Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Мені свого часу часто снились якісь дурні сни що я їду за кермом і попадаю в якусь аварію, або що у мене хтось стріляє, або падаю з якоїсь висоти і кожен раз у цих снах залишаюсь живою:dntknw:
    Раз приснився на стільки реальний сон,що я вся мокра проснулась:shout:
    снилось якесь пограбування банку,хтось стріляв і попав мені в голову:suicide:.Потім бачила себе з боку як лежу в комі, а біля мого ліжка сидить подружка і молиться...і через пару днів я вийшла з коми, а лікарі були в шоці.
    Тепер мучають думки чи це якийсь знак від Бога, чи треба менше фільмів на ніч дивитись...?

• Подобається Подобається x 7
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А мені нині такеееее снилося..не повірите:))) снилося,жи Мих і Маруся - мама одружилися:):):)чесно-чесно!

• Подобається Подобається x 15
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда.... я тої ночі пройшовсі по снах симпатичних форумчанок.....

• Подобається Подобається x 10
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Миху...а я тебе там видів...;)
    Ми разом...на "дєло"..йшли...:cool:

• Подобається Подобається x 6
  5. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ха - ха, а в моїх не були!:)))

Та й Вас я там не бачила...:tongue:

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Ну..дик...на "дєло" ж...:dancer:

7. оригіналка

А на дЄло, ясно...:blush:

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

єсчьо не вєчєр...........

• Подобається Подобається x 8
  9. Мих, вы мне точно не приснитесь, потому что я не знаю, как вы выглядите. :pardon: Фото годов молодости не в счёт.

• Подобається Подобається x 3
  10. оригіналка

То був намЙок!?:blush:

11. Romko

Ага...
    Тогда ми ідьом к вам!:preved:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо вірити всім тестам.. :ninja: А якщо по темі - розкажіть про фантастичні сни. Мені цікаво :)

Мені такий довгий сон снився з п'ятниці на суботу, цілу ніч один сон, навіть коли прокидалась і засинала знову - далі продовжувалась та сама історія. Таке рідко буває, може і не було такого ніколи, не пам'ятаю.
    Так от той сон був про місто. Часто сниться Львів з якимись дивакуватими місцями, яких там насправді нема. І от цього разу снилось, що у Львові є печери у вигляді підземних переходів. Так ніби біля Ляльки. І там збирались люди грати в якийсь квест. Ніби перед тим я їх всіх позапрошувала, поприїжджали з різних міст. Не мало бути чогось грандіозного, звичайні змагання, але вирішили вже якщо є стільки народу поважного, то треба організувати щось серйозне.
    І ми поділились на команди. Треба було зробити три завдання. Першим було - побачити якусь особливу маршрутку з вказаним номером. І всі ходили шукали ту маршрутку дуже довго. І я побачила її! Вона була чорно-біла в кліточку, пуста, але з водієм. Проїхалась повз нас, я послала свою команду за нею бігти. А сама пішла виясняти до організатора що далі - чи хватить тільки побачити маршрутку чи ще щось треба зробити?
    А він в той час пустив аудіо-запис від водія маршрутки, який дав підказку - "Я їжджу по бруківці, де нема люків каналізаційних". І всі побігли на ту вулицю, де не було люків. А я залишилась стояти. Організатор спитав мене чому не біжу зі всіма, а я кажу - я вже бачила ту маршрутку і хочу робити наступні завдання. А він мене починає цілувати :shy:. А я дурненька засоромилась і побігла на ту вулицю без люків (хоча то був дуже навіть симпатичний хлопчина :shy:).
    Та вулиця без люків ніби є біля кінцевої 4-ки трамваю. Але не та кінцева, яка насправді у Львові. А ніби стара якась. Там старі рейси, вже не діючі, альтанка поржавіла, і стара-престара бруківчаста дорога без люків. І багато людей по всіх сторонах вулиці виглядають ту маршрутку, опираючись на турнікети. А маршрутка проїжджає трохи далі і знову тільки я її бачу. Починаю видзвонювати за своєю командою, але їх десь нема. Біжу в підземку, а там їздить транспорт. А на горі чомусь ні, тільки та чорно-біла маршрутка в кліточку..

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені шо, я ше молода... я магу. Шо Миху, кажі жінці ней салати кроїт, вісілє гуляєм :haha::haha::haha:

14. victorys

Я чула, що у Львові були такі підземні тунелі. Мені тато розказував,шо як він був малий,то з хлопцями залазили у такі тунелі, казав що один з них десь близько біля памятника Федорова був (там де тато жив колись). А ще я чула що у Львові навіть організовують екскурсії "підземним Львовом" , дуже хотіла би потрапити колись на таку екскурсію :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знову снилось море:sad:Чому воно мені снитьсяколи я його не люблю і не хочу туди? ..І автобус в чохлі з зеленої тканини весь в рюшах і з очима.він був схожий на якусь казкову істоу або на паровозик з мультика, що квіти нюхав...

• Подобається Подобається x 4
  16. victorys

А я люблю і хочу! ...а не сниться... :sad:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Просто набридло мені кожен рік все літо проводити на морі.Хочу інших вражень, хочу в ліс, в гори...короче..у Львів!

18. victorys

Як я це розумію! Я кожен рік у лісі, в Карпатах і у Львові час від часу...хотілося б накінець погріти попу в теплому пісочку на березі моря:mocking:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То прийдесі мені в мусульманство перейти.... там таке можна....

20. victorys

а не лякає Вас думка скілько то треба заробляти долярів щоб такий гарем утримати? о_О
    Кризис однако...:)))

а де твій аватар? :)