Певно ше не досить зіпсована, бо рибки теж намарно приснились Думаю вам ще би трошки в ВУЗі повчитись, а тоді за рибок братись... Головне прийти...нє? Сємки - чорні, а значить готичні
Кажут молодші брати...тєрпеніє і труд всьо перетрут! що в перекладі означає:тільки наполегливою працею можна досягнути бажаного результату... Уфффф...о як вумно сказав!
Да фигня всё эти сны! Мне вон тоже часто рыбки снятся. Если бы это сбывалось, я б уже давно была многодетной матерью!
Все попереду... От,приїдеш до Львова,я,як турботливий вуйко знайду тобі е-е-е прєтєндєнта,... В нас тут до вибору,до кольору... Підете на каву..і всьо буде ок... от тоді й рибки будут...нє?
ага... як тобі попи сняться, чи м"ясо чи зуби, шо випадають - то біда тут как тут... а як рибки - то ні тобі Сашки і ні Сашки:girl_cray:
Снилась така краса: виходжу з хати, а через дорогу море, таке блакитне, прозоре, аж видно маленькі камінці на дні, і дуже спокійне, лиш де-не-де маленькі хвильки біжать. І я собі лягла у воду на спину і лежала, не тонула, (як у Мертвому морі не тонуть), загаряла на сонечку, а на очах мала окуляри від сонця, і потім відбились навколо тих окулярів загорілі червоні кружечки. Якось так спокійно було, я собі відпочивала і ні про що не думала..Ніби десь на курорті. Друга частина сну інша: по радіо повідомили, що пішов із життя Кіркоров.. Отаке. Кажуть, що якщо сниться, що хтось помер, то ця людина довго жити буде