Відповідь: СНИ наснилось мені, що щось негаразд із андронним колайдером, і від того небо стало прекрасно-блискучим, фіолетово-синім, і люди не могли відвести погляду від нього. і тільки я помітила, що немає Сонця, і що його вже ніколи не буде... але мене ніхто не слухав. а згодом я відчула, що від того неба починаю сліпнути і бігала, умовляючи людей не дивитись на небо. ото наслухалась-надивилась-начиталась про те "диво техніки". не подобаються мені такі експерименти...
Сьогодні в мене вихідний...Думала, що день буде хороший....Сталося не так як гадалося....Прокинулася від того, що нестерпно сильно болить голова...А ще...цілу ніч снилися різні кошмарики...
Недавно їздили з чоловіком в Раковець до джерела, набрали врдички і вже по дорозі назад, побачили джипа ,який з'їхав в кювет і там борсався, чоловік попробував його витягнути за допомогою троса нічого не вийшло. Потім вирішили підвезти того хлопа в село , щоб знайшов собі трактора. Він сів в машину, розказав, що він постійно їздить машиною в Карпати і там разом з друзями їздять на джапах по горах (екстремали які!!) і він просто хотів переїхати через рів на іншу сторону і йому не вдалося, земля мокра і він застряг. ВІн сидів в машині і видав геніальну фразу зате я тепер знаю що в мене зламаний пульт від лебідки (він старався, виїхати з допомогою лебідки і не вийшло) тобто навіть у самих складних і на перший погляд безвихідних ситуаціях потрібно знайти позитивний момент. І жити стане краще, жити стане веселіше. Мавпусику Тримайтеся, Ми З ВАМИ!!!!!!!!
Перший раз побувала в Раковці два тижні тому (завдяки Малесенькій ...Як тільки підійшла до цього джерельця, то відчула надзвичайний душевний спокій, якого повірте давно не відчувала... Спасибі Вам Мелісонько за підтримку....
Я цілу ніч купувала валюту робила валютні платежі постійно не встигала з документами. Змучилася дуже. Зраня встала прийняла душ , посушила волосся і перед виходом на роботу пішла в ванну помити руки відкрила кран... і тут мені на голову полився холодний душ. Я зробила розгони чоловікові, знову посушила волосся і з почуттям виконаного обов'язку пішла на роботу. Ранок почався чудесно!!!
Кажуть чим гірше сниться - тим краще буде в реальному житті...ну але я,наприклад, в сни взагалі не вірю.
стільки хочеться написати і розказати.... просто поділитись... та букв не хватає... снились мені сьогодні мої похорони, вже не перший раз... робота - зле... часу на особисте не вистачає... та ше й тиск скаче так як йому того ся хоче.... ЖАХ