Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on Apr 24, 2007 1,924 replies
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

невже э люди, яким в новорічну ніч щось сниться??? вроді всі не висипаються і потім просто провалюють в сон без сновидінь....)

• Подобається Подобається x 5
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Є такі:)...От мені багато чого наснилося...

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну якщо в новорычну ныч, то точно збудеться ;)

• Подобається Подобається x 6
  4. сестричка

сестричка Well-Known Member

Снилося, що від Діда Мороза втікала:)))

• Подобається Подобається x 10
  5. Summer

Summer Well-Known Member

а я не пам'ятаю, що снилось в новор. ніч, я взагалі рідко сни пам'ятаю і то переважно погані....:sad:

6. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Мені цієї ночі снився жахливий сон... надіюсь сни з п'ятниці на суботу не збуваються?

• Подобається Подобається x 1
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені сьогодні цілу ніч снилися шоколадні цукерки:)

• Подобається Подобається x 9
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цієї ночі в мене знову був кашмарік.. :hang1:

Ішла я до будинку неповносправних дітей.. З пляшкою мінералки.. І мала їм щось купити на 50 грн. Але не встигла, тому вирішила дати їм гроші.. І от підходжу до будинку з багатьма вікнами (як в нас лікарні бувають) і бачу, як на мене дітки дивляться.. А я зупинилась перед дверима вхідними і перевіряю гроші. Дивлюсь - маю тільки 100 грн вкупі. Думаю - якщо всі 100 віддам, то не буду мати за що купити песику їсти (у сні в мене був песик). І я не зайшла до будинку, а пішла в магазин.. А дітки мене провели поглядом.. А в магазині я спитала свою собачку що вона хоче - курочку, свинину чи кістку телячу (як зараз памятаю!). І вона вибрала свинину. Ну я і купила їй то сире мясо і вона його зїла..
    А потім сниться, що сусіди на мене настукали за те, що я собаці 2 дні їсти не давала і мене забрали в той будинок для неповносправних.. І ніби мені 17 років і я закінчую школу і маю там вчитись. А там всі здорові діти, тільки їх за щось туди запроторили. І якась дівчинка мене попросила зіпсувати собі руку, щоб ми не йшли на фіз-ру.. І ми причепили до великої труби маленьку з краником і пустили через нього зимнющу воду. Я підставила руку і долонь замерзла так, що я її не відчувала і вона була синя..
    А вихователька сказала, що я мушу написати своїм батькам, що в мене все добре і це не їхня вина, що я собі руку заморозила.. І я почала рухати потрохи пальцями, щоб хоч якось взяти ручку і писати. А ще й дали мені папір А4, склеяний з клаптиків скотчем. Потім я намагалась додзвонитись до чоловіка і сказати йому де я, а він не піднімав телефону і мені було так самотньо.. Що я аж розплакалась, коли прокинулась.. :cry:

А прокинулась від того, що до мене подзвонили з податкової і сказали, що наплутали з написанням імені мого батька і треба йти написати заяву. І я таки ходила і писала ту заяву, ще й польською.. Значить сон був трохи віщим.. :scratch_one-s_head:

Last edited: Jan 5, 2009
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я цієї ночі з Ніною (котра Коза-Дереза) по Чікаґо гуляла. Довго гуляли, на концерті якомусь побували...
    І от, коли дійшли ми з нею до перехрестя, де фонтани з обличчями, натиснули на кніпочку, аби нам зелене на світлофорі ввімкнулося, аж тут воно почало такий дивний звук видавати... зовсім, як мій будильник. :)))
    Але сон був приємний, прокидатися не хотілось.

• Подобається Подобається x 7
  10. lulu

lulu Well-Known Member

цілу ніч снився один-єдиний найприємніший момент вчорашнього дня...
    він тривав і не закінчувався....а потім подзвонила мама-справжня і по-справжньому і виявилося що я все проспала:pardon:

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

А мені нині такееееее снилося.....капец...ото прилягла я собі в обід подрімати(точніше втікла від дорогої родини,ггггггг:))) ) і так задрімала,що аж заснула.і сницця мені Аліас разом із сестричкою.Причому живуть вони в нас вдома:)Аліас вже заміжня за Максом і мають вони двох донечок маленьких,а сестричка Наталка вагітна,з таким величеньким животиком:) і ми дружно всі перебираємося на зйомну квартиру.бо в нашій мають робити ремонт:) найцікавіше,що уві сні я розглядала фотки Макса з донечками і Наталю з животиком,тримала в руках аж два альбоми з фотками:)тіки я почала його розглядати,як мене тато розбудив:)так і не побачила фоток,тіки одну:) от такий от сон:) цікаво,до чого б це?

