Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: чи вірите ви у сни???

мені пісні сняться...

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я свої сни не запам'ятовую. Принципово.
    Жахи самі запам'ятовуються. Сняться, коли в мене гарячка.
    Колись снилися усілякі трилери. Але я того не записувала.

3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мені пару разів снились незнайомі місця і лабіринт. Потім той лабіринт виявився підвалом лікарні, а незнайомі місця - кампусом університету, в якому я зараз працюю, французьким містечком Люміні і однією вулицею Валенсії. :) А так на снах ніколи не зациклююсь і ніколи їх не запам'ятовую, а пощо? Одного разу уві сні розв'язала задачу, яку до того довгенько ніяк не могла розв'язати :)

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я часто уві сні прекрасно розмовляю німецькою та англійською, хоча так інколи важко згадати те чи інше слово, а уві сні все пам"ятається:)
    Взагалі я рідко пам"ятаю свої сни - міцно сплю. Деколи виникає відчуття дежавю - я вже це колись робила чи бачила, потім пригадую, що та подія мені снилась....

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Як гарно попоїсти наніч, то цілу ніч будуть бойовики снитися!:D
    Часом таке сниться, що, як називають, "від світу, від потопу"! ;)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можуть! Злі сили діють на кожного, ба, навіть на Христа, коли він був у пустелі, але питання в тому як ми відносимося до цього.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Я стараюсь гнать от ебя сны, потому что они у меня слишком часто вещие. В детстве было еще хуже. Я не видела намек на событие (выпадение зубов или что-то еще..), я в снах видела всегда реальное действие, которое приходило через время в мою жизнь, во всех подробностях.. Честно говоря, о в этот момент волосы становятся дыбом. Поэтому я стараюсь гнать от себя сны и стараться о них не думать, мне так проще и легче...

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мда.....Аж не по собі...У вас дар передбачення.

9. Відповідь: чи вірите ви у сни???

Дежа вю. У меня тоже такое бывало, и тоже в основном в детстве :) Это вообще-то сбой какой-то в мозгах, но не критично, если он не прогрессирующий (а для растущего организма - обычное дело).

10. zet

zet Дуже важлива персона

Невстранец, тогда у нас семейный сбой. Мама видела папу в гробу с кроподтеком на правом виске за неделю до его смерти. Хотя приступа еще не было и в помине. Испугалась, побежала посмотреть на него (он смотрел долго телевизор и заснул в зале), а он спит спокойно. Позвонила мне и пожаловалась на кошмар...Через неделю у папы произошел гипертонический криз с кровоизлиянием именно с правой стороны.

11. Відповідь: чи вірите ви у сни???

Этот конкретный случай - не "дежа вю". Вполне очевидно (чем бы это ни было на самом деле).

12. Відповідь: чи вірите ви у сни???

"Дежа вю" никакого (прямого) отношения ко снам, вообще-то, не имеет. Это уже Вы, испытав чувство "повтора" и пытаясь найти хоть какое-то объяснение (автоматически) относите его на счёт сна. Мол, Вы "это" уже "видели" во всех, самых мельчайших подробностях... где ж ещё, как не во сне? :) Это чувство - поражающее чувство полного совпадения, в деталях и нюансах, в повороте головы и позе, в освещённости и "вот так же точно шумел чайник..." - и есть характерные признаки "дежа вю".

Что до снов, то Степаныч как специалист уже обьяснил - анализ и даже прогноз на его основе мозг вполне способен дать и во сне, а вот совпадение деталей как правило преувеличивается "сновидцами" уже потом. Для снов ведь мелкие детали нехарактерны в принципе, потому их легко домыслить.

Зет: У Вас было когда-нибудь, что Вам снится человек с незнакомым лицом, однако Вы (там, во сне, а на самом деле многие "связи" формируются уже в процессе пробуждения) точно знаете, что это - именно тот-то (как правило, знакомый Вам) человек? И у меня, и у большинства моих знакомых такое бывало неоднократно. Так чему больше верить, пытаясь толковать такой сон? :) :)

То, что сны не запоминаете - правильно. Я думаю, мусор это в основном... разве что, для психоаналитика интересен :) Запоминать сны - то же, что в доме не прибираться (другие аналогии уместнее, но эта - мягче ;)) ИМХО.

13. duncan

а взагалі — зізнаюся — бачив на власні очі, як люди самі собі накликали біду чи щось інше...
    тобто людина має те, у що вірить...

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

або що їй нашіптують і вона думає, що то її думки.

15. Відповідь: чи вірите ви у сни???

Или ей "нарастолковывали" снов...

16. duncan

+1
    саме так!....

17. zet

zet Дуже важлива персона

Ага... Еще экстрасэнсы с экстрасэнсихами неплохо зомбируют...

18. Ельвіра

Ельвіра Well-Known Member

А мені багато чого сниться...загалом це можуть бути уривки з моїх віршів,чи ще щось подібне,тому дуже часто я прокидуюсь вночі і записую те,що ще запам"ятала,а то до ранку все забудеться...А ще мені дуже часто сняться одні і ті ж самі сни...

19. duncan

те саме, що й у мене....
    тільки у мне не уривки, у ві сні повністю вся картина....
    і якщо це пізній сон (під ранок), то я його контролюю..
    тобто впливаю на події у ві сні...

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мені коли сняться жахи, то я потім довго не можу заснути. Тому я зазвичай закриваю очі і напівсонно домалбовую щасливий кінець до тих жахів. :) Сни, котрі приходять уже над ранком, теж можу контролювати.

Але сьогодні мені снилися аж два маразми підряд. Прокинулася втомленою. Мені цілу ніч снилося, що я утікала від кіллерів. І то все ще нічого, якби то я сама, а так найбільше втомилася з того, що переживала за синочка та чоловіка. :D Коротше, "дурне спить, дурному дурне сниться". :)

а де твій аватар? :)