невже э люди, яким в новорічну ніч щось сниться??? вроді всі не висипаються і потім просто провалюють в сон без сновидінь....)
Цієї ночі в мене знову був кашмарік.. Ішла я до будинку неповносправних дітей.. З пляшкою мінералки.. І мала їм щось купити на 50 грн. Але не встигла, тому вирішила дати їм гроші.. І от підходжу до будинку з багатьма вікнами (як в нас лікарні бувають) і бачу, як на мене дітки дивляться.. А я зупинилась перед дверима вхідними і перевіряю гроші. Дивлюсь - маю тільки 100 грн вкупі. Думаю - якщо всі 100 віддам, то не буду мати за що купити песику їсти (у сні в мене був песик). І я не зайшла до будинку, а пішла в магазин.. А дітки мене провели поглядом.. А в магазині я спитала свою собачку що вона хоче - курочку, свинину чи кістку телячу (як зараз памятаю!). І вона вибрала свинину. Ну я і купила їй то сире мясо і вона його зїла.. А потім сниться, що сусіди на мене настукали за те, що я собаці 2 дні їсти не давала і мене забрали в той будинок для неповносправних.. І ніби мені 17 років і я закінчую школу і маю там вчитись. А там всі здорові діти, тільки їх за щось туди запроторили. І якась дівчинка мене попросила зіпсувати собі руку, щоб ми не йшли на фіз-ру.. І ми причепили до великої труби маленьку з краником і пустили через нього зимнющу воду. Я підставила руку і долонь замерзла так, що я її не відчувала і вона була синя.. А вихователька сказала, що я мушу написати своїм батькам, що в мене все добре і це не їхня вина, що я собі руку заморозила.. І я почала рухати потрохи пальцями, щоб хоч якось взяти ручку і писати. А ще й дали мені папір А4, склеяний з клаптиків скотчем. Потім я намагалась додзвонитись до чоловіка і сказати йому де я, а він не піднімав телефону і мені було так самотньо.. Що я аж розплакалась, коли прокинулась.. А прокинулась від того, що до мене подзвонили з податкової і сказали, що наплутали з написанням імені мого батька і треба йти написати заяву. І я таки ходила і писала ту заяву, ще й польською.. Значить сон був трохи віщим..
А я цієї ночі з Ніною (котра Коза-Дереза) по Чікаґо гуляла. Довго гуляли, на концерті якомусь побували... І от, коли дійшли ми з нею до перехрестя, де фонтани з обличчями, натиснули на кніпочку, аби нам зелене на світлофорі ввімкнулося, аж тут воно почало такий дивний звук видавати... зовсім, як мій будильник. Але сон був приємний, прокидатися не хотілось.
цілу ніч снився один-єдиний найприємніший момент вчорашнього дня... він тривав і не закінчувався....а потім подзвонила мама-справжня і по-справжньому і виявилося що я все проспала
А мені нині такееееее снилося.....капец...ото прилягла я собі в обід подрімати(точніше втікла від дорогої родини,ггггггг ) і так задрімала,що аж заснула.і сницця мені Аліас разом із сестричкою.Причому живуть вони в нас вдомаАліас вже заміжня за Максом і мають вони двох донечок маленьких,а сестричка Наталка вагітна,з таким величеньким животиком і ми дружно всі перебираємося на зйомну квартиру.бо в нашій мають робити ремонт найцікавіше,що уві сні я розглядала фотки Макса з донечками і Наталю з животиком,тримала в руках аж два альбоми з фоткамитіки я почала його розглядати,як мене тато розбудивтак і не побачила фоток,тіки одну от такий от сон цікаво,до чого б це?
Цікаві у вас сни. Он якщо на Різдво сниться то збудеться? Бо мені також дуже цікавий сон сьогодні (тобто вчора) приснився. Одним словом, що я у Львові і десь на Колгоспній чи то на Ніжинській зустрічаюсь із якимсь своїм хлопцем і я знаю що він мене дуже любить але мені не дуже до нього серце лежить. Але ми з ним походили, провели якось час і тут я повертаюсь до себе додому на Сагайдачного. Але якось ідучи по-Рєпіна і Сагайдачного, я повертаюсь додому вся мокра... а на мені така гарна рожева сукня з шифону. Така легка і верх облягаючий, талія завищена і підперезана гарним широким брондзовим поясом, а з під поясу злітає легка грапірована спідниця. Одним словом, що я дуже гарно виглядаю. Але через те що я намочилась в процесі походу додому то ця краса до мене страшенно прилипла. Ну і підходжу я до своєї камениці, а моя мама стоїть на порозі і щось порпається в нашому городці на подвір*ї. Одним словом, в мене в руках якось опиняється купа лахів які треба занести до хати аби попрати... і тут я дивлюсь на дорогу а до мене підходить той що милий мому серцю. І в мене думка, ну цей точно сподобається моїй мамі бо він тутешній, ну тобто устаткований... і я розпливаюсь в великій посмішці і кажу,- Андрій! Заходь!!! (той мужчина зовсім не подібний на мого чоловіка). Так ось, заходимо ми до хати і піднімаємось по-сходах і попадаємо спочатку в кімнату мамину і бабці, а я піднімаюсь і думаю а що ж він, тобто Андрій, подумає про мене коли ця сукня мене так облягає... йому ж добре видно мої повні ноги... Ну ми піднялись і я ніби ж маю розібратись з тих мокрих лахів, ну і самі розумієте він раптом стає роздягнений і нас потягло до мами на ліжко на інтим... Але інтиму не було, бо зайшла мама і щось почала на мене як я могла так поступити і що я привела додому. І тут Андрій каже, що він іде... а я йому кажу не йти, і ховаюсь за його широкі плечі а він щось відгаркує моїй мамі... і тут я прокидаюсь. О це так сон!!! Це правдиве відображення мого життя.
То від спілкування з Самойловичем таке марицця.. Його теж ніхто в лице не бачив... Іно відомо,що неголений...
а мені в ніч на Різдво шось файне снилося, але не памятаю.. зате дуже добре виспалася, хоч і раненько до церкви треба було вставати.. а от цю ніч мені шось не дуже добре снилося... надіюсь шо то всьо від суєти...
А я нині розібрала мій сон із своїм психологом. Тобто лишень частинку мого сну, і вона розтрактувала те що я була в гарній рожевій сукні і та сукня була мокра, як моє народження. А ще це символізує моє друге народження, особливо бо сон був в Ніч перед Різдвом!!!
а мені вже вкотре снилося як я розлучаюся з чоловіком і нам ніяк не можуть виписати свідоцтва про розлучення, а воно мені дуже треба Цілий сон я маялася то у пошуках паперу, то у пошуках ручки, то у пошуках якихось печаток... домаялася до того, що у мене відійшли води і я почала народжувати... мене забрали у лікарню... процесу пологів не пригадую, але мені сказали шо дитину записують на мого чоловіка, я починаю говорити, що цього не можна робити, що він відмовляється від дитини. А вони мені якими законами тикають під носа... Проснулася в ужасі... зраненька біжу заберу свій пастопорт на прізвище чоловіка і сподіваюся встигнути розлучитися до народження донечки. Хоч би сон виявився не віщим, а лише перевареними страхами.
Балакали нiби руської (української) платили форінтами. Дивно мені стало як побачив що плачу срібними форінтами. Хтож це пам'ятає форинти угорські соціалістичні,тільки срібні.
Снилося, що я бомжа за якусь провину закрила в якомусь ларчику, щоб він там помер.Лягав він туди з посмішкою, а через деякий час я відкрила , то він був мертвий ..і посміхався.А мені його зовсім не було шкода.