А мені снився сон, що я влаштувала скандал у якійсь кавярні....У злості вилила в обличчя комусь склянку соку (правда непамятаю кому)...Наговорила купу поганих речей своїм знайомим (з якими я прийшла)....і з гордо піднятою головою покинула цей заклад...ось так....
До чого то мені все сниться? Вчора автобус в рюшечках, а сьогодні дві таблетки рожевого і жовтого кольору.І наче б то з тих таблеток мають народитися мої діти:8: Як же я їх берегла, піклувалася , держала в теплому м"якенькому ліжечку.Потім вони якось там народилися , я того не бачила.Тільки пам"ятаю, що весь час боялася аби вони були не голодні і з хати не виходила.Дивилась на вулицю через вікно, а там стільки квітів в садочку гарних цвіло...
І в мене сьогодні була дитяча тема. Снилось, що іду в під'їзді до квартири батьків. А біля дверей вже якась дівчина стоїть. І я помічаю, що у неї таке саме вбрання, як у мене, такі самі капці. На платтячку була стрічка вшита, то я собі уявила, що в нас вони різного кольору і вони зразу змінили колір (наслідки зависання в фотошопі, мабуть ). В неї ніби дитина з собою. Але її не видно. І ніби в мене теж є. Я кажу - давай порівняємо чи в нас діти однакові. Заходимо до батьків додому і йдемо в кімнату, закриваємось, щоб мама не побачила. Вона витягує свою дитину, а я роблю вигляд, що в руках теж тримаю дитя, але насправді там нічого не було. Тоді я взяла її дитинку, а вона була дуже маленька, розміром з долоню, але з руками, ножками, як доросла людина. І вже ніби вона стала іграшкою з такого матеріалу, як колись були такі іграшки-ліпучки..
Десь з місяць тому снилося, що подруга подарувала подарунок в пакеті подарунковому, а на другий день прийшла той пакетик забирати. А от сьогодні снилось, що вона вже й за подарунком прийшла...
А мені снилась сьогодні така товстелезна жінка, що насилу могла ходити.А ще снилося як ростуть квіти.Спочатку такі малесенькі росточки з землі повилазили..потім все більші і більші. аж поки не зацвіли такими гарними яскравими кольорами..
Сниться мені, значить, що стою на якійсь кручі, а внизу хлюпочеться море.А на пісочку роздягаються два монаха.Коли роздягнулися..Мама моя рідна!)У одного труси блакитні у великих білих горохаг, а в другого такі самі, тільки рожеві.Потім вони вилізли на вишку ..і почали займатися своїм "коханням".Мені стало соромно і я втекла.далі почався густий сосновий ліс і морські хвилі майже торкалися моїх ніг.А була я вже не сама , а з коханим.Нам треба було йти у якусь кав"ярню, де на нас чекали батьки , щоб обговорити наше весілля.. Як завжди, будильник продзвенів не вчасно..
Поки мене тут не було мені багато чого снилося.....але розповім про останній сон...значить сниться мені, що викликає мене головний лікар до себе в кабінет...я заходжу...а там на столі у гарній коробці гарні гарні мешти...і він каже, що це мені подарунок...бере їх і одягає мені на ноги....і розказує як вони мені пасують....я зашарілася як помідор....і тут заходить заступник і дивиться на це все, і в шоці каже що не буде нам заважати... і я прокинулася...
Ну чому мені ніколи мешти не сняться???тіки вічно якісь футуристичні ужастики..от недавно снилося,жи я якийсь агент розвідки і в старовинній церкві в Польщі переховую групу дітей разом з якимось паном.ми в тій церкві ніби ховалися від торнадо..