Снилося, що у мене наречений Боря МоісеєвМала виступати на якомусь танцювальному конкурсі і були проблеми з взуттям.А ще чомусь мепне всі називали кицькою...
а мені як снилися проблеми з навчанням, так воно і збулося сьодні(( вплоть до нервового зриву мене довели...((( де там та тема про гірше всіх..?!!
снився Форум десь у якійсь гілочці Полковникова аватарка оживає і він мені грозиться "сколько можна всем розочки дарить? в глазах уже рябит"
Мені сьогодні снились великі ротвейлери, які шматували м"ясо... на мене гарчали... прокинулась аж тремтіла
Розкажу.:cowboy: Ротвейлер-чорний-друг-Ромко.:cool: м’ясо-тушка...е-е-е...зараз подумаю...погані життєві обставини...порву на шмату.:ireful::ireful::ireful: О. Тепер ясно?
Криза,то фігня...в порівнянні з тими..життєвими обставинами..:bazar: Ну..дик,ти ж не чорний... А снився чорний ротвейлер... слєдоватєльно...
Моїй товаришці в Україні вже другий раз приснилось що я виходжу заміж але не за Андрія а за якогось іншого мужчину. Цікаво до чого б це? Може я другий раз замуж пойду? Хоча наразі не збиралась