Як власний похорон сниться - то добре. Гірше, якщо сниться власне весілля. Так що то значить, що піде на краще. Логіка у снах така. Як весілля сниться - до похорону, а як похорон - то до весілля або щасливого життя. Все буде добре! А я тепер вірю. Родина в нас така. Краще вірити у сни. Он чоловік влітку мало в аварію не потрапив. А я йому за 30 хвилин до того (сама не знаю чому) вислала смс "їдь обережно". Він був у шоці. А мені щось наснилося і я вже не спала потім. І до 8:20 мене тривога поїдала. А потім раптом перейшло. І саме між 8:15 і 8:20 аварія мало й не сталася. Бог вберіг. Так що я вірю. Он, якби Йосиф у сни не вірив, то би Ісуса малого не врятував.
Десь місяць-два тому снилось майже не щодня моє весілля. Нічого поганого не сталось, окрім того, що з того часу чоловікові жоден клієнт не заплатив..
Ну, я за себе сказала. У мене збувається завжди. У мене наприклад, перед смертю або дуже тяжкою хворобою когось із близьких сниться, що зуби випадають і дуже багато крові. Чітко пам"ятаю три такі сни.
В мене те саме - як тільки присниться,що зуб вилітає,то обов"язково через деякий час хтось помирає( з родичів чи знайомих).вже було кілька таких снів ...Паскудний нині день..добре,що закінчується..та й тиждень був не ліпшим...
Брешуть, бо мені таке страхіття недавно снилось а в житті і того гірше. Хоча, якщо подумати то наразі ще всі здорові і ще можемо за хату заплатити а що буде на наступний місяць - невідомо.
Інформацію отриману під час сну не варто недооцінювати, її потрібно просто вміти правильно проаналізувати. Я використовую звичайний сонник і поки що бачу тільки підтвердження, що у сні нам дається важлива інформація. Робити узагальнені висновки неправильно, кожна деталь зі сну має певне значення: позитивні моменти можуть покриватись негативними і навпаки, а потім все це відбувається протягом 1-3 днів. Зрештою відкрийте Біблію і подивіться скільки серйозної уваги приділяється пророцтвам у сні...
Дорогенький гармонІ, сни можуть бути як від Бога так і від лукавого і в основному це відображення наших внутрішніх відчуттів. То що ви хочете сказати що як мені приснилось що монахи віризали всіх хлопчиків і порізали бензопилою мого сина на шматки це пророчий сон? Що мені хочете цим сказати?
Сни не завжди про майбутнє говорять. Вони іноді справді є лише відображенням подій, що вже відбулися, або внутрішнього стану. Я лише на окремі сни увагу звертаю. А решту стараюся не запам"ятовувати.
А мені щось Тимошенко сниться, яка роздає гроші на еліксири і броню. І ото я думаю - чи то в комп"ютерні ігри менше бавитись, чи то новин не дивитись? А може, віщий сон?
Ну... Сни - це можливість підсвідомості виразитися. А так як людина майже не досліджена і про зв'язок підсвідомості з всесвітом майже нічого невідомо, то можна припустити існування віщих снів. Розкажу один свій сон, який найбільше мені запам'ятався: Сниться мені, ніби я стою в холлі якоїсь багатоповерхівки, чомусь дуже схожому на університетський, бачу свою стареньку бабцю. Їй стало погано і вона впала прямо перед виходом на сходи. Скрізь ходять люди - родичі, знайомі і просто якісь невідомі. Всі в буденній суматосі. І всі йдуть переступаючи її і не помічаючи. Просто переступають, ніби там лежить якась річ і підіймаються по сходах (або спускаються). І мені стало так до болі шкода її.... і так образливо. Я підбіг до неї, присів поряд, почав кричати, щоб визвали лікаря. Та все дарма. Всі знайомі проходили, не звертаючи уваги. Я взяв її на руки і почав підійматись по сходах. По щоках в мене текли сльози. Так ми поверхів з дев'ять проминули і зайшли на горище. Там була якась кімната, але на цьому сон затуманився і далі я не пам'ятаю. Прокинувся я серед ночі. По щоках текли сльози і взагалі все обличчя було мокре, ніби я ревів добру годину. Цього ж дня мені зателефонували з дому і сказали, що бабця померла. (вона вже більше тижня лежала після інсульту. Доречі, в той же день і приблизно в той же час, коли її звалив інсульт, я за 250 км. від дому розірвав собі до кістки руку, повішавшись на залізному гачку для сітки на футбольних воротах)
Ну й історія у Вас ,Сашко... А от мені нині таааааке жахіття снилося...Снилося,жи я йду по Сихові,і на мене спочатку кидаєцця одна собака,валить з ніг.я починаю кричати,вона від мене відступаєцця...йду далі - назустріч великий чорний пес.він стрибає мені на груди і починаю шматувати обличчя.я відчуваю,як по обличчі струмками стікає кров,а сама заціпеніла від страху і навіть поворухнутися не можу.від того чорного пса мене рятує який хлопець.я йду далі,вся закривавлена,відчуваю,що собака відкусила мені вухо і частину лиця...йду далі Сиховом - а мене з усіх сторін далі оточують пси..я в паніці,ціпенію..і тут з"являєцця Лулу(вся в помаранчевому) і переносить мене до Лялькового театру....далі я прокинулася просто в холодному поті..цікаво,що б той сон міг значити....
що мене захочуть звільнити з тюгу і запропонують роботу в ляльковому:biggrin::cool::biggrin::cool: а ви візьмете весь удар на себе бо я той весь процес буду активно обговорювати на форумі бо через звільнення з"явиться більше часу а мені якась еротика снитися почала...гггг і ще дуже реальні ситуації-таких в житті не буває-навіть натяку на них-але сняться ніби варіанти моїх днів.... покидаюсь втомлена-краще б не спала...
Скоріш за все різне тертя з неприятелями, а Лулу - це символічний знак, що хтось з приємних вам людей прийде на допомогу...