Нє..ну я якась ходяча аномалія..в мене в двайці два почала нога рости..виросла на один розмір - з 36 до 37..то капець...
а метр сімдесят два не хочете? ех як я намучилася з тим ростом, ще в 15 рокцв така ж була, сама висока, зато тепер мене всі догнали) ну майже всі)))))
Оооооооооооооооооооо... Я-то думаю, чого я лягла спати по четвертій ранку, а то ж я у Ваших снах перебувала Ніби про мене написано!
А сни..то просто переживання того,що відбувалось перед тим... Гра підсвідомості.. Фігня то всьо,коротше... От,мені священник снився..думав,капець буде повний... Але.виявилось,що він(капець) переносицця... і всьо...
снилося нині, що мої окуляри впали в дзюру в громадському кльозеті (такі як, знаєте на районних автобусних бувають). рнезультат не заставив себе чекати вже нині....
В мене стільки різних снів сьогодні було!! То я піднімаюсь на кінцівці стріли будівничого крану на висоту 80 поверху каркасу недобудованоо будинку, лежу ніби на дощечці, а вона хитається від вітру. Міцно тримаюсь і дуже боюсь. Ніби я там мала жити десь на висоті 80 поверху, але було так страшно, що я вирішила спуститись на землю. У моїх снах не без приколів - дія відбувалась на Симоменка-Кульпарківській, там біля поліклініки, садочку з ТКЦ "Княжий", а на пульті керування кнопкою, яка піднімала і опускала ту стрілу крану був Мих. Я його не бачила, він десь позаду мене був, а я боялась рухнутись, щоб не впасти.. І я попросила його спустити мене.. А внизу був бар з пивом, де було пиво в таких пляшках, в яких колись були фруктові водички і мінералка.. І якісь мої знайомі там були.. А потім ботанічний сад, бубени троянд, акваріум, киця, яка родить кошеня, але народила невідомо що, я знову злякалась і втекла.. П'єц такий для виплавлення виробів зі шкла.. Дуже гарячо в середині, а я туди поставила пательню.. Потім мене ніби шефова якась питає чи я часом не спалила ту пательню. Біжу до п'єца, витягую пропалену до дзюрок пательню і викидую через вікно квартири моїх батьків.. Потім дивлюсь через вікно чи комусь не дала по голові, а там ніде не видно тої пательні.. П.С. Поки писала, згадала, що Мих, здається, живе на Симоненка чи десь в тому районі.. :confused: В мене теж переважно сни з п'ятниці на суботу бувають віщими.. Сподіваюсь сьогоднішній не буде.. :no:
мені ото якась кака снилась з суботи на неділю... точно не памятаю, а з ранку просипаюсь і бачу відіслані смс не зрозумілого формату, на керівництво. жах якийсь
а мены снилось, що мены подарували гарненьку миленьку собачку... яка виростаэ з...індер-сюрприза))) були така чорненька і біленька, мені світленьку дали... і так мені було приємно, світло і добре на душі, що я її доглядаю...(читала в соннику, що то добре) ще снились якісь місцеві заворошушення в полі, де бачила знайомих мужчин (майдан 2 ???) а ще як закривали на грати кімнати в зоопарку, оберігаючи дорослих від звірів)))
Я багато разів намагався заснути і спробувати їх контролювати (прямо Кастанеда якийсь), нажаль рідко буває, а бо мабуть мої бажання співпадають зі сном, а загалом круто було б контролювати свої сни...