Відповідь: чи вірите ви у сни??? Я свої сни не запам'ятовую. Принципово. Жахи самі запам'ятовуються. Сняться, коли в мене гарячка. Колись снилися усілякі трилери. Але я того не записувала.
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Мені пару разів снились незнайомі місця і лабіринт. Потім той лабіринт виявився підвалом лікарні, а незнайомі місця - кампусом університету, в якому я зараз працюю, французьким містечком Люміні і однією вулицею Валенсії. А так на снах ніколи не зациклююсь і ніколи їх не запам'ятовую, а пощо? Одного разу уві сні розв'язала задачу, яку до того довгенько ніяк не могла розв'язати
Відповідь: чи вірите ви у сни??? А я часто уві сні прекрасно розмовляю німецькою та англійською, хоча так інколи важко згадати те чи інше слово, а уві сні все пам"ятається Взагалі я рідко пам"ятаю свої сни - міцно сплю. Деколи виникає відчуття дежавю - я вже це колись робила чи бачила, потім пригадую, що та подія мені снилась....
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Як гарно попоїсти наніч, то цілу ніч будуть бойовики снитися!:D Часом таке сниться, що, як називають, "від світу, від потопу"!
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Можуть! Злі сили діють на кожного, ба, навіть на Христа, коли він був у пустелі, але питання в тому як ми відносимося до цього.
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Я стараюсь гнать от ебя сны, потому что они у меня слишком часто вещие. В детстве было еще хуже. Я не видела намек на событие (выпадение зубов или что-то еще..), я в снах видела всегда реальное действие, которое приходило через время в мою жизнь, во всех подробностях.. Честно говоря, о в этот момент волосы становятся дыбом. Поэтому я стараюсь гнать от себя сны и стараться о них не думать, мне так проще и легче...
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Дежа вю. У меня тоже такое бывало, и тоже в основном в детстве Это вообще-то сбой какой-то в мозгах, но не критично, если он не прогрессирующий (а для растущего организма - обычное дело).
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Невстранец, тогда у нас семейный сбой. Мама видела папу в гробу с кроподтеком на правом виске за неделю до его смерти. Хотя приступа еще не было и в помине. Испугалась, побежала посмотреть на него (он смотрел долго телевизор и заснул в зале), а он спит спокойно. Позвонила мне и пожаловалась на кошмар...Через неделю у папы произошел гипертонический криз с кровоизлиянием именно с правой стороны.
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Этот конкретный случай - не "дежа вю". Вполне очевидно (чем бы это ни было на самом деле).
Відповідь: чи вірите ви у сни??? "Дежа вю" никакого (прямого) отношения ко снам, вообще-то, не имеет. Это уже Вы, испытав чувство "повтора" и пытаясь найти хоть какое-то объяснение (автоматически) относите его на счёт сна. Мол, Вы "это" уже "видели" во всех, самых мельчайших подробностях... где ж ещё, как не во сне? Это чувство - поражающее чувство полного совпадения, в деталях и нюансах, в повороте головы и позе, в освещённости и "вот так же точно шумел чайник..." - и есть характерные признаки "дежа вю". Что до снов, то Степаныч как специалист уже обьяснил - анализ и даже прогноз на его основе мозг вполне способен дать и во сне, а вот совпадение деталей как правило преувеличивается "сновидцами" уже потом. Для снов ведь мелкие детали нехарактерны в принципе, потому их легко домыслить. Зет: У Вас было когда-нибудь, что Вам снится человек с незнакомым лицом, однако Вы (там, во сне, а на самом деле многие "связи" формируются уже в процессе пробуждения) точно знаете, что это - именно тот-то (как правило, знакомый Вам) человек? И у меня, и у большинства моих знакомых такое бывало неоднократно. Так чему больше верить, пытаясь толковать такой сон? То, что сны не запоминаете - правильно. Я думаю, мусор это в основном... разве что, для психоаналитика интересен Запоминать сны - то же, что в доме не прибираться (другие аналогии уместнее, но эта - мягче ) ИМХО.
Відповідь: чи вірите ви у сни??? а взагалі — зізнаюся — бачив на власні очі, як люди самі собі накликали біду чи щось інше... тобто людина має те, у що вірить...
Відповідь: чи вірите ви у сни??? А мені багато чого сниться...загалом це можуть бути уривки з моїх віршів,чи ще щось подібне,тому дуже часто я прокидуюсь вночі і записую те,що ще запам"ятала,а то до ранку все забудеться...А ще мені дуже часто сняться одні і ті ж самі сни...
Відповідь: чи вірите ви у сни??? те саме, що й у мене.... тільки у мне не уривки, у ві сні повністю вся картина.... і якщо це пізній сон (під ранок), то я його контролюю.. тобто впливаю на події у ві сні...
Відповідь: чи вірите ви у сни??? Мені коли сняться жахи, то я потім довго не можу заснути. Тому я зазвичай закриваю очі і напівсонно домалбовую щасливий кінець до тих жахів. Сни, котрі приходять уже над ранком, теж можу контролювати. Але сьогодні мені снилися аж два маразми підряд. Прокинулася втомленою. Мені цілу ніч снилося, що я утікала від кіллерів. І то все ще нічого, якби то я сама, а так найбільше втомилася з того, що переживала за синочка та чоловіка. :D Коротше, "дурне спить, дурному дурне сниться".