Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Коли мені море сниться, то якісь приємні несподіванки можна чекати - перевірено вже. :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А коли стіл накритий сниться, до чого?

• Подобається Подобається x 2
  3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ех... мої сни... по них можна триллери знімати...

вот нині в обід заснула то наснилося шо я - мафіозій, і шо мене хочуть вбити... втікаю втікаю і опиняюся в кімнаті без дверей і вікон (чимось нагадало мені кіно "Куб"), і весь подальший сон я намагаюся вибратися з того куба... думаю про варіанти, шукаю можливі виходи...
    в результаті виявилося шо я заховалася у картонній коробці посеред вулиці...
    вилажу з тої коробки, і я вже не мафіозій, якому потрібно втікати. Я - мураха, яку ось ось хтось розчавить підошвою черевиків....

• Подобається Подобається x 6
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Дідусь Фройд був би в захваті :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  5. Adriasia

тоді від мого нинішнього сну він б просто втратив свідомість

Чи бачили ви як у полі росте травичка? А як та травичка здійснює напад на мирне населення бачили??? ні?о_О Тоді я запрошую вас на усний перегляд мого сну :)
    Йду я собі полем. Літо, трава лоскоче, сонце шкварить, миші бігають... і тут відчуваю як одна травинка мене щипнула (як я зрозуміла то мій кіт вночі так до мене спати внадився і колов мене когтями)... ну я на ту травинку дивлюся, а вона на кінчиках має такі клешні, як у рака.... ну я давай втікати, а та травинка за мною біжит і роззявляє свою клешню... а я всьо біжу біжу... вибігла на якусь дорогу, вижу - машина їде. я давай махати руками і намагатися її зупинити, а вона мене збила і поїхала собі дальше...
    Тутя я і прокинулася, зішвирнула кота з ліжка і пішла робити каву...
    Ні, я перед сном нічого не курю, не п*ю і навіть не ширяюся!!!:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  6. Alias

Може гриби які їли?:haha:

7. Adriasia

грибів та інших галюциногенів в раціоні не спостерігається.:dntknw::dntknw:
    То певно якесь псіхатрічіскє ростройство, :pull-pigtails: коли мені постійно сниться що я втікаю:wacko:

• Подобається Подобається x 1
  8. Alias

Може то проблеми від яких хочеться втекти так себе проявляють?

• Подобається Подобається x 1
  9. Adriasia

є таке... я тож думам шо ті проблєми навіть у сні мене знаходять...
    правда в реалі на жаль від проблєм тра не втікати,а вирішувати їх... то у снах всьо просто... правда інколи і в раельності є таке враження, що скоро проснуся і моє життя виявиться лише якимось недолугим сном про який я потім напишу на ЛФ

10. Alias

Знову снилася нірванка.Десь у Польші, багато снігу, а нірванка з під"їзду сніг лопатою викидала.А я від циганів втікала і з-за рогу спостерігала за нею.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:))) А до речі, циганів в нашому місті досить багато.. Але снігу ще нема, та і лопати в нас нема, тому мені це не грозить :)))

12. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

То певне у нас така хвороба проявляється - форумоманія, що нам форумляни сняться.

А мені сьогодні ужастік снився - якийсь полтергейст. Ніби в хаті почали самі запалюватись якісь палички, то речі самі літали по хаті, а мені треба було лягати спати, і я дуже боялась, бо над головою зненацька міг спалахнути вогонь. Потім я ішла по вулиці, а сусідка каже: "У нас теж таке творилось, то була повишена активність (типу активність полтергейсту чи то електромагнітних полів). Єдине, що було гарне у тому сні - то маленький цуцик, який бігав навколо мене і радів усьому навколо. Кажуть, що як сниться песик - то друг.

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені снився сон, що я почала стриптизеркою працювати:blush::blush::blush:...

• Подобається Подобається x 9
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

о! може то шось цікаве означає...;)

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нє,мені таки пора на Кульпарки здавати....вже яку ніч підряд сницця,жи я на уроці б"ю своїх учнів,отих,що погано вчаться і мене постійно виводять з себе своєю поведінкою.причому б"ю то крейдою,то указкою,то журналом...то я певно в снах реалізовую те,що інколи ой як хочецця зробити вдень:))):)))

• Подобається Подобається x 8
  16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Мені теж сьогодні снилася школа, урок математики.
    Насправді сьогодні моя подружка захищає диплом в Лісотеху. То мені спочатку снилося, що вона в школі на уроці отримала двійку. Потім снилося, що я сиджу на уроці математики, зі мною за партою подружка, і навкруги однокласники. Писали контрольну з математики, а вчителька (колись мене насправді вчила), була дуже строга, не давала списувати, кричала, а всі неготові. Забрала зошит в сусідки по парті і поперекреслювала все і поставила двійку. Я спитала, коли можна перездати, бо я усе забула і не знала, як рішати. Всі кругом плакали, бо отримали двійки.
    І до чого б це?
    Іспанка, може ми з вами в одній школі нині вночі були? Може то ви і були та вчителька? ;)

17. Alias

......і меіы школа снилась....Дівчата, зарезервуйте місце на Кульпарковій, щоб вже разом..з одного ЛФ:))

• Подобається Подобається x 7
  18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мені раніше зовсім нічого не снилося(чи то я просто не памятала:scratch_one-s_head:),а тепер кожної ночі такі чіткі сни...ось сьогодні наприклад мені наснилося,що мене вигнали з дому і я поселилася в Гранд-готелі....прикольний номер був....от тільки персонал надокучливий ...дзвонили кожні 5 хв,щоб запитати чи мені нічого не порібно...Поселилася я в той готель,йду по вулиці і бачу оголошення з моїм фото,що мене розшукують батьки....прийшла додому і говорю, що ось я, нікуди не ділася, а вони мене ніби не бачуть і нечують....я стала невидимкою....

П.С. говорять,що сни з четверга на пяттицю збуваються:mocking:

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

дуже оригінальний сон... мені здається дуже чітко передає внутрішній стан.. бо стати невидимкою - немовби виражає бажання втекти від того всього, від болю, страждань чи чогось неприємного, а Грандотель з надокучливістю означає багато друзів і людей , що готові по-справжньому підтримати... таке моє ІМХО... :blush:
    іноді чіткі сни і собі сиджу тлумачу, шо воно напевно то означає або то..:blush::blush:

• Подобається Подобається x 4
  20. Часто снится, что плаваю или летаю.

а де твій аватар? :)