Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on Apr 24, 2007 1,924 replies
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: СНИ

А до чого то коли сниться, що прийшла вчителька додому і їсть наші котлети?:)))

• Подобається Подобається x 4
  2. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Мабуть до того, що на обід треба приготувати котлети:), або хтось щось натворив у школі:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа до хабаря.

• Подобається Подобається x 6
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

снився суп із... суницями!

5. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Певно, чекає Вас приємна несподіванка:)

6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Як казала колись доця: "Сікота.....",ну типу "Смакота..."

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

збираєте те, що вам непотрібно.

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

чого так?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

розшифровка сну.... моя.

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

ну, розумію, що ваша. але чому непотрібне?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

для супу суниці непотрібні.

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

то хіба чоловіків

• Подобається Подобається x 1
  13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

наснилось мені, що щось негаразд із андронним колайдером, і від того небо стало прекрасно-блискучим, фіолетово-синім, і люди не могли відвести погляду від нього. і тільки я помітила, що немає Сонця, і що його вже ніколи не буде... але мене ніхто не слухав. а згодом я відчула, що від того неба починаю сліпнути і бігала, умовляючи людей не дивитись на небо. ото наслухалась-надивилась-начиталась про те "диво техніки". не подобаються мені такі експерименти...

• Подобається Подобається x 3
  14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні в мене вихідний...Думала, що день буде хороший....Сталося не так як гадалося....Прокинулася від того, що нестерпно сильно болить голова...А ще...цілу ніч снилися різні кошмарики...

15. Melisa

Melisa Active Member

Недавно їздили з чоловіком в Раковець до джерела, набрали врдички і вже по дорозі назад, побачили джипа ,який з'їхав в кювет і там борсався, чоловік попробував його витягнути за допомогою троса нічого не вийшло. Потім вирішили підвезти того хлопа в село , щоб знайшов собі трактора. Він сів в машину, розказав, що він постійно їздить машиною в Карпати і там разом з друзями їздять на джапах по горах (екстремали які!!) і він просто хотів переїхати через рів на іншу сторону і йому не вдалося, земля мокра і він застряг. ВІн сидів в машині і видав геніальну фразу зате я тепер знаю що в мене зламаний пульт від лебідки (він старався, виїхати з допомогою лебідки і не вийшло) тобто навіть у самих складних і на перший погляд безвихідних ситуаціях потрібно знайти позитивний момент. І жити стане краще, жити стане веселіше. Мавпусику Тримайтеся, Ми З ВАМИ!!!!!!!!

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Перший раз побувала в Раковці два тижні тому (завдяки Малесенькій :)...Як тільки підійшла до цього джерельця, то відчула надзвичайний душевний спокій, якого повірте давно не відчувала...

Спасибі Вам Мелісонько за підтримку....

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені хробаки снилися..і всяка мерзота.Чомусь на душі неспокійно...

18. Melisa

Melisa Active Member

Я цілу ніч купувала валюту робила валютні платежі постійно не встигала з документами. Змучилася дуже. Зраня встала прийняла душ , посушила волосся і перед виходом на роботу пішла в ванну помити руки відкрила кран... і тут мені на голову полився холодний душ. Я зробила розгони чоловікові, знову посушила волосся і з почуттям виконаного обов'язку пішла на роботу. Ранок почався чудесно!!!

• Подобається Подобається x 7
  19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Кажуть чим гірше сниться - тим краще буде в реальному житті...ну але я,наприклад, в сни взагалі не вірю.

20. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

стільки хочеться написати і розказати.... просто поділитись... та букв не хватає... снились мені сьогодні мої похорони, вже не перший раз... робота - зле... часу на особисте не вистачає... та ше й тиск скаче так як йому того ся хоче.... ЖАХ

а де твій аватар? :)