошайте подушку слезами, а откровенно поговорите с человеком.

;)

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені снився сон що я стала директором заводу, що виготовляє канцтовари....
    Завод великий, а працівників катастрофічно бракувало...І цілий свій сон я провела в пошуках робочого персоналу:)

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Жах...Снилося скошене пшеничне поле, золота стерня виблискувала на сонці, поряд у якомусь озері віддзеркалювались дерева...і скошена пшениця....А понад дорогою розкидані запчастини від авто і багато крові.Аварія......Далі від цього місця стоїть пакет...там м"ясо ..людське....тих, хто загинув у тій катастрофі...Брррр

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені снилось що мій двойорідний брат одружувався на жидівці. І ми всі дружно і голосно співали - Гала-Наґіла... і кричали Мазелтов... і всі казали що то нічого що жидівка, зато яка файна. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

ну... що я вам скажу... сон про рибок - збувся:)
    тепер тільки позбутися проблєм зі здоров"ям, що виникають, як гриби після дощу і восени знову насолоджуватися материнством:preved:

• Подобається Подобається x 12
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вітаю, вітаю!!! Я така за вас рада!!!

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

а де твій аватар? :)