Ну дик..ліжко то порожнє,скучно якось саменькійот і лазимо по чужих снах - самі не спимо і іншим не даємо
Два дні назад мені снився страшний сон: начебто проходила повз мій дім якась жінка, але вся така чорна, одяг чорний і тримала у руках чорну скриню. І вона собі йде по вулиці, зупиняється біля мого вікна, а тим часом я і моя сім'я, спостерігаємо за нею. І вона відкриває цю скриню, озирається, чи ніхто її не бачить - і кидає цю землю прямо у вікно. А вікно було відкрите і земля впала на підлогу. І я, розуміючи, що щось робиться погане, беру і скоро стаю на цю землю. Тут я просинаюся від такого болю ніг... Два дні я ледве ходила, аж сьогодні стало трішки лекше...
ОБС - це коли одна. а то - багато: різного віку і в різних місцях (не тільки на форумі). але зрештою: мені сон не збувся - то виходить, ви праві... П.С.а в кішку - вірю, і в сіль, і в те, як око чешеться...
Сны снятся нам очень часто под впечатлением от каких-то событий в жизни. У вас есть аквариум, вы за ним наблюдаете - вот вам и снятся рыбы. У меня тоже есть, вдобавок я и на рыбалку очень люблю ходить - и мне часто рыбы снятся.