а мені наснилась прекрасна дівчина. і ми з нею кохались варта б у цю тему психіатра запросити, а то я щось переживаю за можливість проекції власних снів у життя
А що ви тут, дівоньки, робите, розглаголюючи на форумі про омріяне? Хапайте "бика за роги", адже другого життя у вас не буде!
якшо чесно, то троха дивно, що в одну ніч всім щось інтимне снилося... можето місяць так впливає? припливи-відпливи...)
Слабонервним не читати! Снилось минулої ночі, що мені треба було супер оригінальну фотку зробити, а якась дівчина мене заставляла фоткати батарею з парасолею. А я упиралась і втікала поміж групи п'яних осіб то в потязі, то через бази відпочинку. І виключили світло і я в темряві по болоті втікала.. На бруднющому вокзалі забирала свої торби поміж людей, які були не то чимось заражені, не то просто довго не мились.. Потім шукала ту батарею, бо біля неї мусили бути гроші на маршрутку.. А мене хотіли пограбувати і я відбивалась.. На маршрутку я не попала, бо багато людей, а вона рідко ходить.. І ще й дощ валив, як з відра! А потім я вагітна і можу бачити що в мене в середині, бо на спину вмонтований дисплей. А дитинка крихітна, як хлопчик-мізинчик, я його витягла, а він почав задихатись, я його назад поклала в якусь ніби банку і він вижив.. І чомусь не можна було чоловікові казати, що я вагітна.. Бо то була б катастрофа.. І живі тв мене був не такий великий, а просто гулька.. А потім школа моя рідна.. Мене хотіла забити якась вчителька, але тільки тицьнула мене в спину.. Я чула, як по ногах тече кров, побігла в туалет змити її, а там якісь дівчата з мене насміхались.. А потім я шукала клас під номером 37,7. А потім була машиною і намагалась на величезній швидкості не зробити аварії на дорозі, де було купа машин.. Прокинулась вся палаюча, не знала куди подітись, довгий час не могла прийти до себе і зрозуміти, що то лише сни.. Вмилась і ніяк не могла згадати, що приснилось, хоча хвилину тому все пам'ятала.. Коли вернулась в кімнату, то сіла на ліжко і все пригадалось.. А потім я знову прокинулась. А чоловік сказав, що після того, як я першого разу встала і сходила у ванну, то вернулась і сиділа на ліжку в якомусь трансі кілька хвилин, може лунатикувала чи що, бо не відповідала на його слова; а потім лягла, притулилась до нього міцно міцно, ніби було страшно і заснула.
Мені сьогодні стільки всього снилося, що й не пам'ятаю. Спочатку снилося, що я шукала спортзал, щоб позайматися, прийшла в один, а там мій сусід, вийшов і каже, щоб я приходила в інший день, бо сьогодні тільки хлопці займаються і немає місця. Потім я йшла по Стрийському парку (бо ж там спорт.комплекси від Політеха). Згодом опинилась у секонді, де були дуже гарні нові речі, то я собі щось вибирала. Але найяскравішим моментом було те, що я опинилась на краю якоїсь грузової машини, сиділа попереду, ніби на балконі, ще й ноги звішувала, а ця машина спочатку їхала, а потім знялась у височінь, і ми пролітали на площею Ринок, понад дахами, і мені було дуже страшно, щоб не впасти, бо я трималася за ковані поручні і сиділа скраю, а ми все летіли...аж дух захоплювало.
А сьогодні ніц не снилось, бо не могла заснути до пів п'ятої - у нас ночував гість і так хропів, ніби бульдозери по хаті їздили з різними завиваннями, :8:мене аж голова розболілась, навіть просто лежати і слухати оте все було нестерпимо.
ну у вас було стільки часу, треба було придумати якийсь "антидот" в мене тітонька хропе, то як була в нас в гостх і спала в моїй кімнаті, то було мені безсоння.. малою закривала їй на секунду ніс то помагало на пару хвилин.. а раз вона прокинулась і кричал на мене, чому я її збудила ще знаю, що жінки присвистують чи приспівують щоб їх чоловіки перестали храпіти... є ще до речі чи то таблетки чи то ліки від храпу...
Слава Богу, що мій не хропе, а то я б не знаю, що робила, маю дуже чутливий сон, прокидаюсь від найменшого звуку. Як тільки храп підсилювався, ми кричали: не храпи! Але проходило 3 секунди і все повторялось. Коротше не ніч була, а якийсь кошмар!