та я там знаю на кого ви їх лишили... смутно згадується якесь громадське місце.. кафе чи шо... багато народу.. мо форумівка?!)
Помітила дивну річ - як тільки починаю відчувати ревнощі до коханого, щось собі вигадувати, мені сниться, що він дарую мені букет троянд. Першого разу як наснилось, я одразу у сонник подивилась - подарувати троянди означає вірність
Моєму сьогодні приснилось, що я була п"яна і з кимось фліртувала.Каже, що прокинувся з таким ревносним почуттям і зовсім без настрою.Я до нього говорю. а він мені буркає..наче то все правда було.)Потім пройшло..чи дійшло)
Снилось, що я поїхала на лижі в Норвегію. Але там снігу не було і між кам'яними горами були дзюрки. Я їх заліплювала снігом.. А ще ліфт, якась кракадзябра, від якої всі втікали.. І школа, булочки, зошити, прибиральниця.. Все якось кавалками..
Я певно від Нірванки заразилася - мені якісь тепер завернуті сни почали снитисяСнилося мені,що батьки знайшли мені нову роботу і повели мене туди влаштовувати.То був якийсь бункер за містом чи щось того плану.Там була купа людей,комп"ютери,всі кудись бігали,ніхто на нас не звертав уваги.Зрештою мені дали сортувати якісь папірці,а батькам сказали наглядати за мною,щоб я не сачкувала.В мене на столі стояв комп"ютер і я з нього тихцем лазила на ЛФ. Значить перебираю я ті папірці і щось змушує мене глянути на стелю(а стеля там була скляна).Я дивлюся,а високо в небі летять один на одного два літаки - один Боїнг,а інший якийсь маленький.Вони стикаються в повітрі і маленький літачок падає внизВ той же момент по радіо передають,що на Топольній згоріло 10 маршруток з людьми..Всі дороги перекрито,в місті надзвичайний стан,людям наказують залишатися на місцях.Моя мама каже,що треба нам звідси вибиратися,єдиний шлях пробитися на інший кінець міста - то на машині швидкої допомоги.....На тих словах я прокинулася.. Бррр..от такий от сон...
Мдям... ваші сни і на мене перекинулись. Мені он Самойлович приснився що стояв в дверях з чумайданами, ніби я, Мих і він з Німеччини приїхали на якусь конференцію. Що там було точно то вже не скажу, було купа дівок і щось бурно обговорювали. Я Самойловича приперла на порозі в дверях, ну ще б не приперти з моїми то габаритами.
Я сьогодні пів ночі малювала олійками величезне полотно... без пензлів, лиш пальцями... таке яблуко получилось...
А мені сьогодні снилася моя нездійсненна мрія....яку я можу бачити лише у снах...а може цей сон - перший крок до її реалізації???
Добре вам, такі позитивні сни.. А мені снився маніяк в школі. Подробиць не описую, бо то просто жахіття.. Було страшно, всі тікали. Я сховалась, а потім школу відкрили і всі почали розбігатись. І я дуже дуже швидко бігла додому. І на пів дорозі забракло сил. То я лягла на чорній дорозі, бо була одягнена в чорному, щоб замаскуватись.. Прокинулась в гарячці, 3 години не могла спати, крутилась.. Потім ще раз заснула. Снилось, що каталась на американській гірці і зависла в повітрі дороги ногами. Голова крутилась і нудило. Потім мала ще й за то заплатити 3,50 грн. А в мене було тільки 3,25 грн.. Потім шукала кантор, але замість грошей вже був туалетний папір
то видно криза так у снах трансформуэться а я сьогодні навіть говорила уві сні.. щось типу "Ясно! Ясно! Ясно!" а снилось якраз що мама задала мені купу питань, а я на них від повідаю так! так! так! і ще багато всякого снилос, але день був важкий і сон глибокий...
А мені снилися мої померлі родичі і те, що я виходила заміж, а вони були моїми гостями.А от у весільному вбранні я себе не бачила ...
Снилось, що приймала роди . І звісно без масакри не обійшлось - лікар, який дивився телик і не допоміг навіть. А в мене голос відняло і кричала, а звуків не було. Жінка перестала дихати, дитя безпомічне, не знаю що з ним робити, все в крові.. Не скоро тепер зайду на ДП.. То я недавно передивлялась тамтешні теми з фотками пузіків..
після читання Торгні Ліндгрена два дні поспіль сняться молоді чоловіки, що займаються сексом, а якась знайома дівчина ходить по колу у білій нічній сорочці і тримає їм свічку я тим часом підглядаю в шпарку
А мені снилося, що захожу я в кімнату до своїх батьків, а там мій тато з своїми друзями щось святкує. Всі дуже шумлять,випивають, тільки один сидить в куточку, на дивані і мовчки за всім цим споглядає. Всіх гостей бачу дуже добре, тільки він якийсь ніби в тіні. потім я приглядаюся, а це татовий друг, який декілька років тому помер від алкоголізму (його знайшли мертвим у лісі).Дуже неприємний сон
Був мiсце подiбним до Кракова і місцева схиляла мене зайнятися перевезенням наркотиків ,тому що її гешефту капут.Говорю ,може гроші будуть але з такими як той скороход ні хто не водиться , навіщо тоді гроші. У ній близько 2000 старих марок залишилося й змінити ті марки не відомо де. Кажу, краще антикваріатом торгувати зараз люди збанкрутують почнуть цікаві речі продавати. А ще когось забив ножем ,хiба лиходія.
Знову форумляни сняться Сьогодні черга Рибки.Наче я наводю лад в кімнаті, прибираю, якісь вазонки переставляю ближче до вікна, а вона лежить на шткарному ліжку. в гарній, білій, мереживній білизні і командує куди мені і що поставити) А ще снилося, що я на форумівку не встигла і не знала потім куди мені йти...