Лише частини. Після шостої дитини він це замінив на опіум, якщо не помиляюся. Чи що там тоді було таке популярне. Курив він чорно, коротше.
От незнаю "к чему би єто", але минулої ноч мені снилась я - у білій сукні весільній. Із жахливим букетиком диких троянд в руках, зачіска "ніяка", сукня закоротка. І я взяла та й відпорола те що було підігнуте у верхньому прошарку і ота не то тюль не то що стало задовгим, але зате не було видно мештів на височенних каблуках, котрі були дивного фасону, але напрочуд зручні. Така маячня, скажу я вам. До чого все це? А сьогодні мені приснилась у весільній сукні одна родичка. Також у якійсь дивній.
Ой а що мені сьогодні снилось. Сниться, ніби я іду по вул.Гвардійській униз, а назустріч іде... хто б ви думали? ..Іспанка! Така, як на фото тут на форумі. Іде і говорить по телефону з кимось. А я її за руку хап! І кажу: "Ти мене не знаєш, а я тебе знаю, ти мене не бачила, а я тебе бачила (на форумі)". І ми почали про щось розмовляти (уже не пам'ятаю, про що), а потім опинилися в гуртожитку від Політеху, де я колись жила і ходили по ньому, по гостях.. Отака сміхота. То напевне був знак, що сьогодні форум нарешті запрацює після 3-х неробочих днів.
а я дуже довго не спала ночами... але інколи коли 2-3 годинки кемарила-далі снилася розпуста-цілюваламсі як дурна вчора прийняла таблєтку нарешті поспала! снилось щось ніжно рожево-блакитно-салатовеньке таке миле і добре як враннішнє сонце нарешті поспала!!!
А мені сьогодні наснились люди, яких я знаю лиш по фотографіям А другу половину ночі ходила і шукала пару до свого мешта... До чого б то :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:
А мені снилося, що йду я йду і чую голос: Миху бережись!!! Я падаю писком до землі і через мене переїхав поїзд, НО я лежав і мене не зачепило....
А в мене останнім часом стільки справ, стільки думок в голові, що засипаю відразу, а потім сниться все так реально, що коли прокидаюсь, то не зразу розумію, що вже прокинулась. Або прокидаюсь і думаю, що те, що снилось, це було реально. От приклад, снилось, що чую шум вдома, ніби хтось є.. Встаю з ліжка, іду до дверей вхідних, а вони відкриті, ніби до нас хтось прокрався.. Біжу в ліжко, залажу під ковдру, типу ховаюсь.. Пишу смс чоловікові, і як на зло телефон вимикається.. Чую, що хтось вже в кімнату зайшов.. І чую голос чоловіка - він вернувся з роботи. І розумію, що це реальність!! Телефон в руках, але включений, з дверима все було добре, вдома злодіїв не було.. :wacko1:
Розповідав чоловік мені вчора свій сон. Сниться, ніби їде він з напарником машиною і зі всього розмаху вони в"їжджають у велику кучугуру! То було з четверга на п"ятницю (с четверга на пятницу снится мне сумятица...). А в п"ятницю вони справді їхали машиною, чоловік розказує йому свій сон, а напарник автоматично починає потихеньку скидати швидкість, і тут перпендикулярно до них на всіх парах вилітає величезна довжелезна вантажна машина!.. ... Напарник казав: добре, що ти мені вчасно свій сон розповів. А то би нас зім"яло в пляцок... ... Я до кінця дня була в шоці... Думаю, Господи, ще б трошки, і я б не вилазила з гілок "Мені сьогодні гірше всіх" і "Як боротися з депресією"... І не вір після цього у сни...
А мені часто збуваються сни, які сняться у неділю зранку. Але збувається те, що снилося. Тобто, якщо сниться якась людина, то коли я прокинусь - виявляється, що ця людина іде до нас у гості або дзвонить. Так було і цієї неділі. Снилося мені, що я цілий день з подружкою була у магазині одягу, при чому одразу 2 магазини були поміщені в одному приміщенні. І я дуже довго вибирала одяг, який був гарний і хотілося все і відразу купити. Не помітила, як прошов майже цілий день. Сон я забула, коли прокинулась. Але згадала ввечері, коли йшла дійсно з магазину, (точніше з 2-х), де придбала пару речей для свого гардеробу. І дійсно я дуже довго все міряла і вибирала, як у сні, і відчувала те саме задоволення від тих примірок і покупок.