Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а шо я можу вдіяти, коли дівки мене люб"їт?

• Подобається Подобається x 8
  2. victorys

victorys позитивчик :)

дійсно, нема на то ради :nea: :pardon: ;)

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А якби вони Вас ще й побачили, то навіть не уявляю якого б гарема Вам прийшлось завести:))

• Подобається Подобається x 9
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

от чому мені і страшно...........:sorry:

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та Мих знає же Маруська не вибредна. :)))

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нема чого сі бояти. Ми вас вубиду не дамо, знаєте ви ж бо бдете їден на нас всіх.:tongue:

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені снився сон, що я влаштувала скандал у якійсь кавярні....У злості вилила в обличчя комусь склянку соку (правда непамятаю кому)...Наговорила купу поганих речей своїм знайомим (з якими я прийшла)....і з гордо піднятою головою покинула цей заклад...ось так....

8. Alias

До чого то мені все сниться? Вчора автобус в рюшечках, а сьогодні дві таблетки рожевого і жовтого кольору.І наче б то з тих таблеток мають народитися мої діти:8:
    Як же я їх берегла, піклувалася , держала в теплому м"якенькому ліжечку.Потім вони якось там народилися , я того не бачила.Тільки пам"ятаю, що весь час боялася аби вони були не голодні і з хати не виходила.Дивилась на вулицю через вікно, а там стільки квітів в садочку гарних цвіло...

9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy: Ти кальянкик наніч чи що? :crazy::crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 7
  10. Alias

та ні..і грибів не їла:))

11. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Тоді дииивно диииивно :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  12. Alias

Нє, ну я не проти дітей, скоріше навпаки, але зараз якраз не той випадок....трохи згодом..:)

• Подобається Подобається x 5
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І в мене сьогодні була дитяча тема. Снилось, що іду в під'їзді до квартири батьків. А біля дверей вже якась дівчина стоїть. І я помічаю, що у неї таке саме вбрання, як у мене, такі самі капці. На платтячку була стрічка вшита, то я собі уявила, що в нас вони різного кольору і вони зразу змінили колір (наслідки зависання в фотошопі, мабуть :wacko: ). В неї ніби дитина з собою. Але її не видно. І ніби в мене теж є. Я кажу - давай порівняємо чи в нас діти однакові. Заходимо до батьків додому і йдемо в кімнату, закриваємось, щоб мама не побачила. Вона витягує свою дитину, а я роблю вигляд, що в руках теж тримаю дитя, але насправді там нічого не було. Тоді я взяла її дитинку, а вона була дуже маленька, розміром з долоню, але з руками, ножками, як доросла людина. І вже ніби вона стала іграшкою з такого матеріалу, як колись були такі іграшки-ліпучки.. :wacko:

• Подобається Подобається x 12
  14. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Десь з місяць тому снилося, що подруга подарувала подарунок в пакеті подарунковому, а на другий день прийшла той пакетик забирати. А от сьогодні снилось, що вона вже й за подарунком прийшла...:)))

• Подобається Подобається x 6
  15. Alias

А мені снилась сьогодні така товстелезна жінка, що насилу могла ходити.А ще снилося як ростуть квіти:).Спочатку такі малесенькі росточки з землі повилазили..потім все більші і більші. аж поки не зацвіли такими гарними яскравими кольорами..

16. Мне снилось, что у Лили новая ава. Я запомнила, какая. ;) Интересно, сбудется или нет?

• Подобається Подобається x 3
  17. Alias

Сниться мені, значить, що стою на якійсь кручі, а внизу хлюпочеться море.А на пісочку роздягаються два монаха.Коли роздягнулися..Мама моя рідна!:))У одного труси блакитні у великих білих горохаг, а в другого такі самі, тільки рожеві.Потім вони вилізли на вишку ..і почали займатися своїм "коханням".Мені стало соромно і я втекла.далі почався густий сосновий ліс і морські хвилі майже торкалися моїх ніг.А була я вже не сама , а з коханим.Нам треба було йти у якусь кав"ярню, де на нас чекали батьки , щоб обговорити наше весілля..
    Як завжди, будильник продзвенів не вчасно..

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Поки мене тут не було мені багато чого снилося.....але розповім про останній сон...значить сниться мені, що викликає мене головний лікар до себе в кабінет...я заходжу...а там на столі у гарній коробці гарні гарні мешти...і він каже, що це мені подарунок...бере їх і одягає мені на ноги....і розказує як вони мені пасують....я зашарілася як помідор....і тут заходить заступник і дивиться на це все, і в шоці каже що не буде нам заважати...
    і я прокинулася...

19. Alias

А нові мешти сняться до нового кавалєра:)

• Подобається Подобається x 7
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну чому мені ніколи мешти не сняться???:shout::shout::shout::shout::shout:тіки вічно якісь футуристичні ужастики..от недавно снилося,жи я якийсь агент розвідки і в старовинній церкві в Польщі переховую групу дітей разом з якимось паном.ми в тій церкві ніби ховалися від торнадо..:crazy::crazy:

а де твій аватар? :)