мене сьогодні свю аж підкидає.... снилось як хотіла сідати їсти, а тут почали власні зуби вилітати, один за одним.... сижу і переживаю за свого ляліка... адже він повинен сьогодні в Чернівці вертатись, а вчора Дмитра святкував... в мене такий стан, шо просто шокує
ну від а до я як то всьо між мужчизною і щенщиною... і всьо в таких красивезних бордово-коричневих тонах! такого ще не було взагалі сни стали реальність якоюсь...
Сьогодні себе погано почувала і прилягла поспати...на хвилин 40 приблизно...снилися зуби....що повністтю вся щелепа випала....мені вже страшно....хоча в сни не вірю, але всеодно...
Я бачу, що начитаюсь про зуби зі снів, то й самій присниться. Взагалі чула, що погано коли сняться зуби, що болять або вилітають з кров"ю.
не встигну прочитати всю стрічку (робочий день закінчується) але мо хтось вже говорив про Фрейдистське трактування снів? якщо ні, то поясню так, короче кажучи, більшість снів (потяг, що заходить в тунель, усе що нагадує статеві органи, та сни сексуального характеру) пояснюються природним банальним інстинктом до розмноження і т.д..(там справді багато, і багато чого цікавенного))) ))але окрім того, сни є ніщо інше як нічна активність нашого мозку, відображенням того що ми чули, бачили, відчували та про що думали вдень. так що стосовно зубів - не переймайтесь! а головне трактування, до якого раджу всім прислухатись, якщо гарний сон - значить віщий, якщо ні - то по Фрейду)))
Якщо крові немає, то ніц страшного. Якщо з кров"ю, то вже гірше. У мене зуби з кров"ю снилися раз на дідову смерть, раз, коли у хресної виявили рак, і раз на смерть чоловіка моєї хресної, а він мені як рідний був, як другий тато... Ой, пригадали мені смішнючого фільма про Фройда... Файний був дядько, мудрий. Але якби у його житті було більше сексу, а згодом хоч трохи сексу, то думаю і трактування би його не були зациклені тільки на тому пунктику. Він же не мав сексу взагалі, бо не знав іншого засобу контрацепції, а дружині зраджувати теж не хотів. Так що... Файний дядько, але не остання інстанція.
Аякже, най знає! I ще посадила на дiєту i загнала в спортзал хе хе хе. Будєт, будєт, Джеймс Бонд iз тєбя будєт.
Це, я так розумію, авторська вигадка в якомусь фільмі? Чи це стосується лише частини його життя? Фрейд мав шестеро дітей від своєї дружини. Щоб лікар не знав засобів контрацепції, теж дуже неймовірно.
А мне сегодня снился выпускной в школе. Большая-большая сцена, которой у нас никогда не было. Я почему-то тревожилась.
а мені блін снилися польоти в космос снилося що брат молодший хоче летіти, але без корабля, на якомусь спецспорядженні... батьки проти, переживають.. ми з ним по житті дуже і часто сваримося (характером дуже однакі), але я в тім сні сама дуже переживаю. Там ще моя одногрупниця вже ніби літала.. показувала фотки.. має свій корабель, знайшла іншу планету з озоновим шаром, де і пофоткалась... ще снилось, що я показую батькам свої фотки... на одній з них точно памятаю свої ноги в червоних гетрах... що насторожує, снилося що сиджу в якійсь кнайпі зі строгим доволі інтереєром... а потім дізнаюсь що це насправді церква. І так мені якось дивно, я починаю про себе осуджувати тих, хто допустив, щоб в церкві банячили... ото крутий сон не памятаю, щоб мені щось подібне снилося, може причина тому, що я сьогодні в гостях ночувала...?!