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Цікаві у вас сни. Он якщо на Різдво сниться то збудеться? Бо мені також дуже цікавий сон сьогодні (тобто вчора) приснився.
    Одним словом, що я у Львові і десь на Колгоспній чи то на Ніжинській зустрічаюсь із якимсь своїм хлопцем і я знаю що він мене дуже любить але мені не дуже до нього серце лежить. Але ми з ним походили, провели якось час і тут я повертаюсь до себе додому на Сагайдачного. Але якось ідучи по-Рєпіна і Сагайдачного, я повертаюсь додому вся мокра... а на мені така гарна рожева сукня з шифону. Така легка і верх облягаючий, талія завищена і підперезана гарним широким брондзовим поясом, а з під поясу злітає легка грапірована спідниця. Одним словом, що я дуже гарно виглядаю. Але через те що я намочилась в процесі походу додому то ця краса до мене страшенно прилипла.
    Ну і підходжу я до своєї камениці, а моя мама стоїть на порозі і щось порпається в нашому городці на подвір*ї. Одним словом, в мене в руках якось опиняється купа лахів які треба занести до хати аби попрати... і тут я дивлюсь на дорогу а до мене підходить той що милий мому серцю. І в мене думка, ну цей точно сподобається моїй мамі бо він тутешній, ну тобто устаткований... і я розпливаюсь в великій посмішці і кажу,- Андрій! Заходь!!! (той мужчина зовсім не подібний на мого чоловіка).
    Так ось, заходимо ми до хати і піднімаємось по-сходах і попадаємо спочатку в кімнату мамину і бабці, а я піднімаюсь і думаю а що ж він, тобто Андрій, подумає про мене коли ця сукня мене так облягає... йому ж добре видно мої повні ноги... Ну ми піднялись і я ніби ж маю розібратись з тих мокрих лахів, ну і самі розумієте він раптом стає роздягнений і нас потягло до мами на ліжко на інтим... Але інтиму не було, бо зайшла мама і щось почала на мене як я могла так поступити і що я привела додому. І тут Андрій каже, що він іде... а я йому кажу не йти, і ховаюсь за його широкі плечі а він щось відгаркує моїй мамі... і тут я прокидаюсь.
    О це так сон!!! Це правдиве відображення мого життя.

• Подобається Подобається x 11
  13. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А мені снився мій суджений-ряджений. Правда, знов я обличчя його не бачила.

• Подобається Подобається x 6
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

То від спілкування з Самойловичем таке марицця..:mocking:
    Його теж ніхто в лице не бачив...:nea:
    Іно відомо,що неголений...:russian_ru:

Last edited: Jan 8, 2009
    • Подобається Подобається x 8
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені в ніч на Різдво шось файне снилося, але не памятаю.. зате дуже добре виспалася, хоч і раненько до церкви треба було вставати.. а от цю ніч мені шось не дуже добре снилося... надіюсь шо то всьо від суєти...

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я нині розібрала мій сон із своїм психологом. Тобто лишень частинку мого сну, і вона розтрактувала те що я була в гарній рожевій сукні і та сукня була мокра, як моє народження. А ще це символізує моє друге народження, особливо бо сон був в Ніч перед Різдвом!!!

17. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а мені вже вкотре снилося як я розлучаюся з чоловіком і нам ніяк не можуть виписати свідоцтва про розлучення, а воно мені дуже треба
    Цілий сон я маялася то у пошуках паперу, то у пошуках ручки, то у пошуках якихось печаток... домаялася до того, що у мене відійшли води і я почала народжувати... мене забрали у лікарню... процесу пологів не пригадую, але мені сказали шо дитину записують на мого чоловіка, я починаю говорити, що цього не можна робити, що він відмовляється від дитини. А вони мені якими законами тикають під носа...
    Проснулася в ужасі... зраненька біжу заберу свій пастопорт на прізвище чоловіка і сподіваюся встигнути розлучитися до народження донечки.
    Хоч би сон виявився не віщим, а лише перевареними страхами.

• Подобається Подобається x 4
  18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Балакали нiби руської (української) платили форінтами. Дивно мені стало як побачив що плачу срібними форінтами.
    Хтож це пам'ятає форинти угорські соціалістичні,тільки срібні.

• Подобається Подобається x 1
  19. сестричка

сестричка Well-Known Member

Снилося, що я бомжа за якусь провину закрила в якомусь ларчику, щоб він там помер.Лягав він туди з посмішкою, а через деякий час я відкрила , то він був мертвий ..і посміхався.А мені його зовсім не було шкода.

• Подобається Подобається x 10
  20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ну і сни у вас о_О ... я думала то мені ужістіки сняться, а то в людей взагалі :scratch_one-s_head:...мдя... :))):))):)))

а де твій аватар? :)