Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені снилося багато постатей з мого минулого-колишній начальник,колишні друзі,колишній коханий....

• Подобається Подобається x 5
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені снилося, що я закордоном... там мої родичі і ще якісь незнайомі люди...снилися якась молода пара, вона така блондинка, він темношкірий і дитинка в них така вже мила, кучерявенька, кава з молоком... та дитина років 6 на машині приїхала))) і так що чуть в якусь хату не заїхала))) а потім починає мене лупити...я ледве в сні англійську згадала і щось їй наговорили, що дитина посмирніла.... дала мені руку і ми пішли шукати її маму... ще ми піцу брали.. я тато і якась наша знайома.. я ще відмовилася від своєї піци ради них.. ще ми якісь гроші заробляли)))

• Подобається Подобається x 7
  3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а мені нічого останнім часом не сниться, через постійну перевтому, а так хочеться якогось кольорового, приємного сна, який би настрій підняв

• Подобається Подобається x 4
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

а мені нині як завжди снилася якась фантастика:)))спершу я лазила по якихось бункерах,потім насипала з якимось людьми курган у центрі Львова:))) і ми його мали будь-якою ціною захистити від фашистів.на той курган суне величезна машина(те то танк,не то авіаносець).мене висилають на нього з таємним завданням - підірвати машину зсередини.я туди пробираюся,закладаю вибухівку,але щось іде не так,машина вибухає,а мене вибуховою хвилею переносить у майбутнє...Львів виглядає немов після війни - Ратуша напівзруйнована,вежа костелу Бернардинів також.трамваї літають,маршруток нема і всі ходять в сріблястих костюмах. на місці Андріївської церкви - коктейль-бар.заходжу туди,хочу собі купити щось випити,витягаю 200-гривневу купюру,а мені кажуть,що таких грошей не приймають,що вони заборонені і в них діє єдина міжгалактична валюта.потім мене намагається схопити поліція,але я встигаю розбити скляні двері і втекти..на тому прокинулася...
    Певно мені пора на Кульпарки:haha:

• Подобається Подобається x 11
  5. Малесенька

та ні, просто вас якась дивна підсвідомість, можливо вам не хватає екстріму в житті?

• Подобається Подобається x 3
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Напевно:) або я забагато фантастики читаю:))) ну або в мене занадто бурхлива уява:)))

• Подобається Подобається x 5
  7. Малесенька

так це ж добре! уява допомагає простіше сприймати цей світ (це моя думка, але я можу і помилятись)

• Подобається Подобається x 1
  8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Можна фільм знімати по ваших снах, цікавий сюжет-фантастика, щось типу про подорож у майбутнє. :)

• Подобається Подобається x 2
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Снилось мені цієї ночі, що вдалось вирватись в гори на лижі. І ось я насолоджуюсь спуском, доїжджаю до підйомника, щоб піднятись ще раз, а мені кажуть, що на сьогодні вже гора закрита, бо темніє.. :sad: І справді темніло..
    А потім мені треба було зробити щоб на подобі "Веселих гірок", але зі снігу. І рейси зі снігу, щоб по них їздили вагончики з плакатами-слайдами моєї дипломної. І викладачі мене підганяли, бо я мала то вночі зробити, бо вранці все розтане під сонячними променями.. А я не встигала ніяк..

А кілька днів тому я літала на літаку. Нарешті літала! Бо в попередніх снах ніяк не могла полетіти - то таксі спізнилось, то літак вибухнув, то рейс затримали.. А тут таки взлетіла, при чому як дівчина пілота-героя! І було таке відчуття гордості і причетності до того польоту..

А ще снилось одне цікаве місце.. Наче у Львові.. Так ніби в провулок зайшла біля Макдональдсу в центрі.. а там старі колони такі високі і багато сходів.. Пішла по них вгору і вийшла на балкон, з якого було видно площу. На площі була сцена, де виступали актори. І багато глядачів. Архітектура стара стара, колони, арки, фонтани, статуї.. Дуже гарне місце. Схоже на колізей римський. Напевно колись знайду його в реалі :)

10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А мені постійно сниться один і то й же сон: що я стою на вершині гори, така вся гарна: у білому одязі, щаслива... Небо голубе-голубе. І так мені спокійно-спокійно на душі...

11. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Снилось мені ще буквально 30хв тому...

Тепло так тепло і літо на вулиці.
    Сонце не шкварить, а пестить лице.
    Він йде на зустріч, тим сонцем любується.
    А в мене іній по щоках тече.
    Я б бігла до Нього, я б впала в обійми.
    Та ноги - свинцеві не зробиш і крок.
    І я так стою, я - вилита з тіні,
    а Він іде мимо до сонця й зірок.
    Кричала б "Чекай, візьми за собою",
    та голос німий і слова не мої...
    Стою монументом з рясною сльозою.
    І над головою літають птахи...

Отак от. Мені наснилося що я була пам*ятником, який плакав. Йшов повз мене мужчина без обличчя і хотілося мені в його обійми, але монументи чомусь не ходять. То було літо, а в мене з очей танув іній. Літали пташки... Так хотілося говорити, але чомусь не могла, монументи чомусь не говорять...
    Веселий сон? Правда?

Останнє редагування: 9 гру 2008
    • Подобається Подобається x 8
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нірванко, запросіть мене у свої сни! :blush:

• Подобається Подобається x 6
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені снився сьогодні сон, що мене забанили:sad:....Без причини.....І я наполегливо писала в ПП Lililyah Romanova, щоб опротестувати моє перебування в бані

14. Надеемся, это не сбудется!

• Подобається Подобається x 2
  15. Liliyah Romanova

А мені снилося, що ми міряли в офісі температуру і було -29. :crazy:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

віщий сон... справа йде до зими...

17. Liliyah Romanova

Нє, миху, то клич із підсвідомості був... Я вже другий тиждень мерзла в офісі, а цей сон допоміг не забути взяти зі собою обігрівач нарешті. :)))
    Так що нині мені було тепліше в ноги, ще треба купити рукавиці без пальців, аби друкувати могла. :haha:

18. lulu

lulu Well-Known Member

ДОРОГА!
    чомусь до криму через польщу:)))
    красива рівна така ніби до євро 2012 всі готуються...
    але закручена
    і все навколо досить чисто
    були люди кафе картопля фрі в дорозі
    легке переживання яке завжди є в дорозі але не страшно

І ШО ТО ЗНАЧИТЬ:scratch_one-s_head:

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Если в сновидении вы гуляли по пустынной дороге, то стоит ожидать обязанностей или заданий, выполнения которых будет постоянно портить вам настроение. Но если по длине этой дороги будут расти кусты, трава и возвышаться стволы деревьев, то этот сон предсказывает скорую удачу или неожиданную приятную новость. Кроме того, если во сне этом вы будете гулять с близкими людьми, то ваша семейная жизнь обещает быть счастливой и беззаботной.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби знала як це зробити, то б з радістю запросила! Часом такі чудасії сняться!
    Сьогодні снився спортивний зал великий.. І на канатах стрибали акробати-діти. І всі навколо аплодували, було шумно. І тут в одного хлопчика щось не вдалось. І всі стихли і помаленько розійшлись. А я вилізла на стіну по сітці, якими в нас садочки обгороджують. І сиділа там нагорі на лавочці з одногрупником. А потім треба було злазити, а мені було страшно. Було дуже високо і лавочка вузенька.. І сітка кудись пропала..
    А потім снився Личаківський цвинтар. Ніби я пішла на могилу якоїсь людини, про яку мені хтось зі знайомих говорив, який вже теж чи то помер чи десь подівався.. А та площа з плитами ніби розрита. І щоб потрапити на цвинтар, треба було проїхати на квадроциклі по горбиках з гострими вершинами довкола площі.. А по дорозі йшли старі люди з квітами..

а де твій аватар? :)