Якби я могла гарно писати і ще малювати все те, що в снах бачу, це були б бестселери! Часто сниться, що знаходжу у Львові якісь нові споруди, колись снилось, що була форумівка і ми з Левандівкою і Молв відкрили костели вмуровані в печери, а в Левандівки прокинувся дар екстрасенса і він закрив очі і розповідав що було на тому місці колись.. А ще якось снилось, що по Львову їздять приватні маршрутки - трошки більші за машинки для гольфа, і в них тільки водії і 2-3 пасажири. І ще часи чуми снились, ніби трупи біля Домініканського зносили.. Брр.. Але тоді я того не бачила, а просто знала, що це роблять. Колись бачила базар, на якому продавали індиків, біля підніжжя Високого замку. І все було таке брудне.. Взагалі чомусь часто сниться Львів, як дуже старе і брудне місто, люди в лахмітті, з гнилими зубами і т.д. А ще сниться, що в центрі розкопали бруківку і змінили рух трамваїв. І що вони їздять строго по графіку і дуже швидко. І що вони можуть переходити з колії на колію, або переганяти один одного
Я вчера весь день думала про экзамен по математике. Наверное, поэтому мне наш Коля-Богун приснился (он же студент-математик) . Как будто мы с ним бегали по каким-то корпусам и искали туалет.
В мого чоловіка був період, коли йому війна снилась. Причому не завжди Друга Світова, а всякі різні. У всіх них він брав активну участь, у своїх снах, звісно. Бував пораненим, ходив у розвідку і все це було таке яскраве і натуральне, наче він фільм дивився. Коли описував мені свої сни у листах, то виходило на кілька сторінок. Хтось колись казав, що війна сниться тим, хто ще не знайшов свого місця у житті, не реалізувався професійно. І справід, коли з роботою і кар"єрою все налагодилось війна скінчилась .
В мене от ті сни почались після того, як у вересні до Львова з'їздила. Напевно просто часто про Львів думаю, але чому ті варварські часи сняться?.. Все так дивно, і в мене присутнє таке відчуття, ніби це якісь підказки, і я маю щось зробити, але не можу зрозуміти що.
Підсвідомість... Що вона каже..ми можем лише догадуватись... Мені часто сниться,що мене закривають в тюрму... Не знаю,за що..але знаю,що надовго..дуже надовго... Чорно...страшно... І не видно виходу.. Це переслідує мене вже давно..багато років... Буджуся..і вже не сплю..щоб не повторилося..
А нам і п"ятниця і субота підходить гм..Дівчинка Христинка 18 вересня.....щось тут є... безвихідь..надовго...
шоб шпаргалки переписати мабуть) а мені приснився білий ,довжелезний ,весільний лімузин..і було то в Сімферополі..а вся та радість коштувала 4800 гр . в день.А ще снилося море..
мені приснився собака, великий чорний доберман... що веду його до коліжанки, робити операцію і діставати з кишечника щось дуже важливе, але по дорозі той пес мені дуже полюбився і вже шкода стало ... так і не дізналась що таке важливе собака з"їв))) Нірванко, читаю ваші сни і згадую свого чоловіка... не сни, а фільми... війни, катастрофи, погоня з міліцією, драми... останній сон був а-ля Сталкер, в місті повно мутантів і будинки захищають з калашами))
В чоловіків то не дивно - вони ж полюбляють всякі такі ігри, фільми, а я ж навіть фільми жахів із закритими очима дивлюсь.. Снилось, що їхала в маршрутці на нову хату по Львові. І не заплатила за проїзд. То водій мені не зупинився на зупинці, на зло. Ще й змінив маршрут. Але доїхав він якраз під саму ту хату. Це був недобудований будинок (мені часто такі будови сняться), де було кілька поверхів, без підлоги, а на стінах полички, на яких сиділи котики. І я лазила по тому будинку і збирала тих котиків, рятувала їх. Потім їхала в якийсь санаторій. Приїхала зарано, вирішила перекусити в їхньому кафе. Підійшов циган і просив гроші. Я не дала, а він почав мені волосся патлатати. Я пішла скаржитись адміністрації санаторію. Вони мені компенсували це безкоштовними додатковими днями в санаторію. Потім знову той недобудований будинок. Біля нього огорожа, травичка, як дачна ділянка. За столом зібрались люди і святкують новий рік. А я на них ображена, ходжу щось роблю.. І кажу - вже ж новий рік, вже бемкає, ви що не чуєте? І вони почали пити шампанське, вітати один одного, а мені було байдуже якось.. (сон тлумачу так - додаткові дні в санаторії - це те, що мені сьогодні сказали, що треба буде ще почекати на документи. а нова хата - можливість переїзду до Варшави, яка сьогодні з'явилась. коти - це відлуння телепрограм по порятунок тварин)
нині снилася співробітниця - вагітна і в рожевій кофтині. дала меін помацати животика... телефоную їй (наяву) - щоб розказати а вона каже: "моя Катя (дочка) страшно істерить з того приводу, що їй здається, що в мене виріс живіт, вимагає підняти блузку" (Ліля худа, як жердина) . мала надивилась серіалів і думає, що мама має обов"язково вмерти, як народить другу дитину...
Сьогодні мені снилось, що я бавлюсь конструктором вдома в Зануди і о 8:15 будила її, а вона лінилась і не встала вчасно, і її діти запізнились до школи А ще снились чудернацькі машинки, на яких можна було потрапити в гори. А я щось не те натиснула і прогавила свою машинку і довелось ще з компанією таких же гав пиляти пішки на ту гору. На ногах в мене були мисочки, в яких в нас носять обід на роботу, а в рюкзаку були пательні І я питала в п'яного дядька як пройти на гору, а він сказав, що по вулиці Пушкіна. А ми зайшли в якийсь музей зоології порозглядати чучела, нас впіймали, а ми сказали, що то нам той дядько сказав, що через музей лежить дорога на гору
А мені цієї ночі снилася, мабуть, форумівка. І відбувалася вона в мене вдома. Точно пам'ятаю Марусю-Маму, яку я ніколи не бачила, але чомусь знала, що це була вона, вона такі картини гарні малювала! Було взагалі багато усіїх форумлян, пам'ятаю, що всім робила каву. І найголовніше, що був один загадковий чоловік, обличчя він приховував постійно, можливо це був Мих? Ой, як я скучаю за Вами!
Точно Мих!) А мені щось цікаве снилося , тільки я вже через 15 хв.нічого не пам"ятала.Чомусь дуже рідко запам"ятовуються сни..